Dette er de mest givende Ethereum-kranene i juni 2020

etherumkraner

Ethereum kraner er en enkel måte å få kryptoer gratis ved å gjøre enkle oppgaver, for eksempel å klikke på annonser, se på videoer, fullføre captchas eller spille spill. Etter Bitcoin er Ethereum den mest populære mynten, og det er naturlig nok mange som er interessert i å få noen ETH-tokens.

Mens du kan anskaffe ETH på nesten hvilken som helst børs for en rekke fiat-valutaer, kan hele registreringen, verifiseringen og handelsprosessen være for komplisert og ta for mye for noen brukere. Kraner har ikke høye utbetalinger, men du kan få noen dollar verdt av kryptoen ganske enkelt.

I dag vil vi ha en liste med noen av de mest lukrative Ethereum-kranene du kan bruke i juni.

Ethereum-Flaucet.Org

Ethereum-kran er en kran som har gitt gratis gwei (den 1x 1018. delen av en ETH) til besøkende siden 2017. Brukere kan tjene gratis ETH ved å løse captchas eller spille spill. Selv om du bare kan kreve en gang hvert 240. minutt, er dette en av de best betalte Ethereum-kranene og har hittil betalt 6000 dollar i gratis ETH for over 6 millioner krav siden lanseringen. Du kan tjene opptil 489 gwei per krav, men beløpet kan variere.

Når en besøkende fremsetter krav, vil han motta en lodd som senere kan konverteres på det daglige lotteriet der han kan stå for å tjene mellom 0,005 og 0,015 ETH.

Nettstedet tjener mest av trafikken ved å vise annonser på hver side på nettstedet, og bruker mest MellowAds. For å kreve gratis mynter, må du bare se annonsene som vises ved hjelp av en popup-mekanisme eller ved å åpne en annen fane når vi klikker på den eller lukker den.

Det er også et henvisningsprogram hvor du får 20% for hvert krankrav fra personen du henviste til.

Ethereumfaucet.info

Dette Ethereum kran lar deg gjøre krav hvert 60. minutt. Alt du trenger å gjøre er å oppgi Ethereum-adressen din og løse fangene på nettstedet. Du må gjøre krav minst en gang hver 30. dag for å holde kontoen din aktiv. Hvis du ikke gjør det, blir kontoen din ansett som inaktiv, og myntene du hadde i lommebokontoen din blir fortapt.

I følge nettstedet kan du lage hvor som helst mellom 1000 gwei og 7000000 gwei: 1000 gwei (30%), 1800 gwei (65%), 5000 gwei (3%), 10000 gwei (1,9%), 70000 gwei (0,099% ), 7000000 gwei (0,001%).

Speedup-kran


Speedup-kran er en av de mest populære Ethereum-kranene online. Du kan også kreve Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin og Dogecoin her. Nettstedet er en løsemediekran, men brukere kan også tjene gwei ved å spille nettbaserte spill. Besøkende kan gjøre krav når som helst de vil, med mulighet for å tjene over 60-110 tokens og 10 tokens per krav. Du har også muligheten til å koble Ethereum-lommeboken direkte for å få ETH kreditert der.

Brukere kan også tjene og tjene ekstra inntekter ved å motta en henvisningsbonus på 20% på hver betaling.

Hvis du er blant de ukentlige topp 10-klagerne, vil du bli belønnet med en fast prosentandel av de totale skadene. Dette ukentlige systemet gjøres for å motivere brukere til å forbli aktive på Ethereum-kranen.

Brannkran

Uncategorized Archives - Elitexplore

Brannkran ble etablert i 2018, og nettstedet lar deg tjene flere kryptokurver bortsett fra Ethereum, for eksempel BTC, DOGE, DASH, DGB, TRX, XMR, LTC og ZEC. Tidsuret er satt til å gjøre krav hver 30. minutt. Lag gratis Ether ved å fullføre captchas, løse medier eller låne PCens datakraft for nettlesergruving. Besøkende kan utnytte henvisninger for å øke kontosaldoen med 20% på betalingene sine ved å bringe nye besøkende til å gjøre krav på kranen.

Det er andre måter du kan lage gratis mynter på, for eksempel Shortlinks, Daily Tasks, Offerwalls, Web Mining, Publisher Mining, CMD Mining, Daily Bonus, Activity Points and Rewards, Exchanger, Competition, Auto Claim Points (ACP) og Advertising..

Det er også en automatisk kranfunksjon som du kan aktivere, slik at du automatisk kan kreve mynter på nettstedet. Programmet fremsetter påstandene mens nettleseren er åpen, og du kan stille inn funksjonen for automatisk krav til å være aktiv for hvor mye du vil ha.

Du kan ta ut midlene direkte i lommeboken eller til FaucetPay.io. Denne mikropay-lommeboken gir deg interesse for å beholde mynter i lang tid.

Minimumsuttaket er 0,00400000 ETH, uten gebyrer som skal betales.

Allcoins

Allcoins er en annen multi-crypto kran hvor du også kan tjene Ethereum. Du kan kreve en gang hvert 4. minutt. Å tjene gwei kan gjøres ved å samhandle med captchas eller andre medier, spille spill eller i gruvedrift i nettleseren for ETH. Mens du ikke kan bryte for mye med nettleseren din sammenlignet med vanlig gruvedrift, kan du justere innstillingene slik at den fungerer i bakgrunnen mens du gjør andre oppgaver.

Allcoins.pw har også en automatisk kranfunksjon, som lar deg samle krypto uten å gjøre noe. Nettstedet har en rekke spill der du kan ha det gøy og lage gwei mens du gjør det.

Det er en av Ethereum-kranene som støtter flest mynter, og har totalt 29 digitale eiendeler. I gjennomsnitt kan du gjøre krav per 7.430 gwei. Det er et multi-claim auto-alternativ som lar deg kjøre kranen på opptil tre forskjellige kryptoer samtidig.

Midlene du tjener, kan krediteres direkte til Ethereum-lommeboken eller en Faucetpay.io-mikro-lommebok. Plattformen inkluderer også et livstidshenvisningsprogram hvor du kan gjøre 25% av dine henviste krav.

Konklusjon

Med dette har vi nådd slutten av listen vår over Ethereum kraner. Selv om du ikke vil tjene så mye ETH ved å bruke kraner, vil det gjøre at du kan bli vant til å overføre krypto fra lommebøker og forstå hvordan de fungerer bedre uten å måtte kjøpe mynter på børser. I tillegg kan du også ha det gøy mens du spiller spill på noen nettsteder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector