Bitcoin i sportsspill: No.1 Valutavalg blant spillere

Bitcoin

Hvordan bruke Bitcoin til sportsspill

Belysningsutviklingen av digitale valutaer har endret måten menneskeheten ser på at penger beveger seg. Kryptoteknisk integrasjon kan jevnt erstatte ‘gammeldags’ kontanttransaksjoner og fjerne alle barrierer mellom selgere og kjøpere. Økningen av kontantløse virtuelle betalinger forventes å fordobles i løpet av de kommende årene, og det er bare en begynnelse. Den ubestridelige banebryteren i denne nye digitaliserte tiden er utvilsomt ‘His Highness’ – Bitcoin.

BTC har gjort en revolusjon innen omforming av næringer og forbedring av kontant arbeidsflyt mellom virksomheter. Ved hjelp av krypto kan folk foreta internasjonale betalinger uten anstrengelse, mens de fleste banktjenester kan være utilgjengelige eller ikke fungerer 100% nøyaktig. Gartner spår at rundt 60% av forretningsområdene vil ta i bruk Bitcoin- og blockchain-løsningene og flytte til virtuelle pengestrøm innen utgangen av 2023.

Utsiktene til Bitcoin innen sportsbetting

Følgende Bitcoins gjennombrudd i e-handelsuniverset velger flere forretningsområder BTC som betalingsverktøy nr. 1. Online sportsbooks velger også å ikke være vitne til denne teknologiske revolusjonen fra sidelinjen. For øyeblikket lar brorparten av spilloperatører spillere kjøre betalinger via BTC fordi de også tar tak i alle fordelene til denne toppnivå-peer-to-peer-metoden.

Bitcoin kan bli et pust av frisk luft for sportsbøker fordi de ikke er høyt aktede blant bankinstitusjoner. Punters klager ofte på at bankene forbyder transaksjoner på spillplattformer eller tvinger dem til å vente i evigheten for å motta en utbetaling. Dessuten, når kunder setter inn eller tar ut midler via banktransaksjoner eller plastkort, er pengebevegelsene synlige i deres månedlige kontoutskrifter. Det kan være problematisk for spillere som ikke vil avsløre hobbyen sin for tredjeparter. Tross alt er det ikke noen virksomhet hvor en person tjener en krone.

Med BTC fungerer ting motsatt. Alle pengestrømmer går mellom en sportsbook og bettor. Ingen urelaterte parter involvert!

Hvordan det fungererBTC

Bitcoin er en virkelig majestetisk konstruksjon av menneskeheten (funnet av Satoshi Nakamoto) da det snudde vår visjon om samhandling mellom kjøper og selger. Mens bankene lagrer pengene våre i noen mursteinvirksomheter, er ikke krypto noe vi fysisk kan berøre. Hvis vi betrakter Internett som en himmel, kan vi foreslå at krypto lagres i en virtuell sky.

BTC-transaksjoner blir aldri utestengt fordi de er kodet og går direkte fra en kunde til en spilloperatør gjennom blockchain-kanalen. Punters må gi en engangsnøkkel til en bookmaker for å fullføre en transaksjon. Ingen flere kjedelige prosedyrer med bankene og ikke flere livstidsuttak! Flytting av desentraliserte midler er øyeblikkelig, og du kommer ikke til å telle til fem før en transaksjon er fullført.

Fordeler med sportsinnsatser med BTC

sportsinnsatser

Kilde: SmartBettingGuide.com

  • Hastighet: Profesjonelle spillere, som gjorde sportsinnsats til sin primære inntektskilde, vet at raske pengespill spiller en betydelig rolle i lønnsomt spill. Bitcoin-transaksjoner er den raskeste måten å sette inn og ta ut på sportsbooks ‘kanaler. Med alle andre betalingsmetoder med gammel lomme, bør spillere vente fra 48 timer til 5 dager på å motta sin fortjente omsetningsgevinst.
  • Anonymitet: I motsetning til banker og kredittkortselskaper som irriterer kundene med tonnevis av unødvendige papirregninger, er Bitcoin ikke under noen kontroll. Alle tilbud mellom spillere og bookmakere forblir i huset. Mens fininstitusjoner ofte legger ut en embargo på innsatser, må spillere ta kontakt med bankene sine for å løse dem. Med Bitcoins kan spillere si farvel til hele byråkratiet og beholde anonymiteten. Alt de tjener på innsatser, lagrer under syv låser, og hvor mye de tjener eller taper, blir ikke avdekket i månedlige oversikter.
  • Rimelige kostnader: Drakoniske avgifter og serviceavgifter er det spillere må forholde seg til under pengebevegelse via kredittkort (lignende historie med bankoverføringer). Når spillere tjener alvorlige penger på innsatser, kan de være sikre på at bankene tar tak i sin andel. Med Bitcoin er ikke kuponggebyr så strenge. Noen nettsteder viser enda mer fleksibilitet i denne saken, og spillere krever kanskje ikke noe gebyr.
  • Bekvemmelighet: Som en fullstendig desentralisert virtuell kryptokurrency opererer BTC på den unike peer-to-peer-programvaren, noe som betyr at ingen tredjeparter vil forstyrre avtalen mellom sportsbøker og spillere. Brukere kan redusere stresset og spare dyrebar tid da de kan kjøre fondstransaksjoner med et par museklikk når de henter Bitcoin i stedet for noe annet gammeldags alternativ. For å fullføre en transaksjon, må de gi en engangsnøkkel til en operatør og voila – penger er underveis!

Å oppsummere…

Eksperter spår at BTC-løsningene vil se en absolutt økning i 2020. Den globale industrien går fremover, og det er viktig at sportsbøker holder seg på topp og tilpasser seg kryptoteknologien. Moderne spillere vil ikke håndtere tippeselskaper som forblir eldgamle. I stedet vil de plukke opp de som er i stand til å tilfredsstille deres økende krav. Antall sportsbøker som gir Bitcoin-løsninger til spillere fortsetter å vokse, og signaliserer begynnelsen på den nye BTC-tiden innen gambling.


Denne artikkelen ble skrevet i samarbeid med https://worldbookmakers.info/

Utvalgt bilde: iusport.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector