Dette er de mest givende Ethereum-kranene i juli 2020

etherumkraner

Akkurat som alle slags kryptokraner, er Ethereum-kraner nettsteder som tilbyr besøkende gratis ETH i bytte for å fullføre flere oppgaver, for eksempel å se annonser, klikke på annonser, fullføre captchas, spille spill og mange andre.

Det er mange legit Ethereum-kraner på markedet, men du bør være forsiktig når du velger et slikt nettsted, da det er mange svindel som kan prøve å stjele din personlige informasjon. For å hjelpe deg med å begrense søket etter en trygg og givende Ethereum-kran, har vi samlet en liste med flere alternativer:

Gratis-Ethereum

gratis eterum

Gratis-Ethereum er en ganske ny, men populær ETH-kran, som hovedsakelig tilbyr multipliserende spill for folk som ønsker å tjene gratis Ethereum. Du kan gjøre krav hver 60. minutt, og utbetalinger sendes direkte til Ethereum-lommeboken din.

Det er også et henvisningsprogram som du kan delta i, hvor du kan tjene opptil 50% av myntene som den refererte brukeren din lager. Og hvis du bestemmer deg for å holde myntene dine, betaler Free-Ethereum deg en rente på 8% per år.

Du kan trekke tilbake kravene dine etter at du har nådd minimumsgrensen på 0,001 ETH. Et gebyr på 0,001 ETH vil bli påført når du foretar en uttakstransaksjon.

Kranekrypto

Kran Crypto

Kranekrypto er en kran med flere valutaer, hvor du kan kreve Ethereum, samt Bitcoin, Dogecoin, Dash, Digibyte og 11 andre mynter. Du kan tjene kryptovaluta ved å utføre en rekke oppgaver, for eksempel å samhandle med annonser, spille spill, bruke kortlenker og svare på spørsmål på tilbudsveggene..

Kran-tidtakeren er satt til 40 minutter. Uttak kan gjøres etter at minimum 0,00012 ETH er nådd. Det beste med denne kranen er at det ikke er noen gebyrer når du trekker deg ut.

FireFaucet

Brannkran

FireFaucet er en av de mest populære altcoin- og Ethereum-kranene, slik at brukerne kan kreve 8 kryptovalutaer ved å fullføre enkle oppgaver. Her kan du tjene krypto ved å spille spill, klikke på annonser og kortlenker, og mange andre ting. Nettstedet har også et lojalitetsprogram som gir brukerne prestasjoner, belønninger og bonuser.


Det er ingen tidsbegrensning som begrenser når du kan gjøre krav. Du kan ta ut myntene dine etter å ha nådd minimum 0,004 ETH, og det påløper ingen gebyrer.

ESKraner

ESFaucet lar deg ikke bare fullføre oppgaver for Ethereum, men du er også i stand til å utvinne nettstedets innfødte ES-mynter. Krav kan gjøres en gang hvert 5. minutt.

Dette er en av få Ethereum-kraner som også har en mobilapp. Vanlige brukere kan dra nytte av bonuser som tilbys på daglig basis. Når du har mer enn 0,05015 ETH i lommeboken, vil du kunne trekke tilbake kravene dine. Gebyret per slik transaksjon er 0,00015 ETH.

Althub

AltHub

Althub er en annen flerkranekran som også inneholder Ethereum og 13 andre kryptoer for å fullføre enkle sosiale oppgaver. Nettstedet har også et henvisningsprogram, der brukere kan få en 20% tilknyttet sats fra beløpet som opptjenes av personene de henviste til.

Du kan tjene mynter fra shortlinks-veggene hver dag eller kreve mynter hvert 5. minutt uten shortlink. Uttak kan gjøres i din egen lommebok av FaucetPay lommebok etter at du har påløpt et minimumsbeløp på 0,00005 ETH.

Det påløper ingen gebyrer for transaksjonene dine.

Allcoins

Allcoins

I motsetning til vanlige Ethereum-kraner, Allcoins tilbyr bare spill som et middel til å tjene gratis ETH. Nettstedet fungerer også som et gruvebasseng, der brukere kan slå sammen datakraften deres for å generere nye mynter. Mens du kan gjøre krav manuelt hvert fjerde minutt, er det også en AutoFaucet-funksjon som automatisk samhandler med kranen på ditt sted.

Denne kranen har en høyere minimumsgrense for uttak, som er 0.0036 ETH. Gebyret for utbetaling av myntene dine er 0,0012 ETH.

Trust Dice

Trust Dice

Dette nettcasino har også en Ethereum kran samt en kran med flere mynter. Du kan gjøre krav hver 6. time, men du må opprette en konto på plattformen. Kranen har en multiplikatorfunksjon som kan forbedre kryptofondet ditt med 50000X. Det er også en ukentlig omsetningskonkurranse der du kan tjene $ 3000, eller du kan ta en liten innsats og vinne en jackpot på $ 24.691.

Minimumsbeløpet som kan trekkes ut er 0,00002 ETH.

Gratis kran

Gratis kran er en annen multi-crypto kran, slik at brukerne kan kreve 17 forskjellige mynter, inkludert Ethereum. Timeren er satt til å tillate et krav en gang i døgnet. Du kan lage ETH ved å klikke på annonser, få tilgang til e-postkraner, ta undersøkelser og mange andre.

Nettstedet har forskjellige medlemsnivåer og basert på det nivået kan du øke mengden ETH du krever. Et brannmedlemskap har en 8x belønningsmultiplikator, et gullmedlem – 12x, Ultimate medlem – 20x og Platinum-medlem – 30x.

Konklusjon

Dette har vært listen vår med de mest givende Ethereum-kranene du kan få tilgang til i juli 2020. Husk at kraner ikke er effektive måter å samle store mengder krypto på, men å enkelt samhandle med dem, ettersom du ikke trenger å gå gjennom et bytte.

Utvalgt bilde: asiatimes.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector