Topp og beste Bitcoin lommebøker 2017

Hva er en Bitcoin Wallet?

En Bitcoin Wallet er en måte å lagre dine digitale mynter på, ikke på en fysisk måte, fordi du faktisk lagrer data. Hvis du må sammenligne en Bitcoin Wallet med en tradisjonell, er det tre store forskjeller:

Bitcoin lommebøker:

  • Bare lagre Bitcoins
  • Er ikke fysisk
  • Gi deg muligheten til å sende Bitcoins over internett.

Hvis du leter etter en GOD Bitcoin-lommebok, må du vite at det er tre typer lommebøker: nettlommebøker, programvarelommebøker og maskinvarelommebøker.

Web lommebøker

De er de mest komfortable lommebøkene, for hvis du har internett og en nettleser, er alt et stykke kake. Grensesnittet er veldig brukervennlig, og kontoen din kan settes på kort tid. Dette er noen av de beste weblommebøkene:

Atomic Wallet

Atomic Wallet

Atomic Wallet er en av de beste Bitcoin-nettlommebøkene. Den kan også fungere på Linux-, Windows- og Mac-operativsystemer. Lommeboken lar deg utføre kryptovalutahandel og til og med bruke et kredittbankkort til å kjøpe Bitcoin direkte med fiat.

En annen fordel med Atomic Wallet er at den kan installeres på både mobile og stasjonære enheter, med kompatible apper for Windows, Mac OS X, Debian, Fedora og Ubuntu samt Android og iOS.

Lommeboken lagrer all informasjonen din, inkludert blockchain-saldoer, og låser det hele med en privat nøkkel som er eksklusiv for deg. Denne spesifikke nøkkelen er generert fra et mnemonisk frø. Nøkkelen og frøet kan bare lages av brukeren av lommeboken.

Bortsett fra å støtte Bitcoin-innskudd og overføringer, støtter lommeboken også mer enn 300 kryptovalutaer.

Coinbase

Coinbase er en av de beste Bitcoin lommebøkene, med tanke på at den brukes av et stort antall brukere. Det er en enkel og trygg måte å lagre kryptovalutaene dine på, og det gir deg også muligheten til å sette opp flere lommebøker. Siden Coinbase er ledende på hva som betyr å bytte Bitcoin, kan det være det du leter etter.

Les mer om Coinbase

Blockchain.info

Denne plattformen er en av de mest foretrukne av Bitcoin-brukere. De kan enkelt sjekke eiendelene og transaksjonene sine, og de kan også sende og motta Bitcoins. Blockchan.info er trygt, sikret, enkelt å bruke og gir tjenester av høy kvalitet.

Sjekk det ut

Motvegg

Counterwallet er en plattform som brukes av mange kryptovaluta-fans. Det som gjør det til mange brukeres favoritt, er det faktum at det er et gebyrnummer som lar deg bestemme hvor mye du vil bruke på gebyrer. Etter min mening er denne muligheten noe stort, og du kan ikke finne dette overalt. Dessuten ser det kanskje ikke så underholdende ut for brukerne, men det gjør sikkert jobben sin.

Les mer om Counterwallet på deres NETTSTED

BTC.com

Grensesnittet til denne Bitcoin Wallet er et godt optimalisert. BTC.com er enkel å bruke, og tjenestene leveres på kort tid, så det er perfekt for de som alltid har det travelt. Transaksjonen trenger omtrent 30-60 minutter for å bli gjort.

Sjekk det ut HER

Programvare lommebøker

Bitcoin Core

Dette er virkelig en av de beste lommebøkene for programvare, og den er absolutt den viktigste. Det kan gjøre nesten hva du vil, og det gir deg en kjerneknute. Bitcoin Core har et grafisk brukergrensesnitt (GUI) som hjelper deg med å fullføre oppgavene dine på en enkel måte.

Les mer om det HER

Electrum

Electrum er en av de eldste programvarelommebøkene i Bitcoin-markedet. Den dukket først opp i november 2011, og du kan laste den ned og bruke den fra datamaskinen din. Dessverre kan du foreløpig bare bruke den på skrivebordet.

Mer informasjon

Hardware lommebøker

Ledger Nano S

Ledger Nano er den minste og mest populære hardware-lommeboken. Den er veldig effektiv, sikker, og størrelsen er ikke større enn USB-er. Du kan velge å kjøpe en Ledger Nano eller en Ledger Nano S, den andre er den siste versjonen av dette produktet. Forskjellen er at Ledger Nano S også er i stand til å lagre Ether (ETH), og denne tingen gjør den unik.

Få din nå

Trezor

Trezor er en maskinvare lommebok klar til å betjene dine behov og for å sikre eiendelene dine mot skadelig programvare. Hvis du mister det eller hvis noen stjeler det fra deg, vil Trezor gjenopprette dine digitale penger. I dette tilfellet vil det generere 9-sifrede pinner og en nøkkel på 24 ord for å gjenopprette kryptovalutaen din.

Finn ut mer om det

Åpenhet

Opendime er en hardware-lommebok som har størrelsen på en USB, derfor kalles den også en Bitcoin Stick (og også en Bitcoin Beared Bond). Hvis du vil bruke det på nettet, må du fjerne forseglingen, og du må skaffe deg en til. Det høres kanskje ikke veldig praktisk ut, men stol på meg, dette er den beste måten å sikre pengene dine på!

Du kan lese mer om det på nettstedet vårt fra OpenDime Review

Etter vår mening er dette noen av de beste lommebøkene du kan bruke i 2017. Selvfølgelig, så snart en bedre avtale vises, vil du finne ut om det fra nettstedet vårt!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me