Hva venter på krusning i 2020 – Et gjennombrudd av motstand eller nye nedturer?

XRP 2020

Den tredje kryptoen etter markedsverdi, Ripple, har ikke levd opp til investorenes forventninger i fjor, men er det en sjanse for at 2020 vil være året for innløsning for XRP eller vil nå nye nedturer?

Vi vil se på noen av faktorene og spådommene som kan påvirke prisen på XRP i 2020, og prøve å komme med noen konklusjoner.

Ripples historiske priser

Etter Bitcoin-økningen i 2018 så XRP også en betydelig prisøkning og nådde en heltidshøyde på $ 3,65. Men så i 2018 kom den store kryptovinteren der alle altcoins, inkludert XRP, mistet det meste av verdien.

Mens XRP debuterte 2020 med en ganske positiv tone, bør det bemerkes at mynten mistet over 90% av verdien fra 2018-toppene, noe som plasserte XRP på toppen av de dårligst utførte i 2019. Den største prisbevegelsen i fjor var en nedgang på 30% i november, og den nåværende prisen på Ripple er $ 0,272759.

XRP / USD Prisanalyse 2020 - Ukentabell

Kilde: Coinmarketcap

XRP Market Predictions

Krypto-prediksjonsside, InvestingHaven, mener at Ripple har store sjanser til vekst i år. De uttalte at den bearish trenden på slutten av 2019 bare var “trekkraft i adopsjon”, og at vi skulle “forvente et bullish utfall før mars 2020 ″ for XRP.

Veteraninvestor, Tim Draper, forutser også at XRP vil gå bullish de neste månedene. “Ser man på den tredobbelte veksten av Bitcoin de siste 5 månedene, kan man forvente et lignende resultat fra XRP.”

Draper fortsatte med å si: “Selskapet utvikler seg aktivt, utvider innflytelsessfæren, henter støtte fra store finansinstitusjoner og forbedrer kontinuerlig teknologien for overføringer.”

I tillegg eies Ripple av SBI, et stort selskap med selskaper som R3. Alt indikerer at den nåværende situasjonen, bare roen før stormen, i vårt tilfelle før den eksplosive veksten. ”

Oracle Times er også veldig optimistisk med hensyn til XRPs ytelse for 2020, og forventer en økning på 2000% dersom Ripple blir den første mynten som brukes til å utføre grenseoverskridende betalinger av finansinstitusjoner.

Fra det vi observerte, er de fleste av de beste navnene og nettstedene i bransjen veldig bullish på XRP.


Partnerskap

En annen viktig faktor som kan påvirke utviklingen av XRP sterkt, er antallet partnerskap det har. Ripple er allerede stolt av et omfattende nettverk bestående av 300 finansinstitusjoner, som Santander Bank og American Express. Mange av disse selskapene og plattformene jobber for tiden med å integrere Ripples teknologi, RippleNet, for å muliggjøre høyhastighets transaksjoner.

XRPpartners

coinmama.com

MoneyGram for å legge til rette for betalinger over landegrensene de neste årene. RippleNet-teknologien ble offisielt implementert av PNCs treasury management for å muliggjøre avvik mellom bankene mellom landene. SBI Ripple Asia, som er et datterselskap av SBI Holdings, kunngjorde også at de vil levere en butikkoppgjørstjeneste via bruk av SBI Holdings og Ripples betalingsapp med navnet MoneyTap. Tjenesten vil være basert på xCurrent, Ripples blockchain-løsning, som var designet for å tilby nær øyeblikkelig innenriks overføringstjenester mellom banker. Ripple kunngjorde også offentlig at de ville kjøpe $ 30 millioner MoneyGram-aksjer til $ 4,10 per aksje, og i de neste to årene planlegger de å kjøpe aksjer i verdi på 20 millioner USD. Skulle flere partnere bli med i nettverket og begynne å implementere Ripple-teknologi, bør dette også gi et løft til XRP-prisen, spesielt på lang sikt.

Rettssak

Ripple-selskapet har opplevd mange juridiske problemer, etter å ha vært involvert i en langvarig søksmål som i stor grad kan gjenspeile prisen på selskapets innfødte krypto.

US SEC arkiverte en gruppesøksmål mot Ripple om at symbolene angivelig ble solgt som uregistrerte verdipapirer.

En endelig dom om saken ble forventet 15. januar, men avgjørelsen ble utsatt på ubestemt tid av dommer Phyllis Hamilton. Mens XRP ikke er erklært sikkerhet, ble saken ikke omgjort, og denne usikkerheten rundt XRP henger fortsatt. Hvis komiteen erklærer XRP som en vare, kan prisen øke.

krusning søksmål

cryptopolitan.com

Ripple IPO-ryktet

Administrerende direktør i Ripple, Brad Garlinghouse, hevdet at mens Bitcoin (BTC) fremdeles er en god krypto for lagring av verdi, er XRP bedre egnet for betalinger.

Han uttalte: “Jeg er bullish på BTC som en butikk med verdi, men ikke for betalinger. Du vil ikke bruke BTC på Starbucks b / c når du får kaffen din, det blir kaldt. “

På Wall Street Journal-arrangementet på World Economic Forum i Davos antydet Garlinghouse at Ripple kan ha en børsnotering (IPO) i 2020.

Bilderesultat for xrp ipo

Kilde: U. i dag

Garlinghouse ble sitert og sa: “I løpet av de neste 12 månedene vil du se børsnoteringer i krypto / blockchain-området. Vi kommer ikke til å være de første, og vi kommer ikke til å bli de siste, men jeg forventer at vi skal være på den ledende siden … det er en naturlig utvikling for selskapet vårt. “

Ripple avsluttet sin serie C-finansiering i forrige uke, og selskapet samlet inn 200 millioner dollar. Serie C-runden er vanligvis den siste fasen et selskap avslutter før de blir børsnoterte.

Kryptosamfunnet tok til sosiale medier for å uttrykke sine bekymringer angående prisen på XRP etter at det offentlige tilbudet startet. Noen mener at børsintroduksjonen vil gjøre XRP-symbolet til en uopprettelig krasj, spesielt når du ser på hvordan XRP gikk i 4. kvartal 2020.

Christy Ai, anker fra Boom Bust, uttalte at konsernsjefen risikerer å devaluere prisen på XRP hvis selskapet blir offentlig:

“Når et selskap børsnotere, selger det sine aksjer for å skaffe penger. Men inntil nå har selskapet solgt mynter, XRP, for å skaffe midler … så hvis det nå bestemmer seg for å selge aksjer og bli børsnotert, kan XRP potensielt være verdiløst, foreldet. ”

Cryptocurrency-kommentator, Cantering Clark, mente også at denne avgjørelsen ville påvirke symbolet negativt:

 “[Brad Garlinghouse] trakk akkurat den ultimative fade på $ XRP-innehavere … Åh, øh gutter, ja, vi skal faktisk børsnotere nå, og tilby aksjer som bærer egenkapital så … øh … om disse myntene …”

Det er også problemet med at XRP kontinuerlig blir dumpet på markedet, noe som reduserer tokens pris.

Enorme mengder tokens frigjøres regelmessig i et marked som allerede er overfylt med XRP, noe som reduserer verdien til det enkelte token. Og Ripple har fortsatt 220 millioner XRP-tokens som må frigjøres.

Konklusjon

Til tross for mange spekulasjoner og spådommer, er det ingen som vet helt sikkert hva som venter XRP i år. Vi må bare vente og se om 2020 vil gi XRP-holdere skuffelse eller glede.

Utvalgt bilde: bitcoinist.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector