Masseadopsjonen av Bitcoin | Her er nettstedene som godtar BTC for betaling

Bitcoin er den mest adopterte kryptovalutaen, siden den aksepteres som betaling av mange nettsteder og selskaper for deres tjenester og produkter. Her er en liste over nettstedene som lar brukerne betale med BTC.

Overstock

Overstock er en populær online forhandler av tusenvis av produkter for mange designermerker og hjemmevarer. Nettstedet var blant de første forhandlerne som ga støtte til Bitcoin tidlig i 2014. Brukere kan kjøpe alt fra klær, innredning, elektronikk og tilbehør med Bitcoin.

Newegg

Newegg er en gigantisk maskinvarehandler som har en årlig omsetning på 2,7 milliarder dollar. Selskapet integrerte Bitcoin-betalinger i 2014, slik at kundene kunne kjøpe PC-er, bærbare datamaskiner, GPU-er, hovedkort og andre komponenter med BTC. Bare Newegg-kunder fra USA kan betale med Bitcoin for øyeblikket.

eGifter

eGifter er et topp gavekortside som har tillatt kunder å kjøpe gavekort online med Bitcoin i flere år nå. Brukere kan kjøpe hundrevis av gavekort fra toppmerker, som Adidas, Nike, Domino’s Pizza og til og med Walmart.

Shopify Stores

Shopify er en e-handelsprogramvare som brukes av over 500 000 nettbutikker. Selv om Shopify ikke støtter Bitcoin selv, tillater det sine nettbutikker å integrere Bitcoin-betalinger via BitPay. Nettstedet deres sier at tusenvis av Shopify-selgere allerede støtter BTC for kjøp av varer og tjenester.

Microsoft

Microsoft er en av verdens tekniske giganter, og selskapet la til Bitcoin-støtte tidlig i 2014 da BTC handlet på rundt $ 300.

Kunder kan bruke BTC til å betale for filmer, spill og apper som er tilgjengelige i Windows- og Xbox-butikkene.

Hele matvarer

Hele matvarer er et selskap som eies av Amazon, og mens morselskapet ennå ikke har implementert Bitcoin-betalinger, kunngjorde matvareproduktforhandleren at det har muliggjort BTC-kjøp gjennom et partnerskap med Flexa-betalingsportalen.


PÅ&T

Telekommunikasjonen selskap nylig lagt til Bitcoin-betalinger som et alternativ for telefonregningene. PÅ&T uttalte at denne implementeringen ble laget for å gi kundene “muligheten til å betale med metoden de foretrekker”. BTC-betalinger tilrettelegges av BitPay-betalingsbehandleren.

ExpressVPN

ExpressVPN er en etablert virtuell privat nettverksleverandør som lar klienter få tilgang til internett på en sikker og anonym måte ved å betale abonnementer med Bitcoin.

PureVPN

PureVPN er en annen VPN-tjeneste som støtter bitcoinbetalinger for sikkerhetsplanene.

Wikipedia

Den mest populære online leksikonet, Wikipedia har gjort det mulig for mennesker siden 2014 å gi donasjoner til nettstedet i bitcoins.

WikiLeaks

Wikileaks er et globalt non-profit nettsted som tillater anonym publisering av sensitiv informasjon som vanligvis ikke blir offentliggjort. Da PayPal og alle større kredittkortselskaper forhindret brukere i å donere til Wikileaks, vendte nettstedet seg til kryptovalutaer.

WikiLeaks begynte å akseptere donasjoner i Bitcoin siden 2010, da Bitcoin var under en dollar.

4Chan

4chan er et anonymt tavlesamfunn som dukket opp i 2003, og i dag har det mer enn 22 millioner sidevisninger per måned, og gjør det dermed til et av de mest tilgjengelige nettstedene i verden. Mens brukere kan registrere seg gratis, er det en “Pass” -funksjon, som er som et premium-medlemskap. Passet kan bare anskaffes med Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum og Litecoin.

Namecheap

Namecheap er en domeneregistrerings- og webhotellleverandør som har over 10 millioner domener under administrasjon. Tilbake i 2013 integrerte selskapet Bitcoin-støtte for å tillate kunder å kjøpe domenenavn med mynten.

CheapAir.com

CheapAir.com er et online reisebyrå fra USA som har eksistert siden 1980-tallet. Selskapet aktiverte Bitcoin-betalinger siden 2013, slik at kundene kan bruke mynter til å betale for fly- og hotellbestillinger. I 2018 måtte de avbryte BTC-alternativet da Coinbase stoppet sine tjenester for selgere, men snart byttet til en annen betalingsprosessor..

Travala

Travala er et nettsted som lar deg bestille hotell og overnatting over hele verden på mer enn 500 000+ hoteller. I tillegg til Bitcoin kan reisende også betale for sine bestillinger i XRP, BNB, TUSD og en rekke andre digitale mynter.

Travelbybit

Et annet nettsted for reisebestilling som godtar BTC er Travelbybit. Her kan brukere bestille hotell og fly ved å bruke Bitcoin, Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC) og Tether (USDT). Nettstedet tilbyr også 10% belønning i Bitcoin for de som bestiller ved hjelp av deres tjenester.

Greitai

Greitai er en søkeplattform for flyreiser, hoteller og bilutleie. Du har også muligheten til å bestille med Bitcoin og 20 andre mynter.

Destinia.com

Destinia.com er et spanskbasert reisebyrå som også godtar bitcoinbetalinger gjennom integrasjonen med BitPay. Brukere kan bestille fra over 190 000 hoteller over hele verden. Imidlertid har en rekke reisende oppdaget at ikke alle flyreiser kan betales med Bitcoin, og det er “ingen liste over flyreiser eller flyselskaper som de kan behandle Bitcoin-betalinger for.”

airBaltic

Latvisk flyselskap airBaltic var blant de første selskapene i sitt slag som muliggjorde bitcoins som betaling. Flyers kan bestille flyreiser med BTC til 60 destinasjoner i Europa, Midtøsten og Russland.

Virgin Galactic

Folk kan ikke bare betale for flyreiser på jorden med BTC, men de kan også bestille en flytur til verdensrommet. Virgin Galactic er et romfartselskap som har en nettoverdi på 7 milliarder dollar som ble lagt til Bitcoin i november 2013 som betalingsalternativ.

Lekegutt

PlayBoy har aktivert siden 1953, noe som gjør det til et av de eldste selskapene i voksenunderholdningsbransjen. Som de fleste magasiner bestemte selskapet seg for å flytte innholdet på nettet.

Selskapet kunngjorde i mars 2018 at de ville akseptere kryptobetalinger for premiumfunksjonene i deres “PlayBoy TV” -tjeneste.

PornHub

PornHub er en populær streamingtjeneste for voksenunderholdning som tilbyr premiumabonnementer, men mange brukere unngikk å bruke tradisjonelle bankmetoder ettersom det forble i transaksjonshistorikken..

På grunn av dette integrerte selskapet opprinnelig betalinger med Verge-kryptovalutaen, men aksepterte senere Bitcoin, Ethereum og Litecoin for abonnementene sine..

Konklusjon

Dette har vært vår liste med noen av nettstedene som godtar BTC som betaling. Selvfølgelig er det hundrevis av andre online plattformer som støtter Bitcoin-betalinger som du kan sjekke ut.

Utvalgt bilde: trendcapitol.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map