Cardano Price Prediction 2019: Hvor høy kan ADAs pris gå i 2019?

Prediksjon av Cardano

Cardano er et blockchain-prosjekt som er veldig kjent i kryptosamfunnet. ADA er navnet på kryptovalutaen som driver denne unike blockchain, og fungerer som et medium for raske og enkle overføringer.

Det er forskjellige spådommer angående hvordan ADAs pris kan utvikle seg i 2019, og i dagens artikkel vil vi prøve å analysere dem og se hvilken som er den mest sannsynlige.

prediksjon av cardano-pris

Kilde: coinmarketcap.com

Prediksjon for Cardano for 2019

Selv om Cardano gikk ut av 2018 uten å ha for optimistiske utsikter, gikk ADA inn i 2019 med et lite løfte om vekst, mynten handles for tiden til $ 0,083 US.

Som resten av markedet i begynnelsen av 2018 nådde ADA en heltidshøyde på $ 1,32, men på mindre enn en måned, i begynnelsen av februar, begynte prisen å falle til $ 0,27.

Denne nedadgående trenden fortsatte i hele februar og mars 2018, ettersom ADA etterlignet den generelle markedsnedgangen. Som i april, mai og i juni hadde Cardano ingen vesentlige kunngjøringer, prisen kunne ikke gi merkbare gevinster og tap. Det fortsatte å flyte rundt $ 0,1 til september, og fortsatte å falle etter hvert som det nådde 2019.

Hvis vi skulle sammenligne ADAs utvikling, mistet mynten 93% av verdien fra rekordhøyden på 1,15 USD, men Cardano viser fremdeles en YTD-avkastning på 250%.

Men en optimistisk Cardano-prisforutsigelse kan gjøres basert på observasjonen som ADA har sett stiger på sine daglige og ukentlige diagrammer, noe som viser en viss sjanse for rebound.

Optimistiske spådommer støttes også av det faktum at Cardano støttes sterkt av samfunnet, og har en veldig solid veikart med en lang liste over utviklingen som forventes å bli lansert eller avsluttet i 2019.

Markedsbevegelse og sentiment

ADA, i likhet med sine andre altcoin-jevnaldrende, følger bevegelsen av bitcoins pris. Hvis bitcoin skulle se et annet bullish marked, kan ADA også gå med på turen. Men analytikere sier at dette sannsynligvis ikke vil skje, så ADA vil ikke se betydelige endringer i år. Det er i stor grad spådd at 2019 vil se uinteressante sidelengs handlinger med mindre økninger og fall generert av bitcoin-svingninger. La oss analysere denne Cardano-prisforutsigelsen litt.

Hver gang bitcoin ser en liten gjenoppretting, klarer de fleste altcoins ikke å holde tritt med takknemligheten. Dette antas å skyldes nybegynnere som gjorde feil, mens kloke investorer begynte å investere i bitcoin.


Disse investorene var ikke opptatt av å kjøpe BTC på sitt høyeste, men nå som de har sett potensialet, har de dykket inn når mynten har en lavere pris. Altcoin hadde imidlertid ikke nytte av den samme oppmerksomheten, selv om de fleste handler med 5 ganger rabatt.

Nå er sjansen for å se 10-100 ganger gevinster på ukjente altcoins liten. selv om mynten har alle de riktige signalene, er en betydelig avkastning svært usannsynlig. Og kryptomarkedet vil trolig aldri se slike høyder som i 2018-toppen.

Støtter dette kravet, uttalte administrerende direktør og grunnlegger av Ethereum, Vitalik Buterin, at markedet sannsynligvis aldri vil ha 1000% gevinst igjen.

Men når det gjelder Cardano-prisforutsigelsen, har ADA sjansen til å se en høyere økning enn de fleste mindre utviklede altcoins. Og den fremtidige utviklingen av prosjektet om løsninger for bærekraft, skalerbarhet og interoperabilitet vil bli avsluttet i år, dette vil definitivt gi det et løft prismessig.

Mens $ 19-merket virker litt for langt og upraktisk å nå akkurat nå, er det å slå $ 1 en mer gjennomførbar prestasjon til slutten av dette året..

Cardano fikk 250% i løpet av fjoråret, med mange entusiaster som spår at Cardano vil se betydelige gevinster i 2019.

ADA regnes også som en av de mest stabile valutaene i kryptomarkedet, og derfor er de fleste tilbøyelige til å anta at ADA vil prestere positivt i år.

prediksjon av cardano-pris

Eksperts Cardano-prisforutsigelser

Nedenfor vil vi presentere noen spådommer fra viktige publikasjoner og personligheter fra kryptorommet, og deres resonnement bak deres Cardano (ADA) prisforutsigelse:

JioMobilePhone1500

JioMobilePhone1500 uttalte i en crypto-nyhetsartikkel i desember i fjor at han spår at ADA vil øke opp til $ 65- $ 77 US så tidlig som i november 2019. De gjorde også en veldig optimistisk Cardano-prisforutsigelse, og sa at ADA innen desember 2019 vil se en pris på $ 89,35 US.

Smartereum

Smartereum gjorde også en ganske positiv spådom for ADA om at dette året at Cardano-kryptoen vil vokse til å nå $ 2,50, med potensial til å nå $ 10 om 5 år.

Us løftet

Us Lifted-blogger Martin mener at ADA vil nå $ 72,30 innen utgangen av 2019. Martin fortsetter med å si at innen 2020 kan en ADA-mynt nå en pris på $ 410,45 US.

Crypto Town

De Crypto Town nettstedet har gitt teknisk analyse for kortsiktige og langsiktige prognoser for mange kryptovalutaer. De spådde at Cardano vil se en økning på nesten 200% i 2019 fra prisen på ~ $ 0,08 US. Dette er så langt den mest konservative Cardano-prisforutsigelsen som er gjort.

Myntbryter

CoinSwitch mener året vil starte på en positiv tone for Cardano: ”Mot slutten av første kvartal vil det nå $ 0,320. Mot tredje kvartal kan det nå $ 0,30. Fra juli begynner det å bratte bratt oppover. Som allerede diskutert er Shelley i ferd med å bli utgitt i Q1, og denne gjennomsiktigheten kan fungere som en stor indikator for å øke bruken av adopsjon. Mot siste kvartal 2019 kan den nå $ 0,40, hvor den høyeste forventede prisen kan være $ 0,41. ”

Sammendrag

Cardano ser ut til å ha de riktige signalene for å se en liten bedring i år. Men ettersom investorer har blitt mer forsiktige i løpet av de siste bearish løpene, forventes det ikke at midler strømmer inn. Det som kan være den reddende nåde Cardano er, er den viktigste utviklingen og prosjektene som vil sette den bort fra de fleste altcoins og sannsynligvis gi den noen gevinster senere på i år.

Utvalgt bilde: Hacket

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector