Dette er de mest givende XRP-kranene i juli 2020

I dagens artikkel vil vi liste opp noen av de mest givende XRP-kranene du kan få tilgang til og bruke i juli.

XRP-tappesider tillater brukere å tjene og samle inn Ripple-mynter gratis. For å tjene disse myntene, må du fullføre enkle oppgaver, for eksempel å klikke på annonser, kaste terninger, fylle ut en captcha, ta en undersøkelse og andre ting.

Husk at enhver XRP-lommebok du eier, som du må koble til kranen din slik at du kan motta pengene dine, vil kreve et depositum på 20 XRP for å aktivere en XRP-lommebok..

XRP har en nåværende markedsverdi på $ 0,176808, ifølge data fra CoinMarketCap.

AdXRP

AdXRP er et relativt ungt selskap som startet i 2019, antagelig basert i Russland. Plattformen tillater reklamefirmaene å tjene penger via PTC (pay to click) og Pay Per Surf-reklame. Dette tillater brukere å tjene XRP ved å se på websider og klikke på annonser.

I likhet med andre XRP-kraner, tillater nettstedet også medlemmer å tjene provisjon gjennom direkte eller indirekte henvisninger. AdXRP fungerer som en lenke mellom kjøpere og annonsører som betaler de som ser på nettinnhold, for det meste Bitcoin-nettsteder, med XRP.

Med hundre satoshi per annonse (0,00035000 XRP) og med tanke på at et nettsted har rundt 55+ annonser per dag, kan du tjene nærmere tusenvis av satoshi per klikk. Brukere kan autosurfe etter forskjellige nettsteder som kan ha rundt 35000 satoshi per klikk. Hvis du tar hensyn til alle nettstedene og autosurf-alternativet, kan du tåle å tjene rundt 0,5 XRP per dag.

Pay To Click gir deg henvisningssurfing til syv medlemmer, og du har også muligheten til å selge eller kjøpe dine aktive henvisninger.

Henvisningskommisjonen er satt til 8%. Brukere kan ta ut inntektene sine fra nettstedet når de har nådd minimumsgrensen på 0,5 XRP, med midlene kreditert direkte til lommeboken din.

XRPArcade’s TipperXRPArcade

Selv om det ikke er som resten av XRP-kranene våre, har The Tipp app fra XRPArcade-nettstedet deler ut gratis XRP for å bringe trafikk til en bestemt side, akkurat som de fleste kraner gjør.

Tippboten / appen bruker Wietses XRPtipbot, og boten lar brukerne utføre XRP-uttak raskt og med lave avgifter. Brukere kan tjene 0,01 XRP ved å få tilgang til et nettsted og umiddelbart utbetale myntene til lommeboken.

Tipperen kan brukes av eiere av nettsteder som ønsker å generere trafikk for nettstedet deres eller markedsføre en bestemt side. De angir deretter summen av XRP som er tildelt tipset, frekvensen (en gang hvert x minutt / time) og oppgaven som må gjøres.


Du kan klikke for å kreve en gang i døgnet og gjøre krav på tipset på Tipper-appen på nytt.

XRPFaucet.Info

XRPFaucet.Info er en av de mest kjente XRP-kranene som betaler brukere i XRP for useriøse oppgaver.

Kravtimeren er satt til 60 minutter, med følgende prosentandeler og inntjening:

  • 30% av brukerne vil tjene opptil 0,0015 av en XRP;
  • 65% av brukerne vil tjene opptil 0,0016 av en XRP;
  • 3% av brukerne vil tjene opptil 0,005 av en XRP;
  • 1,9% av brukerne vil tjene opptil 0,01 av en XRP;
  • 0,099% vil motta 0,07;
  • 0,001% av brukerne tjener opptil 7 XRP.

For å bruke kranen, må brukerne koble sin XRP-lommebokadresse og fullføre en captcha. Midler blir kreditert direkte til XRP-lommeboken. Minst ett krav må gjøres en gang hver 30. dag, ellers vil nettstedet stenge kontoen og flytte midlene til andre oppgaver.

Nettstedets hjemmeside viser alle de siste krankravene, samt de mest aktive brukerne av plattformen.

Queen Kran XRP

Dronningskran er en kran med flere kryptoer som gjør det mulig for brukere å tjene nye kryptoer, inkludert XRP, ved å fullføre forskjellige oppgaver. Queen Kran er en av de nyeste XRP-kranene, så det er ikke veldig mye online om det. Nettstedet støtter BTC, BCH, BCN, DASH, DGB, DOGE, ETH, LSK, LTC, NEO, POT, PPC, STRAT, TRX, WAVES, ZEC og ADA kraner.

For å gjøre krav på dette nettstedet, må du først registrere deg for en ExpressCrypto-konto. Krav kan gjøres hvert 5. minutt, med en gjennomsnittlig belønning på 0,03 XRP per krav, eller rundt 641611 satoshi (0,0012 USD).

Hvis du velger å dele nettstedets henvisningskobling, vil du motta 10% som henvisningskommisjon.

Evexrp

Evexrp.xyz er et kryptokranprogram der brukere kan spille spill og fullføre andre enkle oppgaver og få gratis krypto. I henhold til nettstedets beregninger har Evexrp 53 923 registrerte brukere, 4 662 140 spill spilt og 4 240 53063264 XRP vunnet av brukere.

Brukere som ikke liker å fullføre captchas har hell, siden EveXRP bare har 2 bannerannonser på “rull” -siden..

Kranen er vert for en type HiLo-spill, hvor du må satse på hvilket nummer som skal rulles, og avhengig av hvilket resultat du får, kan du tjene faste belønninger, og hvis du er heldig, kan du til og med få jackpotpremien. Jackpotpremien er satt til rundt $ 300 i XRP.

Videre, for å gjøre ting enklere, er det også en automatisk bot-funksjon på nettstedet som automatiserer rullingen. Spillet er også beviselig rettferdig, noe som betyr at sjansene for at du vinner alltid vil være 50/50.

Du vil “rulle” et tall mellom 0 og 10000, og basert på dette tallet tjener du mer eller mindre XRP.

Tidtakeren for ett krav eller en rull er satt til en time. Uttaksgrensen er satt til 1 XRP med 0,001 XRP avgifter per uttaksoverføring. Du kan øke inntektene dine med 30% ved å dømme nye brukere til nettstedet.

Konklusjon

Selv om det er en repeterende oppgave, er det en god måte å tjene noen mynter på nye XRP-kraner for nye kryptoentusiaster som ønsker å lære om XRP-transaksjoner og lommebokbruk..

Utvalgt bilde: crypto-news-flash.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector