Topp 5 eksplosive kryptoer å kjøpe etter den tredje Bitcoin-halveringen

kryptoer å kjøpe

Den tredje Bitcoin-halveringen fant sted i mai 2020. Men før vi går inn i kryptoene for å kjøpe etter den siste halveringen, la oss forstå hvorfor kryptoaktiva har en lys fremtid som en investering.

Tradisjonelt er Bitcoin-halvering assosiert med bullish trender som er vitne til i hele kryptorommet. Kryptopriser, som andre varer, bestemmes av markedskreftene på tilbud og etterspørsel. Hvis tilbudet faller mens etterspørselen forblir konstant, bør prisene øke.

I løpet av den siste Bitcoin-halveringen falt antall minerbelønninger fra 12,5 Bitcoins til 6,25 Bitcoins. I følge kryptomarkedsanalytikere katalyserte denne hendelsen en bullish trend med tilbudet forventet å øke med 2,5% i 2020, som Bloomberg tidligere rapportert. I 2021 forventes tilbudet å øke med mindre enn 2%.

Med dette i bakhodet er her de beste kryptoene å kjøpe etter den tredje Bitcoin-halveringshendelsen.

Bitcoin (BTC)

earthnet.ne

Hvis du lurer på om Bitcoin (BTC) fremdeles er en verdig investering i 2020, er svaret: “Ja, det er det!”

Bitcoin er fremdeles markedsleder og en referansestandard som hver nye krypto vurderes etter. Her er tre gode grunner til å kjøpe BTC etter halveringshendelsen.

Det forventes at kryptovalutaer blir vanlige, ikke bare på Wall Street. Bitcoin har en begrenset sirkulasjonsforsyning på rundt 18 millioner mynter. Dette innebærer at prisen sannsynligvis vil øke med en betydelig margin i fremtiden. Knappheten er en av faktorene som driver Bitcoin-prisen høyere.

I tillegg har BTC en enorm markedsverdi, åtte ganger større (121 milliarder dollar) enn Ethereum, den nest beste digitale valutaen. Bitcoin har fortsatt det høyeste daglige handelsvolumet, noe som gjør det lettere å omsettes.

Dessuten, når kryptovaluta blir akseptert over hele verden, vil regulering ødelegge en stor del av kryptosamfunnet. Mange svindel-tokens vil avvikles, noe som gir plass og etterspørsel etter mer stabile digitale eiendeler. Bitcoin er pionerens kryptovaluta og den mest pålitelige i kryptorommet. Dette gjør det til en ideell investering for 2020 og utover.

Ripple (XRP)

currency.com

Ripples XRP er en av altcoins posisjonert for å høste store gevinster i 2020. Selskapet bruker blockchain-teknologi for å lette pengeoverføring mellom banker og betalingsleverandører. Crypto-børser og selskaper kan også bruke XRP til å overføre penger globalt. Ripple er derfor en nøkkelinfrastruktur bak krypto-betalinger over grenser.

Etter hvert som kryptokurver får mer verdensomspennende aksept, er Ripple ombord på flere kunder, inkludert banker. Det nylige partnerskapet med National Bank of Egypt er bare ett eksempel. Etter hvert som flere banker og betalingsleverandører blir med i Ripple-nettverket, vil etterspørselen øke. Dette vil til slutt øke XRP-prisen.

Dash (DASH)

dash-kryptovalutacoinhashreporter.com


Dash-kryptokurrency kom ut som den ledende eiendelen etter det Coronavirus-initierte markedskrasj i mars. Per 26. mars økte den digitale eiendelen med 65,20%. Dash omfavner sterke grunnleggende forhold og en massiv teknisk bakgrunn. Den har også en lav sirkulerende forsyning, noe som er en avgjørende faktor å vurdere når du investerer i kryptovaluta. Med omtrent 9,4 millioner mynter i omløp, rangerer Dash i følge 19 som en av verdens beste kryptovalutaer CoinMarketCap.

Basic Attention Token (BAT)

cryptobit.media

BAT til USD-par er en av de interessante kryptovalutaene å se i 2020. Denne digitale eiendelen forventes å høste store gevinster basert på tidligere prisutvikling. Drivkraften bak BAT-mynten er ganske enkel. Den fokuserer på reklamebransjen, som, for øyeblikket, er ganske ødelagt og feiljustert.

I reklamebransjen deles ikke insentivene for både annonsører og brukere ordentlig. De ser ut til å løpe i motsatte retninger. Annonsører vil at annonsene deres skal overvåkes mens forbrukerne vil hoppe over annonsene.

BAT søker å tilpasse den digitale reklamebransjen slik at insentivene blir matchet mellom annonsørene og forbrukerne.

For å oppnå dette målet vil brukerne motta betaling i BAT for å se digitale annonser i Brave-nettleseren, noe som betyr at forbrukerne vil bli stimulert til å se annonsene. Målet er å få flere brukere til å se på annonsene for å gjøre det mulig for annonsørene å selge flere av produktene sine eller oppnå merkevarebevissthet. Dette posisjonerer BAT som en smart forretningsmodell som vil øke i verdi.

Dessuten øker etterspørselen etter hvert som kryptokurver går mot en vanlig forbrukeradopsjon. Dash vil sannsynligvis få mer trekkraft basert på modellen for å kompensere brukere. Dette gjør det til en av de eksplosive kryptoene å kjøpe i år.

Monero (XRM)

Monerocrypto-news-flash.com

Monero (XRM) er en annen lovende digital eiendel å kjøpe etter den tredje Bitcoin-halveringen. Monero er spesiell av tre hovedårsaker. For det første omfavner det privatliv, som er den eneste hensikten med kryptooppfinnelsen. XRM er verdens mest etablerte personvernmynt, som du kan bruke til å foreta anonyme transaksjoner.

Funksjonen som ikke er sporbar, tiltrekker seg mange brukere som ønsker å gjøre transaksjoner uten noen tredjepartsinnblanding. For det andre har Monero et lite tilbud på rundt 17 millioner mynter. Dette betyr at det er lite, og at etterspørselen sannsynligvis vil øke. For det tredje gjør den nåværende tosifrede prisen på rundt $ 50 det til en etablert modell for investeringer.

Siste tanker

Til slutt er dette listen vår for de mest lovende kryptoene å kjøpe i år, spesielt etter den tredje Bitcoin-halveringen. Som vanlig forblir kryptomarkedet ustabilt, så du bør forvente noen svingninger opp eller ned i eiendelene. Det anbefales å lese whitepaper, verifisere den sirkulerende forsyningen og analysere prisutviklingen før du kjøper noe digitalt aktivum.

Utvalgt bilde: coinrevolution.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector