Kan du kjøpe krusning på en tradisjonell pensjonskonto?

IRA med Ripple

Mange amerikanere er kjent med konseptet med en individuell pensjonskonto eller IRA fordi det er slik de sparer for pensjonsårene når de slutter å jobbe. Forskjellen mellom en enkel banksparekonto og en IRA er at renten på en IRA enten er utsatt eller skattefri, mens en sparekonto kan skattlegges av den amerikanske regjeringen. Bare av denne grunn kan det være attraktivt å spare gjennom en IRA fordi veksten er raskere og større sammenlignet med bare besparelser.

Du har kanskje hørt at du kan kjøpe Ripple til en IRA. Det er lurt å først finne ut hva begrepet Ripple refererer til.

IRA

Dechifrering av en IRAs krusning

Ripple referert til i en IRA betyr faktisk den digitale valutaen kalt Ripple (ligner på Bitcoin). Så en IRA med Ripple gjelder å kunne spare i en IRA ved å bruke inntekter fra den digitale valutaen Ripple (i motsetning til å kjøpe aksjefond, obligasjoner eller aksjer). Noen kan beskrive denne Ripple digitale valutaen eller kryptovalutaen som Ripple token eller Ripple mynt eller til og med ganske enkelt som XRP.

Ripple som en kryptovaluta fungerer ved å etterligne tradisjonelle valutaer ved at den har økonomisk verdi. Den store forskjellen er at med tradisjonelle valutaer (som amerikanske dollar) har du papirregninger og metallmynter som kan håndteres i sanntid. Ripple-kryptovalutaen eksisterer bare i den digitale verden og er i kryptert form. Dette gjør det veldig sikkert og nesten umulig å duplisere, slik at det trygt kan handles gjennom digitale transaksjoner mellom mennesker eller organisasjoner. Den andre store forskjellen mellom tradisjonelle valutaer og kryptovalutaer som Ripple er at tradisjonelle valutaer reguleres av regjeringer (gjennom sentralbankene) mens kryptovalutaer ikke reguleres av noen regjering..

Så hvis du er amerikaner og vil spare i en IRA, kan du faktisk handle med Ripple-kryptokurrency og plassere fortjenesten din i IRA. Slik fungerer det.

Begrepet Ripple brukes også til å referere til Ripple-nettverket som er avhengig av et sikkert pengeoverføringssystem for kryptovaluta-transaksjoner over hele verden. Ripple kan også bety teknologien som brukes i dette sikre pengeoverføringssystemet, samt selskapet som heter Ripple som gjennomfører slike transaksjoner.

(Som du ser, er det viktig å være sikker på hva du snakker om når du snakker om Ripple. Disse definisjonene er sammenkoblet fordi de alle er relatert til Ripple-kryptovalutaen.)

Ja, du kan kjøpe Ripple for IRA

Svaret er da at ja, det er mulig å kjøpe Ripple for å sette inntektene i en IRA. Ringtransaksjoner gjøres vanligvis mellom finansinstitusjoner som banker. Så dette kan virke attraktivt fordi finansinstitusjoner må være forsiktige med hvordan de investerer investorfond, noe som betyr at Ripple-transaksjoner generelt er trygge. Ripple-transaksjoner er også ganske raske, målt i sekunder. Dette betyr at du må ha forskjellige kjøps- og lagringsalternativer hvis du har tenkt å handle i Ripple-valuta.

På den annen side kan du se på IRAS rett og slett som tradisjonelle porteføljer hvor du legger inn penger og det tjener penger for deg. Verdien av en IRA er at du får spart så mye du kan, slik at interessen din også blir maksimalt. Deretter er du i stand til å bygge pensjonsfondet ditt år etter år ved å fortsette å sette penger i IRA regelmessig. Det kan med sikkerhet sies at en Ripple IRA har en tendens til å være en trygg investering for deg.

Mulige tilbakeslag i Ripple Trade

En grunn til at folk kan stille spørsmål om Ripple IRA, er at det er et nytt investeringsfelt der ikke mange mennesker har betydelig erfaring ennå. Det største tilbakeslaget du kan møte i Ripple-handler er at du mister verdien av Ripple-kryptovalutaen din fordi du handlet i en ikke-lønnsom transaksjon. Dette betyr for eksempel ganske enkelt at du kjøpte din Ripple-kryptovaluta for en dollar hver, men solgte den til 50 cent hver – så du mistet 50 cent i den avtalen.


Mulige fordeler i ringhandel

Det er to kjente fordeler ved å investere i en Ripple IRA-konto. De er:

  • Å kunne tjene penger i et skatteutsatt system når du handler i Ripple-valuta eller til og med når du holder på Ripple-valutainvesteringene på lang sikt. (Ved utsatt skatt betyr det at IRA ikke vil bli beskattet av den amerikanske regjeringen ennå for en investering hentet fra Ripple-transaksjonen din før en stund senere).
  • Omgå mer risikable IRA-investeringer som tradisjonelle aksjer som har en tendens til å svinge i verdi over tid

Ikke kast tradisjonelle investeringer

Å vite disse, trenger du ikke å gå hele grisen og kaste andre investeringsalternativer helt, til fordel for Ripple IRA. Investorer har fremdeles muligheten til å investere i både tradisjonelle investeringer (som aksjer, aksjefond og obligasjoner) og i Ripple IRA samtidig. Poenget er imidlertid at du bør analysere investeringsutsiktene dine, slik at du får mest mulig ut av hver.

Siste tanker

Mange ansatte amerikanere vil opprette sine egne tradisjonelle IRA-pensjonskontoer fordi de vil forberede seg på pensjonen. Så vurder å sette opp din egen Ripple IRA nå mens Ripple-valutaen er i sitt begynnende stadium. På den måten kan du dra nytte av den lave prisen på Ripple-kryptovaluta og deretter investere Ripple-transaksjonen i den IRA. Alt avhenger av din appetitt for risiko, siden noen mennesker liker mer risiko i investeringene for å få mest mulig utbytte av muligheten.

pensjonssparing

Ripple-transaksjoner er ganske raske og varer i løpet av sekunder, så du må virkelig være oppmerksom når du handler i Ripple-valuta. Til tross for hastighet og risiko, kan du definitivt dra nytte av Ripple-handel, slik at Ripple IRA vil vokse i volum og verdi på lang sikt.

Utvalgt bilde: cryptopress.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector