Tron (TRX) Prediksjon og analyse i oktober 2020

Tron pris prediksjon

Gjennom årene har Tron gjort seg bemerket som et blockchain-selskap med desentralisering av internett som hovedmål. Selskapet gjør dette ved å gi utviklere et gunstig miljø for å bygge og distribuere smarte kontrakter samt desentraliserte applikasjoner (DApps).

Trons opprinnelige valuta – TRX har hatt en god andel av gode dager i kryptovalutamarkedet, men har for tiden den 16. posisjonen. Det betyr ikke at det fortsatt ikke kan gjøre underverker. Økosystemet vokser raskt, og i denne artikkelen vil vi se på Tron-prisforutsigelse for oktober 2020.

Tron (TRX) Oversikt

Tron ble grunnlagt i 2018 på Ethereum blockchain før de migrerte til sin egen blockchain i 2019. Siden den gang har blockchain registrert enorm suksess med DApps og smarte kontrakter. Den har for tiden over 700 DApps og hadde i begynnelsen av august nærmere en milliard smarte kontrakter.

TRX har nå en markedsverdi på $ 1,806,113,768 og en sirkulerende forsyning på 71,659,657,369 av totalt over 100 milliarder. Den nåværende prisen er

$ 0,025204 med et døgnåpent handelsvolum på $ 1,212,700,461.

Tron (TRX) Prediksjon: Analyse

Selv om TRX har tilbrakt mesteparten av året i lav nøkkel, klarte den å nå årets høye pris på $ 0,042 3. september. Dette varte ikke lenge, da kryptovalutaen startet et trekk nedover umiddelbart for å sakte nå gjeldende pris på $ 0,0258. Selv om september måned ikke virker vennlig, var det ikke veldig dårlig for TRX, siden prisen fortsatt er på et høyere nivå enn det har vært det meste av året.

Prisen var ganske stabil sammenlignet med tidligere år, da den viste ville svinger opp og ned. Dette kan antyde en økende modenhet for mynten, ettersom flere brukere har flyttet til den for bruk i virkeligheten. Administrerende direktør i Tron, Justin Sun, har indikert besluttsomhet om å gjøre det til den beste kryptovalutaen i fremtiden. Dette vil trolig starte med at mynten gjenvinner sin plass blant de ti beste.

Utvikling

For noen dager siden samarbeidet Tron med institusjonell varetektplattform – BitGo. I følge en selskapsmelding vil partnerskapet tillate lanseringen av Wrapped Ethereum og Wrapped Bitcoin på Tron Blockchain. Dette vil gi Tron-brukere tilgang til DeFi-tokens, som tokenisert Bitcoin og Ethereum.

personal-financial.com

BitGo vil beholde Ethereum og Bitcoin som trengs for å lage disse DeFi-tokens, og Tron-brukere kan tokenisere sine Ethereum- og Bitcoin-beholdninger med BitGo som de vil. Selvfølgelig vil dette øke bruken av TRX på blockchain når flere mennesker tropper til Tron for å få tilgang til disse DeFi-tokens i fremtiden. Dette kan være en god måte å forbedre adopsjonen av TRX og føre til den totale veksten av Tron-økosystemet.


Tron (TRX) Price Prediction: Market Opinions for October 2020

Ovenstående informasjon oppsummerer det nylige prismønsteret for TRX. Imidlertid er mer informasjon nødvendig for å sikre at investorer får et avrundet syn på markedet. Vi har derfor samlet meningene til noen store nettsteder for prisforutsigelse og analyse for å få et klarere bilde av TRX for oktober.

WalletInvestor

WalletInvestor sier kategorisk at TRX er en dårlig langsiktig investering. Det spår at den vil åpne måneden litt høyere enn den er nå, til $ 0,0266. Den forventede sluttkursen er mye lavere til $ 0,02073. Nedenfor er støtte- og motstandsnivået som beregnet av nettstedet.

  • Motstandsnivå (R3): 0,0275;
  • Motstandsnivå (R2): 0,0270;
  • Motstandsnivå (R1): 0,0267;
  • Pivot Point: 0,0262;
  • Støttenivå (S1): 0,0259;
  • Støttenivå (S2): 0,0254;
  • Støttenivå (S3): 0,0251.

Cryptoground

Cryptoground prognoser at TRX-prisen vil falle med 51,29% den neste måneden. Dette vil plassere prisen til $ 0,00164 innen utgangen av oktober. De anbefaler en investering på minst 5 år for å tjene penger på TRX.

Kryptoklasse

Kryptoklasse spår at TRX vil sette pris på med 24,89% for å nå prisen på $ 0,032729. Dette er i skarp kontrast til Cryptogrounds spådommer.

Gov. Hovedstad

Gov. Hovedstad prognoser at TRX vil åpne oktober måned på $ 0,0248. Det forventes ikke å registrere noen større gevinster og avslutte måneden på $ 0,0252. Den høyest mulige prisen på kryptovalutaen i løpet av måneden vil være $ 0,02898.

Tron (TRX) Prediksjon: Bedømmelse

Det er veldig forskjellige synspunkter på fremtiden til TRX både på kort og lang sikt. Hvis du ønsker å investere i den neste måned, kan det lønne seg å gjøre mer undersøkelser for å bygge videre på informasjonen som er gitt her. Dette er spådommer basert på noen algoritmer som prediktorene stoler på, men til slutt er det din beslutning å enten ta risikoen eller holde seg borte.

Utvalgt bilde: QuoteInspector.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector