Binance Coin Price Prediction 2019: Hva er i butikken for Binance’s BNB Coin?

Binance myntpris prediksjon

En av de mest bemerkelsesverdige myntene som skilte seg ut i 2019 var definitivt Binance Coin (BNB). I dagens artikkel vil vi diskutere prisforutsigelsen for Binance Coin for 2019.

Hva er Binance Coin?

Binance Coin (BNB) er det opprinnelige token til den populære kryptobørs Binance. Binance Coin ble først lansert i 2017 som et ERC20-token. I april ble BNB-mynten overført til sin egen Binance blockchain.

Mynten ble designet for å lette visse operasjoner på Binance-plattformen og på Binance Chain. Til å begynne med fikk mynten oppmerksomhet fra handelsmenn som å betale med mynten vil redusere transaksjonsgebyrene.

BNB-prisen nådde høyeste høyeste pris på 39,30 per mynt 22. juni 2019, og genererte gevinster på 466% de siste tre månedene.

Kilde: wallet investor For tiden handler Binance Coin (BNB) til $ 24,92 med en markedsverdi på $ 4 497 868 164 USD med 155 536 713 BNB som for tiden sirkulerer på markedet. Prisbevegelsestabellen 24 timer i døgnet viser at $ 235 703 117 USD handles. Mynten er for tiden den sjette kryptoen i henhold til markedsverdi.

Binance Coin (BNB) Price Prediction Analysis

Volumene øker, med BNB / USD-paret har fortsatt å være bullish. For tiden er handelsverdien satt til $ 30.

Hvis prisene skulle gå lavere, ville markedet sannsynligvis gå ned til tidligere nivåer på $ 28, $ 26 og $ 24.

Mens den fortsatte å sveve rundt $ 30, begynte mynten 11. juli å gå ned mot $ 20 nivåer. BNB handler for tiden til $ 24,92, med et tap på -1,40% over en 24-timers periode.

For et mellomtidsperspektiv går BNB / USD-paret gjennom en nedadgående trend, og trender på høyere høyder og høyere nedturer. Den nylige prisfallet er ennå ikke ansett som bearish, med mange eksperter som spår en rebound snart.

Kilde: Tronweekly

Hvis oksene som støttet bevegelsen så langt, vil prisen på BNB bringe prisene tilbake til kritisk motstandsnivå, vil markedet bli bullish igjen.

Det som er bemerkelsesverdig med BNB er at det klarer å bli mindre påvirket av en nedadgående trend som andre kryptovalutaer. Binance Coin’s mange brukstilfeller på en toppbørs hjelper også prisverdien. Det har blitt observert at kryptoen klarer å se vekster selv under markedsnedgang.

Utviklingsmessig vil Binance-kjeden mainnet kjøre som hovedtjeneste på toppen av Binance DEX. Binance Coin’s blockchain vil ha en dPoS-konsensus på 11 noder for å sikre desentralisering via gjennom pBFT, i likhet med NEO.

Binance kunngjorde også at de har planer om å integrere BNB på Trust Wallet som den første mobile kryptoen.

Markedsprognoser for Binance Coin Price Prediction

BNB regnes som en av myntene som vil ha størst potensial for vekst i fremtiden. Nedenfor har vi listet opp noen av de mest relevante Binance Coin-prisforutsigelsene for 2019 fra kryptovarslere.

Pris for digital mynt

Pris for digital mynt har lagt ut sin spådom for hver måned i 2019. Nettstedet forutslo at Binance Coin innen utgangen av 2019 vil slå en pris på $ 22,86, som ikke er langt fra sin nåværende verdi.

Myntvifte

Coin Fan har laget en veldig optimistisk Binance Coin-spådom, der mynten kan treffe $ 109 innen utgangen av 2019, og innen utgangen av 2020 vil den nå $ 390,815.

Crypto Ground

Crypto Ground nettstedet har en mindre optimistisk prognose, og forutsetter at BNB kan falle i løpet av de neste månedene og kan svekkes til $ 6.4202.

Myntbryter

Myntbryter ga en veldig konservativ prognose i artikkelen sin, og forutsa at mynten kan nå $ 25 innen utgangen av året. De spådde også for det neste året og sa at “Binance-mynten forventes å være $ 49,85 innen utgangen av 2020.”

Wallet Investor

Skjema Wallet InvestorSin prisgraf, Binance Coin har nådd sin heltidshøyde for 2019. Nettstedet kunngjorde at selv om det vil være noen fall, vil BNB sannsynligvis opprettholde sine bullish tendenser i fremtiden.

Kryptosiden forutsi prisforutsigelsen på Binance Coin på 41,91 dollar innen utgangen av året.

Handelsdyr

Handelsdyr har også lagt ut sine månedlige Binance Coin-prisforutsigelser, og sier at BNB kan synke til $ 12,33 innen utgangen av 2019, nesten har av sin nåværende verdi.

Selv om myntenes tidligere spådom for BNB for juli 2019 har blitt overgått med nesten 200%, sier deres langsiktige spådom at mynten vil fortsette å vokse de neste årene.

“Binance Coin-prisen forventes å være $ 26,64 innen begynnelsen av desember 2019. Den forventede maksimumsprisen er $ 33,91, en minimumspris på $ 23,06. Prisforutsigelsen for Binance Coin for slutten av måneden er $ 27,13. ”

Coin Predictor

Coin Predictor har gjort Binance Coin-spådommer i korte perioder på 7 dager, 4 uker og 3 måneder.

Dette er antallet de ga for de ovennevnte tidsrammene:

  • 7 dager: $ 38,11
  • 4 uker: $ 45,82
  • 3 måneder: $ 60,26

CryptoNewz

“Binance Coin har vært en av de mest stabile valutaene som ikke er påvirket av markedssvingningene, og har gitt god avkastning i år til alle investorer. Men det beste er ennå ikke kommet. BNB kan handle rundt $ 50 til $ 100 innen utgangen av dette året. ”- spådd Crypto Newz.

I dag

I dag tar ikke hensyn til at mynten kan dyppe, det er hvor optimistiske de er på deres prognostiske. Deres prisforutsigelse på Binance Coin er en av de mest positive av dem alle, og spår at BNB vil treffe hele 1 354,66 $ per mynt det neste året.

Konklusjon

Det er umulig å forutsi kryptomarkedet, det er flere faktorer, tidligere trender og indikatorer som kan hjelpe en næringsdrivende med å forutse neste fall eller sving.

Fra vår samlede liste over Binance Coin-prisforutsigelser fra forskjellige prognosesteder kan vi observere at Binances innfødte krypto stort sett har positive utsikter for 2019 og i de neste 2-5 årene.

Mens ting ser bra ut nå, med Binance som en toppbørs som stadig utvides og bringer ny utvikling, vil BNB sikkert dra nytte av en stor brukerbase, siden den har mange brukssaker og fordeler.

Utvalgt bilde: Cryptoline News

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me