Dette er de mest givende XRP-kranene i august 2020

xrp kraner

I dagens artikkel vil vi se kritisk på noen av de mest givende XRP-kranene du kan få tilgang til og dra full nytte av i august.

Ripple (XRP) tok igjen den tredje posisjonen i de mest verdifulle krypto eiendelene ved markedsverdi. Den økende populariteten og utvidelsen av kryptomarkedet har tiltrukket mange mennesker – kryptoentusiaster, investorer og brukere – til den digitale eiendomsindustrien. En av de enkleste metodene for å få tilgang til krypto eiendeler, inkludert Ripple, er å bruke en kran.

XRP-kraner er nettsteder som gjør det mulig for enkeltpersoner å tjene gratis XRP-mynter ved å utføre enkle oppgaver og aktiviteter. Disse nettstedene krever en rekke oppgaver som enkelt kan gjøres, for eksempel å fullføre en undersøkelse, fylle ut en captcha, spille forskjellige spill, se på forskjellige videoer eller bekrefte at du er menneske, for å motta gratis XRP. En fordel med å bruke en Ripple-kran er at du ikke trenger å bruke en kryptokursutveksling for å få tilgang til opptjent XRP.

Men hvis du vil ha full tilgang og eierskap til din gratis XRP, må du eie en XRP-lommebok. Brukere av kranene må koble XRP-lommebokadressen til plattformen for å motta opptjente midler. Ripple lommebøker er tilgjengelige i forskjellige typer, for eksempel programvare lommebøker, mobil lommebøker, nett lommebøker, maskinvare lommebøker og papir lommebøker. Det er verdt å merke seg at Ripple-lommebøker krever at brukerne setter inn 20 XRP for aktivering av lommebokadressen.

I skrivende stund handlet Ripple til $ 0,300075, ifølge data fra CoinMarketCap.

Xcolander.com

XCOLANDER

De Xcolander kran er en av de mest givende veiene for brukere å tjene XRP. Dessuten tilbyr nettstedet kraner til en rekke andre digitale mynter, som Ethereum (ETH), Tron (TRX), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Stellar Lumen (XLM) og mer . For å få gratis XRP-mynter, må brukerne klikke på rulleknappen – “claim”. Antall mynter du kan få, vil avhenge av antallet du ruller.

Brukere kan vinne opptil 22.22 XRP hvis de treffer 10000-lykketallet. Videre kan de kreve ved å spille hvert 15. minutt for å vinne gratis mynter mellom 0,00002222 XRP og 22,22000000 XRP. Inntekt betales via CCBOX.IO ved hjelp av en CCBOX-nøkkel som vil være knyttet til deres Xcolander-konto. I tillegg har Xcolander noen andre XRP-inntjeningsfunksjoner, inkludert lotteri og spill. Interessant, det er ingen gebyr belastet for uttak av de opptjente myntene.

Coinfaucet.io

Coinfaucet.io

Myntkran er en flott kanal og løsning for de som ønsker å tjene noen mynter gjennom en kran fra Ripple. Siden starten i 2017 har dette nettstedet vært en enestående og populær kryptokran på grunn av sin enkle tilnærming for å tjene XRP. Hver time kan brukere av plattformen få gratis Ripple ved å spille et greit spill. Interessant, opptil $ 300 gratis XRP kan vinnes ved å klikke på en knapp. Myntene blir umiddelbart kreditert Ripple-lommeboken din. I skrivende stund er over 17,59 millioner XRP vunnet av over 600 tusen registrerte brukere på denne kranen.

En annen vei for å tjene gratis XRP på Coinfaucet er å følge plattformen på sosiale medier, nettopp på Twitter, for å få gratis kampanjekoder. Disse kodene tillater brukere å få ekstra ruller uten å vente på den obligatoriske en times periode. Dette øker alltid sjansene for å vinne mer gratis XRP.

Videre har denne kranen et unikt, givende referanseprogram av høy kvalitet for brukere å tjene flere mynter. De kan få 50 prosent av hva vennene deres tjener med gratis Ripple. Derfor, hvis du har venner som er entusiastiske over kryptomarkedet og er interessert i å tjene gratis XRP, kan du invitere dem til å registrere seg på Coinfaucet-plattformen. Da vennene dine så gratis XRP ved å bruke denne kranen, får du like mye 50% av det de lager uten grenser.

Det er verdt å nevne at brukere kan ta ut sin gratis XRP umiddelbart til sine Ripple-lommebøker når de har nådd eller opptjent minimumsuttak på 1 XRP.

XRPfaucet.info

XRPfaucet er en populær Ripple-kran som lar brukerne tjene gratis XRP hvert 60. minutt ved å fylle ut eller fylle ut captcha og klikke “ROLL” -knappen. Brukere kan vinne opptil 5 XRP hvert 60. minutt. Mengden gratis Ripple du kan få, avhenger av antallet du ruller. Krav kan gjøres av hver bruker hver time for å tjene flere gratis mynter. Uttak av den gratis XRP på denne kranen kan gjøres når du har samlet opp til det minste uttaksbeløpet, som vil bli sendt til XRP-lommeboken som er koblet til kontoen din..

AdXRP.cc

adxrp

AdXRP er en kran som gir brukere mulighet til å tjene gratis XRP ved å se på nettsteder. Plattformen er knyttet til reklamen, der brukere kan tjene gjennom Pay to Click (PTC) og Pay to Surf (PTS) reklametjenesten. Med over 77 nettsteder og 0,022300000 XRP tilgjengelig på plattformen, kan brukere motta gratis XRP ved å utføre enkle oppgaver. Som et av de mest dyktige annonseringsnettverkene, gjør plattformen det mulig for brukere å tjene ved å se på websider. Dessuten er de i stand til å få opptil 8% provisjon fra henvisninger. Derfor kan inntjening gjøres gjennom direkte og indirekte henvisninger. Dermed kan de kjøpe direkte henvisninger for livet eller selge direkte henvisninger for å tjene penger. Brukere kan ta ut sin opptjente XRP fra denne kranen i XRP-lommeboken når de har samlet seg opp til minimum uttaksbeløp på 5 XRP.

Konklusjon

Selv om det kan være en repeterende oppgave, er kraner ypperlige verktøy for å tjene XRP-mynter, spesielt for nye kryptoentusiaster som ønsker å lære mer om XRP-transaksjoner og lommebokbruk..

Utvalgt bilde: quoteinspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me