Bitcoin (BTC) Prediksjon og analyse i november 2020

prediksjon av bitcoin-pris

Kryptovaluta har blitt et levedyktig investeringsalternativ, spesielt for Bitcoin, som er den første kryptoen noensinne. Det er en økende adopsjon av kryptovalutaen, og i denne artikkelen har vi samlet litt informasjon om Bitcoin-prediksjon for november, slik at du vet hva du kan forvente deg som investor eller innehaver av Bitcoin.

Bitcoin-oversikt

Bitcoin-logo png

Bitcoin er ikke bare den første kryptovalutaen som er opprettet, den er også nummer én etter markedsverdi. Det tiltrukket flest investorer fordi det fikk investorenes tillit, da det var den dominerende kryptovalutaen. Bitcoin står for øyeblikket for nesten 60% av hele markedet og er mye høyere mesteparten av tiden. Den har en begrenset forsyning på 21 millioner mynter, med den nåværende sirkulasjonsforsyningen på 18.518.643 BTC. Nå har Bitcoin en pris på rundt $ 11 376.

Bitcoin-prisforutsigelse: analyse

Bitcoins pris har ikke beveget seg mye før nylig, da Square kunngjorde at den satte $ 50 millioner i den. Kunngjøringen presset prisen over $ 11 000 for første gang siden 20. september. Før dette har prisen vært i et stramt område i oktober og gått mellom $ 10.000 og $ 10.600.

Det er verdt å merke seg at prisen har klart å holde seg over $ 11 000 den siste uken, men har ikke klart å bryte nivået på $ 12 000. En analytiker, Crypto Michael, sier at Bitcoin kan gå så høyt som $ 17 000 i år hvis det klarer å bryte over prisområdet $ 12 000 til $ 12 400. Han la imidlertid til at dette kanskje ikke vil skje snart ettersom prisen hopper mot dette nivået i ett trykk som ikke er sterkt nok til å bryte gjennom og ta et nytt bein opp.

Bitcoin vil da måtte bruke litt tid under dette nivået og konsolidere for å samle tilstrekkelig fart for neste trekk, som kan være starten på et nytt impulsbevegelse. Ser vi på Bitcoins daglige diagram mot den amerikanske dollaren, er dette tydelig ettersom 20 MA har krysset over både 100 og 50 MA, noe som betyr viktig bullish tendens.

Følgende er viktige motstands- og støttenivåer i diagrammet som bør noteres for handelsmenn som beregnet av Walletinvestors.

  • Motstandsnivå (R3): 11873.77
  • Motstandsnivå (R2): 11721.43
  • Motstandsnivå (R1): 11608.27
  • Pivot Point: 11455.93
  • Støttenivå (S1): 11342.77
  • Støttenivå (S2): 11190.43
  • Støttenivå (S3): 11077.27

Utvikling

techfans.co.uk

Bitcoin-utviklere har la til to store forbedringer av Bitcoin-kjernen. Dette er Schnorr og Taproot Bitcoin Improvement Proposal (BIP) forslagene som søker å forbedre Bitcoins privatliv så vel som transaksjoner generelt. Schnorr-forbedringen vil gjøre bruken av multisig-lommebøker enklere ved å kombinere alle nøklene til en hybrid, og dermed redusere datastørrelsen på multisig-transaksjoner og avlaste nettverket.

Taproot vil introdusere en ny transaksjonsutgangsversjon og tillate brukere å sette betingelser under hvilke de kan bruke Bitcoin. Det gjør det også mulig under visse betingelser for brukere å få tilbake tapte mynter. Når det implementeres, vil dette forbedre brukeropplevelsen i nettverket og gjøre det mer fleksibelt enn det er akkurat nå.

Dette er den største forbedringen for Bitcoin Core siden introduksjonen av SegWit-adresseformat i 2017. Hovedmålet med det nye adresseformatet var å øke Bitcoins blokkeringsgrense ved å redusere størrelsen på transaksjonsdata, akkurat som Taproot vil gjøre. Enkeltpersoner eller bedriftsorganisasjoner, for eksempel børser, som utfører store Bitcoin-transaksjoner, vil finne denne nye forbedringen spesielt nyttig, da de ikke trenger å håndtere kompleksiteten til mange signaturer i multisig-lommebøker..

Bitcoin-prisforutsigelse: Markedsoppfatning for november 2020

Følgende er meningene til noen store prisanalysenettsteder. Deres prisforutsigelser for Bitcoins ytelse i november kan hjelpe deg å også vite hva du kan forvente angående investering i Bitcoin når du går inn i måneden.

Langvarsel

Langvarsel spår Bitcoin å åpne november måned på $ 12,286. Prisen forventes da å ligge mellom $ 11 260 og $ 14 075 før den lukkes til $ 13 154.

Handelsdyr

I følge Handelsdyr, Bitcoin åpner november måned til en mye lavere pris på $ 10,137,084. Den vil da svinge i et bredt spekter mellom maksimalt $ 12.736.113 og minimum $ 8.660.557 og lukke på $ 10.188.890.

Bitcoin-prisforutsigelse: dom

Dette er markedsprognosene for november måned. Generelt antyder Longforecast og Tradingbeasts en bullish tendens for Bitcoin i den kommende måneden, men ting ordner seg kanskje ikke akkurat som forutsagt, så investeringer bør baseres på videre forskning. Imidlertid forblir Bitcoins trend bullish, så en langsiktig investering kan være et alternativ.

Utvalgt bilde: forbes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me