Dette er de mest givende XRP-kranene i juni 2020

XRP-prisforutsigelse

I dag vil vi ha en liste med noen av de mest givende XRP-kranene du kan bruke i juni.

XRP-kraner er enkle, enkle og gratis metoder for folk som er ny i krypto som ønsker å tjene gratis XRP. På disse nettstedene må du fullføre en rekke enkle oppgaver, for eksempel å kaste terninger, trykke på en knapp, fylle ut en captcha, fullføre en undersøkelse, etc., for å generere gratis XRP.

Folk bør huske på at de bare kan lage små brøker på XRP-kraner.

Du må eie en XRP-lommebok slik at du kan koble adressen til kranen og motta pengene dine. Det er verdt å nevne at du må sette inn 20 XRP for å aktivere en hvilken som helst XRP lommebok.

XRP-kraner og lotterier tjener inntekter gjennom annonseinntekter, for eksempel betaling per visning, betaling per klikk eller andre betal-per-x-ordninger. Dette er grunnen til at du vil se mange annonser over hele hjemmesiden deres og deaktivere annonseblokkeringen din hvis du vil bruke kranen.

I skrivende stund handlet XRP til $ 0,198521, ifølge data levert av crypto tracker-nettstedet, CoinMarketCap.

CoinFaucet.io

CoinFaucet er en av de første XRP-kranene, lansert i oktober 2017. På grunn av det enkle å bruke og greie systemet er det en av de mest populære og brukte kryptokranene i dag. Nettstedet har hittil 622 478 registrerte brukere, 49 798 200 spill spilt og 16 734 800 Ripple gitt til brukerne.

Du kan gjøre krav hvert 60. minutt eller spille et greit spill for å tjene gratis XRP. Tilfeldig vil flere brukere bli belønnet med $ 300 bare for å klikke på en knapp. For ekstra terningkast kan du klikke på de sponsede linkene, som legger ut en daglig bonusrullkode på Twitter.

Tilbaketrekking fra nettstedet gjøres på et øyeblikk, i motsetning til andre XRP-kraner som krever at brukerne venter i en viss periode før pengene krediteres. CoinFaucet-brukere mottar sin XRP umiddelbart etter å ha nådd minimumsbeløpet for uttak, som er 1 XRP. Det påløper ingen gebyrer når du utbetaler.

Hvis du henviser nye brukere til CoinFaucet, vil du dra nytte av en betydelig henvisningsbonus på 50% av det de tjener. Du kan gjøre ubegrensede henvisninger til nettstedet.

CoinFaucet har sosiale mediekontoer som er veldig aktive, og legger ofte ut gratis kampanjekoder for ekstra ruller / spinn, noe som kan øke sjansen for en besøkende å vinne mer XRP.

Nettstedet nevner i sin FAQ-seksjon at du kan opprette en XRP-lommebok med Rippex.net og holde den offline, men du må sette inn 20 XRP for å aktivere den, noe som kan ta en stund med en hvilken som helst kran.


Allcoins.pw

Allcoins.pw er en veldig populær multi-crypto kran som lar deg tjene gratis XRP i tillegg til andre kryptovalutaer. Allcoins støtter totalt 29 kryptovalutaer, inkludert BTC, LTC, ETH, DASH, XMR, BCH, ZEC og ETC.

Krav kan gjøres på nettstedet hvert 300. sekund eller hvert 5. minutt. Du kan tjene gratis XRP på Allcoins ved å løse captchas, spille spill (LuckyNumber, Dice, FreeRoll, etc …), nettleserdrift og SolveMedia. Det er også en funksjon for automatisk krav som kan aktiveres for opptil 3 kryptoer samtidig.

En annen måte å øke XRP-saldoen din på er å utnytte livstidshenvisningsprogrammet, der du kan få opptil 25% av inntektene til de du refererte til.

Etter at du har nådd minimumsgrensen på 2 XRP, kan du trekke deg direkte til Ripple-lommeboken du koblet til kranen. Gebyret for uttak er satt til 0,10000000 XRP.

Allcoins.pw har fått gode anmeldelser på Bitcointalk-siden, med brukere som berømmer funksjonen, som lar dem kreve flere mynter samtidig. Ifølge brukerrapporter har XRP-utbetalingene vært konsekvente og raske, noe som er et stort pluss for et kranested.

Xcolander.com kran

Xcolander’s nettstedet har XRP-kraner, samt et bredt utvalg av andre kraner for kryptoer som Tron (TRX), Stellar Lumens (XLM), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), og andre.

Med denne kranen kan du tjene gratis XRP gjennom lotteri og spill. Nettstedet har også åpen statistikk for belønning og uttak av brukerne for å vise at de er helt legitime.

Et krav kan fremsettes hvert 15. minutt, der brukere kan gjøre mellom 0,00155263 XRP og 1552,63000000 XRP per krav.

Du må nå et minimumsbeløp på 0,005 mynter for å trekke deg fra nettstedet, og det påløper ikke noe uttaksgebyr.

XRPFaucet.Info

XRPFaucet.Info er en velkjent XRP-kran der besøkende kan gjøre krav hvert 60. minutt, og 30% av brukerne vil tjene opptil 0,0015 av en XRP, mens 0,001% vil tjene opptil 7 XRP. 65% vil tjene 0,0016 av en XRP, 3% vil motta 0,005 av en XRP, 1,9% vil få 0,01 av en XRP, og 0,099% vil motta 0,07. Brukere må bare koble XRP-lommebokadressen og fullføre en captcha.

Husk at du må gjøre et krav en gang hver 30. dag, siden siden vil se på kontoen din som inaktiv og lukke den og omfordele midlene dine..

Nettstedets hjemmeside viser alle påstandene som nylig er fremsatt på kranen, samt de beste aktive brukerne på nettstedet.

Når du foretar et XRP-uttak fra XRPFaucet.Info, må du huske at noen kryptobørser bruker en enkelt XRP-adresse for hver bruker og ber om en destinasjonskode, så husk å legge inn XRP-destinasjonskoden når du utfører en uttakstransaksjon.

Konklusjon

Selv om det er en gjentatt oppgave, er det en god måte å tjene noen mynter for nye kryptoentusiaster som ønsker å lære om XRP-transaksjoner, å hevde på XRP-kraner..

Utvalgt bilde: coindesk.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector