Ripple (XRP) Prediksjon og analyse i oktober 2020

xrp pris prediksjon

XRP er en av de beste kryptovalutaene på kryptomarkedsrangeringen. Men det har ikke gått bra på en stund nå. På grunn av dette har Tether (USDT) klart å erstatte den som den tredje største kryptovalutaen, og dette kan ikke endres snart. Imidlertid er håpet ikke tapt for XRP, da det har bruksområder som fansen tror vil få det til å vokse en dag.

Kryptovalutaen brukes primært på Ripples betalingsnettverk, RippleNet, for å skaffe likviditet for betalinger over landegrensene. Ripple skryter av at det har hundrevis av finansinstitusjoner som sine kunder. Selv om denne store kundebasen ikke har vist noen effekt så langt på XRP-prisen, kan det skje i fremtiden. I denne artikkelen vil vi diskutere forutsigelse og analyse av XRP-priser for å hjelpe deg med å ta de beste beslutningene for investeringen din i oktober.

Ripple (XRP) Oversikt

Bortsett fra å være en kilde til likviditet for Ripple, er XRP utstedt av Ripple selv. Den ble offisielt lansert som XRP i 2012 og er en av få kryptovalutaer som ikke er bygget på en blockchain, men snarere en distribuert hovedbok. Dette har ført til kontroverser om XRP er en mynt eller et verktøy-token, og saken er fortsatt i retten.

I dag har XRP en markedsverdi på $ 11,548,562,345 og en sirkulerende forsyning på 45,162,407,484 XRP. Det er totalt 100 milliarder XRP, som er forhåndsutvunnet, så de trenger ikke å bli utvunnet. $ 2,190,167,211 verdi av kryptovalutaen har blitt handlet det siste døgnet, og prisen er $ 0,2555712.

Ripple (XRP) Prisforutsigelse: Analyse

Ripple har ikke vært veldig eventyrlig den siste tiden. I begynnelsen av september dyppet den fra $ 0,2977 for å nå så lave som $ 0,023 den 24. september. Den har imidlertid kommet seg noe for å nå gjeldende pris på $ 0,25. Dette er fortsatt langt borte fra årets høye pris på $ 0,33, som ble nådd 14. februar.

rimepris-prediksjon

Til tross for at Q3 vanligvis ikke er så god som andre kvartaler for XRP, har det klart å overgå Bitcoin og få over 33%. Det er ikke sikkert hva Q4 holder for kryptovaluta markedet, men historisk sett har det vært bedre for krypto enn Q3. Vil XRP gjøre det bedre? Det gjenstår å se.

Utvikling

En tidlig investor i XRP, Crypto BitLord, har avslørt hvordan han så verdi i XRP, selv når alle kalte det en svindel. BitLord kjøpte XRP til 0,008 dollar, som sammenlignet med dagens pris viser en enorm avkastning på investeringen. Da XRP nådde sin høye pris, hadde den steget med 50.000%. Ifølge ham er det svindel i alle bransjer, men det krever muligheten til å vite hva du skal gjøre.

“Men tingen er at du noen ganger handler disse tingene. Slik er det, hvis du vil tjene til livets opphold ved å handle med disse tingene. Se på aksjemarkedet, det er svindel der. Saken er at du må vite hvordan du gjør det. Det er krypto, mange ting er svindel. Noen mennesker hevder at XRP er en svindel, ”sa han.

Også på den nylige utviklingen har den nyetablerte XRP Ledger Foundation (XRPLF) nektet påstander om at Ripple er i ferd med å forlate XRP. Talsmann for stiftelsen, Bharath Chari, som snakket med Forbes sa at Ripple fortsatt er forpliktet til å støtte utviklingen av XRP Ledger. Ryktene hadde oppstått i XRP-samfunnet om at Ripple overlot utviklingen av XRP Ledger til den nyopprettede stiftelsen, en utvikling som ikke passet godt i samfunnet.

“XRPLF ser Ripple i en fortsatt rolle som en sentral utvikler på både de tekniske og forretningsmessige aspektene av XRPL,” uttalte Chari.


XRP-prisforutsigelse: Markedsoppfatning for oktober 2020

Nedenfor er meningene fra de beste kryptomarkedsforutsigerne om hva oktober måned har for XRP. Dette skal hjelpe deg med å ta de beste beslutningene.

Langvarsel

Longforcast fastslår at XRP vil åpne oktober måned med gjeldende pris på $ 0,24 og vil stenge litt høyere til $ 0,25 etter å ha spent mellom $ 0,21 og $ 0,27.

Handelsdyr

Handelsdyr er litt mer bullish med sin XRP-prisforutsigelse. De spår at XRP vil åpne oktober måned på $ 0,3020864 og stenge til $ 0,3012653, med en maksimums- og minimumspris på henholdsvis $ 0,3765816 og $ 0,2560755.

Gov. Hovedstad

Gov. Hovedstad er også ganske bullish på XRP i oktober, selv om den innrømmer at kryptovalutaen ikke har gått bra. Åpningskursen er $ 0,259, mens sluttkursen for måneden er $ 0,246, nesten tilbake til gjeldende pris. Nedenfor er prisforutsigelsen for de neste to ukene:

XRP-prisforutsigelse: dom

Basert på prisvarslene for XRP i oktober, ser det ut til at prisanalytikerne er ganske positive; det vil gjøre det bedre. Hvis denne følelsen blir til, kan XRP gi ganske god avkastning på året.

Utvalgt bilde: blockchain.news

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector