Dette er de mest givende Ethereum-kranene i august 2020

Ethereum kraner

Mange vil være en del av Ethereum kryptovaluta-nettverk, og administratorene av denne stigende kryptoaktiva har oppdaget dette bruddet i flyten av kryptoaktiva. Konseptet med en Ethereum-kran lar interesserte mennesker få gratis ETH ved å utføre noen oppgaver online. Oppgavene som en person må engasjere seg i et Ethereum-kran er enkle; de er kanskje ting du allerede gjør online; denne gangen gjør du dem bare for å få noen belønninger. Bare det faktum at du kan utføre enkle oppgaver på internett og få kompensasjon for dette, gjør ideen om en kran veldig attraktiv.

Det er mange Ethereum-kraner på internett, men å forenkle søket etter de mest givende er hvorfor vi har satt følgende linjer sammen. Så du er på rett sted, siden denne artikkelen vil guide deg om de beste og mest givende Ethereum-kranene i august 2020.

Gratis Ethereum

gratis eterumGratis Ethereum er et Ethereum-kran som tilbyr ETH som en belønning til medlemmene for å spille spill på plattformen. Spillene som er involvert i denne prosessen er ganske enkle, og de er en walkover for mange. Du kan gjøre Ethereum krav på denne nettsiden hver time.

Belønninger sendes til Ethereum-lommeboken til de som deltar i spill og aktiviteter på dette nettstedet.

Free Ethereum har et henvisningsprogram som gir deg femti prosent (50%) av myntene til hver person du refererer til som en henvisning som tjener på plattformen. Denne Ethereum-kranen tilbyr en årlig rente på åtte prosent (8%), og minimumsuttaket er omtrent 0,001 ETH.

Kran Crypto

Kran Crypto

Kran Crypto er en annen plattform som tilbyr Ethereum kraner. Nettstedet gir flere kryptovalutaer som belønning for de som deltar i visse aktiviteter. Foruten det faktum at du kan kreve Ethereum på denne kranplattformen, kan du også få noen av de øverste kryptovalutaaktivaene som en belønning.

Det er en rekke aktiviteter du kan gjøre for å tjene Ethereum, for eksempel å klikke på annonser, engasjere korte lenker, spille spill og gi svar på enkle spørsmål som vises på tilbudsveggen. Du kan kreve ETH hvert fjortende minutt, og minimumsuttaket er omtrent 0,00012 ETH. En særegen faktor som gjør denne kranplattformen forskjellig fra resten, er at uttak er gratis på grensesnittet.

Brannkran

Brannkran tilbyr opptil 8 kryptovalutaer, som brukerne kan motta som en belønning. Aktiviteter som gir rett til å kreve en kryptobelønning på denne plattformen, er også mange, og de er som å spille spill, klikke på annonser, bruke korte lenker og en rekke andre oppgaver. Bruken av denne kranplattformen har også noen andre fordeler som gjør den til en av de beste. Dermed er en av de viktigste fordelene et lojalitetsprogram, som tilbyr belønninger for langvarig bruk av plattformen.

Den særegen faktoren som gjør denne kranen forskjellig fra resten, er at det ikke er noen tidsbegrensning for å kreve belønning. Minste uttaksgrense for Ethereum er 0,00, og det er ingen gebyrer tilknyttet.


ESFaucets

ESKraner er en annen Ethereum-kran som gir oppgaver å fullføre og kreve Ethereum som en belønning, men i tillegg til ETH-belønningen, tillater dette nettstedet også brukere å kreve sin egen innfødte kryptomynt: ES COIN.

En av de mest karakteristiske faktorene som gjør denne kranen forskjellig fra resten, er at den er tilgjengelig på en mobilapplikasjon. ESFaucets koster 0,00015 ETH per uttak, og minimumsbeløpet for uttak er omtrent 0,05015 ETH.

AltHUB

AltHUB tilbyr rett til å kreve Ethereum som en belønning for å fullføre skremmende og greie oppgaver på sin plattform. Oppgavene til AltHUB-plattformen spenner fra å klikke på korte lenker til å fullføre oppgaver på tilbudsveggen og en rekke andre oppgaver som kommer opp på veggen daglig. Dessuten, uten hurtigkoblinger, kan en bruker av denne plattformen gjøre Ethereum-krav hvert femte minutt. Minimumsgrensen for uttak av Ethereum på AltHUB-plattformen er omtrent 0,00005 ETH. Det er ingen gebyrer knyttet til uttak på denne plattformen.

Allcoins

Allcoins

Allcoins er egentlig en kranplattform som gir Ethereum som en belønning for å spille spill. I tillegg til at du kan tjene Ethereum på dette nettstedet, kan du også utvide kryptovalutaer. Brukere av denne kranen kan gjøre kryptokrav hvert fjerde minutt. De kan også stille inn kranen til å samhandle med kontoene sine automatisk, og derved tillate kranen frigjøringskrav automatisk. Det er en minste uttaksgrense på 0,0036 ETH.

Konklusjon

Imidlertid bør det bemerkes at å tjene en betydelig inntekt med kryptovaluta innebærer en mer inngående prosess enn kraner kan tilby. Hvis du fortsatt vil ha noe for å holde deg i gang, er Ethereum-kraner alternativene du bør vurdere.

Utvalgt bilde: tokpie.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector