Hvordan påvirker Halloween-strategien Bitcoin (BTC) -prisen?

Halloween-strategi

Halloween-strategien er en teori som handelsmenn og investorer bruker for å lede investeringsbeslutninger i aksjemarkedet. Denne teorien sier at markedet går inn i en bullish trend fra 31. oktober hvert år til 1. mai i det påfølgende året. Med andre ord gir eiendeler bedre avkastning på investeringen i denne perioden sammenlignet med den resterende halvdelen av året. Basert på denne teorien anbefaler investeringseksperter å kjøpe aksjer fra begynnelsen av november og selge i begynnelsen av mai.

Halloween-strateginews.bitcoin.com

Tradere og investorer har vedtatt denne “strategien” i tillegg til teknisk og grunnleggende analyse, som er vanlige strategier som brukes i kryptovalutaområdet. Selv om dette er en påvist strategi på aksjer og andre vanlige markeder, vil vi prøve å undersøke hvordan det påvirker Bitcoin-prisen som en ressurs i denne artikkelen..

Den historiske ytelsen til Bitcoin-prisen

Aksjemarkedet, så vel som ethvert marked, er påvirket av menneskelige følelser som oversettes til prisendringer, som deretter viser et mønster. Markedet for kryptovaluta er ikke annerledes, og Bitcoin som den første og beste kryptovalutaer, har også vist mønstre i sin prisytelse.

For eksempel er det et kjent faktum at september måned vanligvis er vanskelig for Bitcoin. Dette er kanskje ikke sant for hvert eneste år, men det er generelt sant fra historiske data. Selv om det ikke er gitt noen klar forklaring på mønsteret, blir sannheten i det ikke lett benektet. En ting som åpenbart er merkbar er at september er en måned mot slutten av den svakere delen av året når det gjelder Halloween-strategien..

Generelt har Bitcoins pris fortsatt å øke fra år til år, med unntak av år som 2017 der prisen kan være høyere enn året etter. Denne økningen har gått sakte, om enn jevn, og det forventes å fortsette. For eksempel, i fjor, avsluttet Bitcoin året til en pris på litt over $ 7000 i desember. I år er imidlertid Bitcoin for øyeblikket til en pris på $ 12,787.72 og forventes å stenge høyere, noe som betyr at det sannsynligvis vil stenge til en mye høyere pris enn i fjor..

Hvordan prisen varierer med Halloween-strategien

Halloween-strategien sies å være i kraft mellom 31. oktober og begynnelsen av mai neste år. Men hvordan varierer endringene i Bitcoins pris med denne perioden av året fra historiske data? For å svare på dette spørsmålet, la oss ta en titt på Bitcoins største prisoppgjør. Vi vil vurdere to av de mest bemerkelsesverdige, 2013 og 2017.

2013 Rally

Halloween-strategiii.co.uk

Bitcoins første store rally startet i oktober 2013. Siden det ble til i 2009, var det ingen reell endring i verdien til denne tiden. Prisen steg fra $ 100 i begynnelsen av oktober for å få nesten 100% innen utgangen av måneden. Ved begynnelsen av november hadde prisen nådd $ 200 og steg kraftig til $ 1.075 innen utgangen av november. Dette var den første og en av de raskeste samlingene i Bitcoins historie, hovedsakelig forårsaket av tilstrømningen av nye børser og gruvearbeidere, hovedsakelig i Kina. Selv om det var store svingninger etter dette rallyet, viste oktober og november seg å være de mest lønnsomme månedene av året for investorer.

2017 Rally

Halloween-strategiforex.academy

BTC opplevde den største prisøkningen i desember 2017. Dette blir referert til som det største Bitcoin-rallyet fordi det tok prisen til den helt høye prisen på nesten $ 20.000. Bitcoin steg fra under $ 1000 for å nå denne prisen det året, og mesteparten av økningen skjedde mellom oktober og desember. Etter å ha nådd $ 4,337 i slutten av september, fortsatte Bitcoin fra det nivået og krysset $ 5000 den 12. oktober.

Innen 1. november handlet Bitcoin på over $ 6,600 og stengte måneden på $ 10,653. Derfra steg prisen til en topp på $ 19 772 17. desember før den begynte å synke igjen. Totalt sett fikk eiendelen omtrent 400% mellom 1. oktober og 17. desember 2017 og cirka 2000% gjennom året.


Det interessante å merke seg er at begge disse samlingene skjedde mellom oktober og desember, så vel som andre mindre, som falt sammen med perioden da Halloween-strategien er mest kjent.

Konklusjon

Fra Bitcoins prisrallyhistorie er det klart at eiendelen drar nytte av Halloween-strategien, og strategien kan være levedyktig for å investere i den. Fordi denne strategien er bekreftet for å fungere for aksjer, er det neppe overraskende at den også gjelder Bitcoin, da prisbevegelsen er kjent for å falle sammen med aksjemarkedets. Dette kan imidlertid endres når Bitcoin endelig kobles fra aksjer, men det er ingen anelse når dette sannsynligvis vil skje.

Utvalgt bilde: newsbtc.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector