Cardano (ADA) Prisforutsigelse | August 2019

Cardano ADA pris prediksjon

I dagens artikkel vil vi se på noen faktorer og tidligere prisutviklinger for å formulere en Cardano (ADA) prisforutsigelse for august 2019.

Kort Cardano-beskrivelse

ADA er den opprinnelige kryptovalutaen til Cardano-plattformen, det første blockchain-prosjektet som ble utviklet basert på en vitenskapelig filosofi, og den eneste utviklet av et globalt team av ledende akademikere og ingeniører..

Utvalgt bilde: Cryptovest

I tillegg til digitale fondoverføringer, kan Cardano også brukes som en teknologisk plattform som er i stand til å kjøre økonomiske applikasjoner så vel som desentraliserte applikasjoner, eller dapps.

Cardano (ADA) Nåværende statistikk

Cardano (ADA) handler for tiden til et prisnivå på $ 0,049, med en nedgang på -2,22% i løpet av den siste 24-timersperioden. ROI (Return on Investment) for ADA er merket som 126,89%. Prisen anslås å ligge på samme nivå innen slutten av dagen.

ADA-mynten har hatt et døgnåpent handelsvolum på $ 28,690,447 USD, en markedsverdi på $ 1,275,196,786 USD, og ​​en sirkulerende forsyning på 25,927,070,538 ADA.

Myntens høyeste verdi de siste 7 dagene var på $ 0,053496 USD, mens den laveste verdien var på $ 0,044860 USD. De høyeste og laveste verdiene for den siste 24-timersperioden er nær disse verdiene, med henholdsvis $ 0,050633 USD og $ 0,048842 USD.

Mynten er for tiden rangert på 13. plassering i kryptomarkedet i henhold til markedsverdi.

Cardano (ADA) opplever, i likhet med resten av markedet, en prisnedgang. Mens det var store forhåpninger om gjenoppretting av mynteprisen, viste den forrige måneden seg å være generelt skuffende.

Cardano (ADA) var blant de første altcoins å bære tyngden av markedet faller. Det forventes at dagshandlere ikke vil se noen handling fra denne mynten, men det er signaler om at mynten kan komme seg de neste dagene.

Cardano (ADA) Prisforutsigelse: Analyse


Fra de månedlige kartene til Cardano kan vi se at det har vært en prisnedgang med noen små økninger her og der.

Kilde: coinmarketcap

28. juli handlet mynten til $ 0,0599. Samme dag reduserte mynten til $ 0,056 som betydde et tap på 1,19%. dagen etter fikk mynten en liten gjenoppretting fra $ 0,059 til $ 0,060, noe som betydde en oppgang på 2,30%. Den siste dagen i juli måned registrerte også en nedgang på 1,18% ettersom prisen igjen gikk tilbake til $ 0,059.

Mynten startet august måned rundt $ 0,059, med en liten økning på 0,59% til $ 0,06. Men så fortsatte mynten å synke dag for dag. Den første nedgangen markerte en nedgang på 2,31% da den gikk ned fra 0,06 dollar til 0,058 dollar.

ADA gikk ytterligere ned, og fra 9. august gikk mynten under $ 0,050-merket. Fra 10. til 15. august holdt mynten seg rundt $ 0,050-nivået og falt igjen 16. august.

Kilde: Tron-ukentlig

Med korreksjonen 16. august dannet Cardano (ADA) -prisen en symmetrisk trekant, og nå ser det ut til at mynten bryter fra den trekanten. Etter dette begynte Cardano å få en bevegelse oppover, men møtte motstand på prisnivået på 0,06 USD.

Myntmarkedet falt igjen etter at det handlet under motstandsnivået, gikk ned til $ 0,05 og konsoliderte, noe som førte til dannelsen av den symmetriske trekanten. Den bearish trenden har brutt prisen ut av den symmetriske trekanten.

Bunnen av den symmetriske trekanten ble testet 8. august av en bearish nedtur, men den møtte motstand fra oksene. 14. august klarte bjørnene å bryte vimpelens nedre linje, noe som indikerte at bjørnetrenden ikke var over. Hvis en bjørnetrend bryter den nedre linjen i trekanten, forventes det at det bearish sentimentet vil fortsette å få ADA-prisen til å falle.

Konklusjon for Cardano (ADA) Price Prediction Analysis

Mynten forventes å fortsette sin nedadgående vei etter at bjørnene klarte å bryte bunnen av den bearish vimplen. Det samlede kryptomarkedet har vært ganske i en nedgang siden forrige måned, og som forventet ble de fleste altcoins, inkludert ADA, påvirket av dette.

Selv om det ikke er noen indikasjoner på at det kan være en bedring de neste par dagene, forventer handelsmenn fortsatt en prisoppgang i neste uke. Dermed håper markedet at ADA vil stenge august måned til en høyere pris.

Markedsforutsigelser for Cardano (ADA) -pris august 2019

Longforecast Cardano (ADA) prisforutsigelse for august 2019.

De Langvarsel nettstedet forutsa at:

“I begynnelsesprisen på 0,060 dollar. Maksimal pris $ 0,061, minstepris $ 0,042. Gjennomsnittet for måneden $ 0,052. Cardano-prisvarsel på slutten av måneden $ 0,045, endring for august -25,0%. ”

Prisforutsigelse for Cryptonewz Cardano (ADA) for august 2019

De Cryptonewz crypto forecasting-nettstedet presenterte sin ADA-spådom for august basert på diagramindikatorer: “RSI-perioden 14 er nivå 32, noe som antyder at markedet er i den oversolgte regionen. Prisen falt til oversolgt sone, og det kan antyde en langsiktig konsolidering. 12-dagers- og 26-dagers EMA er over prisen og peker mot sør og antyder at markedet er bearish. ”

Basert på dette konkluderte nettstedet med at: “Markedet for Cardano (ADA) forventes å nå etterspørselssonene på $ 0,03 og $ 0,04 prisnivå.”

Previsionbitcoin Cardano (ADA) Prediksjon for august 2019

De PrevisionBitcoin nettstedet forventer at august 2019 vil gi et betydelig løft i Cardanos pris. De forventer også at masseadopsjonen av denne kryptovalutaen sannsynligvis vil skje de neste månedene. “Vi forventer i august 2019 en Cardano-økning med sterk kapitalisering og følgelig en konkret verdi per myntøkning.” – avsluttet nettstedet.

Konklusjon

I følge diagrammer og markedssentiment ser det ut til at Cardano ikke vil doble prisen når som helst snart. Det meste av markedet har gitt veldig konservative spådommer angående ADAs prisytelse, ettersom den bearish bevegelsen fremdeles er til stede i det samlede kryptomarkedet.

Fortsatt er handelsmenn optimistiske om at august 2019 vil ende med en økning, selv om det sannsynligvis vil være en liten, for Cardanos krypto ADA.

For å finne ut hvilke spådommer som er gjort for Cardano for slutten av året, kan du gå til vår Cardano årlige spådom for 2019.

Utvalgt bilde: Bitcoin Exchange Guide

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector