IOTA-prisforutsigelse 2019: Hvor høy kan IOTA-prisen gå i 2019?

IOTA-prisforutsigelse

Det er mange hodlere som lurer på om de fortsatt skal ha IOTA i lommeboken, ettersom det ikke har vært noen tegn til en stor pris på myntenes pris. I dagens artikkel vil vi analysere noen av meningene og faktorene som kan føre til en mulig IOTA-prisforutsigelse for 2019.

IOTA Prisutvikling

2017 var året da IOTA-prosjektet blomstret opp. Det var mange handelsmenn som ønsket å bli involvert i IOTA, men 2018 startet med en bearish bevegelse. I 2017 opplevde IOTA og resten av kryptomarkedet betydelige vekster. Det var i denne perioden IOTA klarte å nå $ 5-merket og plassere seg selv som den fjerde mest verdifulle kryptoen i henhold til markedsverdi.

Men etter krasj begynte prisen sakte å synke, med noen hint om vekst her og der. For tiden svever mynten rundt verdien på $ 0,30. Men det er mange eksperter som mener at denne unike kryptoen har stort vekstpotensial. Hvor høyt kan MIOTA vokse, og hva er faktorene som kan påvirke en IOTA-prisforutsigelse?

Faktorer som kan drive vekst

  • IOTA har en overflod av arbeidsteknologier og applikasjoner.
  • Tingenes internett er en sektor som opplever rask vekst.
  • Det er et seriøst og anerkjent prosjekt.
  • Planer for utvidelse av funksjonalitet.
  • IOTA-distribuerte reskontro har økt skalerbarhet og transaksjonshastighet.
  • Unik kvantesikker protokoll, Tangle, som er en Directed Acyclic Graph
  • Viktige partnerskap.

Faktorer som kan hindre vekst

  • Et markedskrasj som kan påvirke IOTA-prisen.
  • Ikke nok finansiering til utviklingsplanene, da det er en ideell stiftelse.

Hvordan ser IOTA-prisutsigelsen ut i 2019?

Siden IOTA allerede har sikret seg et antall partnerskap, forventes det at 2019 vil gi flere av dem, og det er derfor noen eksperter har delt en optimistisk prognose for mynten..

IOTA Foundation har inngått avtaler med store aktører fra bil-, elektronikk- og IT-industrien: Volkswagen, Bosch, og Fujitsu. Det er rykter som et samarbeid med Microsoft kunne også snart være i arbeid.

IOTA vil lansere sitt første fungerende produkt i samarbeid med Volkswagen første del av 2019. Digital CarPass, som produktet heter, vil bruke nettverket for å spore data (som kjørelengde) som deretter vil bli brukt til å evaluere ytelsen av Volkswagen-biler. De nødvendige nettverksprotokollene er satt til å implementeres hovedsakelig innen 2019.

Men hva kan stoppe MIOTA fra å stige i 2019?

Hvis du undersøker prisutviklingen på IOTA-mynten siden 2017, vil du merke at prisen opplevde et kraftig fall. For å klatre tilbake til høyden på $ 5,23 USD, måtte mynten oppleve og øke med ~ 1632 prosent fra den nåværende prisen på $ 0,26 USD.

Selv om denne bragden ikke er umulig, da mynten så en så meteorisk økning i 2017, er det ganske tvilsomt om dette kan skje igjen i 2019.

Andre eksperter fra kryptorommet har gjort en mindre optimistisk IOTA-prisforutsigelse for dette året. De mener at hvis trenden fortsetter, kan mynten gi avkastning på -81,3% i 2019. Det forventes at IOTA vil dykke under $ 0,1 mot slutten av mars 2019, og innen utgangen av juni kan den nå en verdi på $ 0,0362 . Det kan sveve rundt det nivået i noen måneder etter det, da kan det se en økning på $ 0,4 innen utgangen av året. Denne økningen vil imidlertid ikke være tilstrekkelig til å holde investorene på.


Kartteknikere har prognostisert basert på sin analyse at MIOTA skulle få tilbake den viktige støtten på 0,32 til 0,33 dollar hvis den vil vokse igjen. Hvis det går under det, er det en risiko for at det ikke kan komme seg igjen. Men hvis mynten når 0,40 dollar og deretter 0,50 dollar, kan dette øke sjansene for lengre utvinning vesentlig.

Men dette er ikke en pålitelig prognose, bare et referansepunkt. IOTA-prisforutsigelsen for 2019 kan følgelig være en pris som ligger mellom 1,25 og 1,30 dollar. Hvis IOTA nådde denne prisen, ville dette bety en firedobling av prisen. Men det er ingenting som garanterer at slik vekst vil skje.

Andre IOTA-prisforutsigelser

Det er forskjellige kryptosider som har gitt sin IOTA-prisforutsigelse for dette året. Noen er mer optimistiske enn andre, men samlet sett gir de en indikator for markedssentimentet angående IOTA-prisen.

1.Mega Crypto-pris

Mega Crypto-pris er et krypto-prediksjonsside som prognoser at IOTAs pris for 2019 kan være $ 1,13 mot slutten av året.

2. Langvarsel

Langvarsel spådde at innen 2020 kan mynten være priset et sted mellom $ 0,52- $ 0,60, noe som gjør det til en veldig bearish spådom.

3. Smartereum

Smartereum laget en veldig optimistisk prognose for IOTA, og sa at mynten kunne nå $ 38 innen utgangen av fem år.

4. Digital myntpris

Pris for digital mynt spådde at MIOTA kan sveve rundt $ 0,50 innen utgangen av 2019, og i 2020 kan det nå $ 0,60 og har stor sjanse for å nå $ 1,22 innen 2025. Dette er nok en bearish spådom.

5. Handelsdyr

Trading Beats er et nettsted som ofte publiserer IOTA-spådommer basert på tidligere data. Fra analysen deres anslår de at IOTAs pris vil variere mellom minimum $ 7,06 og maksimalt $ 10,38 i 2020.

6. Crypto Ground

Crypto Ground gjorde den meget optimistiske IOTA-prisforutsigelsen på $ 5,627 innen 2023.

7. Myntbryter

Myntbryter mener at, på grunn av partnerskapet og produktet med VW, “innen utgangen av 2019, ville IOTA bli mer populært, og prisen kan nå rundt $ 4 til $ 4,20.”

Kjennelse

Med tanke på teknologi, partnerskap og bruk har IOTA en god sjanse for å se et prisendring oppover i 2019. Å treffe $ 1-merket er et gjennomførbart mål for slutten av første halvdel av 2019. Ytterligere økning er mulig, men ikke som i 2017.

Utvalgt bilde: Steemit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector