CryptoWild Review (2021) – Funksjoner, fakta og bonuser

CryptoWild er et ganske nytt Bitcoin-kasino grunnlagt i 2017. Kasinoet har en rask og enkel plattform, godt utvalg av 1000+ spill og raske innskudd og uttak.

CasinoBonusFeatures Gå til nettstedet

CryptoWild Casino

Cryptowild casino logo

1 BTC + 150 gratisspinn

Bonus for første innskudd er 200% opptil 1 BTC + 150 gratisspinn. Bonussummen er 4 BTC + 150 gratisspinn, omsetning: 60 ganger. Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn med bonuskoden 20GRATIS, satser 40 ganger.

Stor 200% eksklusiv bonus

1000+ casinospill

67 videopokerspill

Bli med nå

CryptoWild støtter 6 kryptovalutaer: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash og Tether. Nylig har kasinoet også lagt til bonuser for alle kryptovalutaer i tillegg til Bitcoins. Kundesupporten er også tilgjengelig 24/7 gjennom live chat.

Den eksklusive bonusen for første innskudd - kun tilgjengelig fra oss: 200% opp til 1 BTC, 10 ETH, 50 LTC, 2000k DOGE eller 10 BCH + 150 gratisspinn.

Den eksklusive første innskuddsbonusen – kun tilgjengelig fra oss: 200% opp til 1 BTC, 10 ETH, 50 LTC, 2000k DOGE eller 10 BCH + 150 gratisspinn.

1. CryptoWild anmeldelse

CryptoWild er et ganske nytt Bitcoin-kasino grunnlagt i 2017. Kasinoet har en rask og enkel plattform, fint utvalg av 1000+ spill fra 12 forskjellige kasinospillleverandører og raske innskudd og uttak. Vennlig kundesupport er også tilgjengelig 24/7 gjennom live chat.

I begynnelsen av dette kasinoets liv godtok CryptoWild bare Bitcoins. Nylig la kasinoet også Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Dogecoin og Tether. For å endre den aktive kryptovalutaen, er det bare å gå til kontoen din, klikke på saldo og aktivere disse ekstra altcoinsene.

Nå i slutten av 2018 aktiverte kasinoet også bonuser til alle kryptovalutaer: Ethereum, Litecoin, Dogecoin, Bitcoin Cash og også Tether.


Lobbyen og spillutvalget er informativt, og du kan sortere spillene ved å søke. Søket kan imidlertid fungere litt bedre. Nå gir den bare en tekstliste basert på nøkkelordet ditt, og sorterer ikke spillene under søkefeltet.

Spillkategoriene inkluderer jackpotspill, spilleautomater, rulett, live bordspill med en live dealer, kortspill, pokerspill, de mest populære spillene og lotterispillene.

Her er et utvalg av Bitcoin-spillene i CryptoWild Casino.

Her er et utvalg av Bitcoin-spillene i CryptoWild Casino.

CryptoWild støtter fire språkvalg: engelsk, tysk og russisk.

Det er også eksklusive cashback-bonuser hver uke til VIP Club-medlemmer.

Raske fakta om CryptoWild

Nettsted: https://www.cryptowild.com

Etablert: November 2017

Casino lisens: Curacao

Begrensede land: USA, Storbritannia, Spania, Frankrike, Nederland, Israel og Sverige

Sosiale mediekontoer: FacebookTwitter

Casino i kryptovalutafora: BitcoinTalk.org

Kryptovaluta: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Dogecoin (DOGE), Tether (USDT)

Vanlige valutaer støttes: Nei, bare kryptovalutaer

Casinospill: 1000+ casinospill

Kasino-programvareleverandører: Amatic, Belatra, Booming Games, Betsoft Gaming, Endorphina, Ezugi, GameArt, Habanero, MrSlotty, Pragmatic Play, Spinomenal og BGAMING

Rimelig spill: Det er 43+ beviselig rettferdige spill (se lenken “beviselig rettferdig” fra Bunntekst av CryptoWild og trykk deretter på Play Provably fair games now-button)

Språk: Engelsk, tysk, russisk

Mobilcasino: Ja

Kontaktinformasjon og støtte: 24/7 live chat, e-post: [email protected] eller webskjema

VIP-program

CryptoWild har en VIP-klubb med cashback-fordeler og eksklusive VIP-bonuser. Her er hoveddetaljene. Du må samle CP (comp poeng) for å øke VIP-nivåene.

  • Hver 50 mBTC satses tilsvarer 1 comp-poeng på spor.
  • Hver 100 mBTC satses tilsvarer 1 comp-poeng på progressive (jackpot) slots.
  • Hver 300 mBTC satses tilsvarer 1 comp-poeng på blackJack, poker og andre bordspill.

VIP-programnivåer forklart

  • Sølvnivået trenger 100 CP, og det gir deg:
  • 25% søndags cashback
  • 30 Wild Wednesday gratisspinn
  • 50% TGIF-bonus (Takk og lov det er fredag).
  • Gullnivå trenger 750 CP, og det gir deg:
    • 30% søndags cashback
    • 40 Wild Wednesday gratisspinn
    • 50% TGIF-bonus (Takk og lov det er fredag).
    • Platininnivået trenger 5000+ CP-er, og det gir deg:
      • 35% søndags cashback
      • 50 Wild Wednesday gratisspinn
      • 50% TGIF-bonus (Takk og lov det er fredag).
      • Cashback-bonusene er ukentlige, og det er også noen eksklusive VIP-bonuser å samle på.

        Cherry Fiesta Bitcoin spilleautomat i CryptoWild.

        Cherry Fiesta Bitcoin spilleautomat i CryptoWild.

        2. Bonuser

        CryptoWild gir deg ganske gode innskuddsbonuser i Bitcoins og nå også i Ethereum, Litecoins, Dogecoins, Bitcoin Cash og Tether. CryptoWild-bonuser ble oppgradert i september 2018, og nå er de veldig hyggelige … Jeg kan kalle dem til og med gode!

        Også bonussiden er nå mye mer informativ. Du kan enkelt se de forskjellige bonusene, og også vilkår og betingelser for bonus vises på samme side. Veldig bra! Dette er ikke tilfelle i alle kasinoer, noen ganger må du jakte på bonusvilkårene en stund.

        Vi tilbyr deg den eksklusive bonusen til første innskudd til CryptoWild. Du får 200% første innskuddsbonus i stedet for den vanlige 150% bonusen. Bare gå til kasinoet gjennom koblingene på denne CryptoWild-gjennomgangen for å få bonusen!

        CryptoWild innskuddsbonuser

        • Bonus for første innskudd er 200% opptil 1 BTC + 150 gratisspinn (Eksklusiv bonus).
        • Andre innskuddsbonus er 50% opp til 1 BTC.
        • Tredje innskuddsbonus er 50% opp til 1 BTC.
        • Fjerde innskuddsbonus er 50% opp til 1 BTC.
        • Totalt av alle innskuddsbonuser er 4 BTC + 150 gratisspinn.
        • Ingen innskuddsbonus: 20 gratisspinn med bonuskoden 20FREE

        Krev bonus

        Omsetningskrav: 60x (første innskudd), 50x (2. – 4.) og 40x (gratisspinn)

        Bonuser i Altcoins (ETH, LTC, DOGE, BCH)

        • Bonus for første innskudd er 200% opptil 10 ETH / 50 LTC / 2.000 k DOGE / 10 BCH / 4.000 USDT + 150 gratisspinn (Eksklusiv bonus).
        • Andre innskuddsbonus er 50% opp til 10 ETH / 50 LTC / 2.000 k DOGE / 10 BCH / 4.000 USDT.
        • Tredje innskuddsbonus er 50% opp til 10 ETH / 50 LTC / 2.000 k DOGE / 10 BCH / 4.000 USDT.
        • Fjerde innskuddsbonus er 50% opp til 10 ETH / 50 LTC / 2.000 k DOGE / 10 BCH / 4.000 USDT.
        • Totalt av alle innskuddsbonuser er 40 ETH / 200 LTC / 8 000 k DOGE / 40 BCH / 16 000 USDT + 75 gratisspinn.

        Samling av den nye CryptoWild velkomstpakken oppdatert i september 2018.

        Samling av den nye CryptoWild velkomstpakken oppdatert i september 2018.

        Wild Cashback-bonus

        Wild Cashback-bonus gis hver søndag. Du får opptil 35% cashback-bonus.

        TGIF-bonus på fredager (Thank God It’s Friday)

        Last opp litt morsom helg med CryptoWild TGIF Bonus! Hver fredag ​​kan du få en 50% omlastingsbonus på ditt første innskudd på dagen.

        Vill onsdag spinnedag

        Du får opptil 50 gratisspinn hver onsdag, avhengig av VIP-nivået ditt. Dette kalles Wild Spins!

        3. Bonuskoder

        Ingen bonuskoder er nødvendig for å få innskuddsbonusen. Bare klikk på en hvilken som helst lenke på denne siden for å få bonusene.

        For de 20 gratisspinnene uten innskudd, bruk bonuskoden 20GRATIS.

        4. Gratis spinn

        Fra og med september 2019 tilbyr CryptoWild eksklusive gratisspinn uten innskudd.

        20 gratisspinn uten innskudd til CryptoWild ved hjelp av bonuskoden 20GRATIS.

        Krev bonus

        Omsetningen for de 20 gratisspinnene er 40 ganger. Les mer spesifikke bonusvilkår her.

        5. Casinospill

        CryptoWild Bitcoin Casino gir deg rundt 1000+ kasinospill fra 12 kasinospillleverandører. Her er noen eksempler på kasinospillene.

        Mega Gems plass og perle tema spilleautomat i CryptoWild.

        Mega Gems plass og perle tema spilleautomat i CryptoWild.

        CryptoWild har stort utvalg av vanlige spilleautomater, rulett, kortspill og pokerspill. Live Blackjack og andre Live Table-spill er også tilgjengelig.

        Atlantis World Bitcoin spilleautomat fra GameArt.

        Atlantis World Bitcoin spilleautomat fra GameArt.

        CryptoWild spillutvalg

        Dette er CryptoWild casinospillvalg i et nøtteskall. Avslutningsvis tilbyr kasinoet 1000+ forskjellige spiltitler som kan variere avhengig av landet du spiller fra.

        • 20 Jackpot spilleautomater
        • 899 spilleautomater totalt
        • 10 blackjack-spill inkludert amerikansk blackjack og europeisk blackjack
        • 4 rulettspill
        • 4 Baccarat-spill
        • 10 bordspokerspill
        • 67 Video poker spill
        • 1 Keno-spill
        • Totalt antall spill over 1000 titler

        Live kasinospill

        Live casinoet er for det meste levert av Ezugi. Bordspillene der inkluderer forskjellige typer roulette, blackjack og baccarat-spill. CryptoWild live spillutvalg er som følger:

        • 3 Live blackjack-bord
        • 4 Live roulettebord
        • 1 Live baccaratbord

        Wild 7 Fruits spilleautomat fra casinospillleverandør MrSlotty.

        Wild 7 Fruits spilleautomat fra casinospillleverandør MrSlotty.

        6. Begrensede land

        Dette er hovedpoengene fra CryptoWild casino vilkår og betingelser. Les de fullstendige vilkårene fra kasinoets nettsted.

        • Brukere fra følgende land har ikke lov til å sette inn og spille spill med ekte penger: USA og dets territorier, Storbritannia, Spania, Frankrike, Nederland, Israel og Sverige
        • Kasinoet godtar bare spillere fra de landene og geografiske områdene der nettgambling er lovlig
        • Kasinoet kan ikke garantere vellykket behandling av uttak eller refusjoner i tilfelle spilleren bryter med denne begrensede landspolitikken

        7. Vilkår og betingelser

        Her er de viktigste uttaks- og bonusvilkårene og omsetningskravene. Les hele vilkårene fra CryptoWild nettsted.

        Uttaksvilkår

        • Det er ingen omsetningskrav for uttak før du trekker deg ut
        • Hvis du ba om uttak, men summen av innsatser siden forrige innskudd er mindre enn tre (3) ganger størrelsen på innskuddet, forbeholder kasinoet seg retten til å belaste deg kostnadene ved transaksjonsbehandling for innskudd og uttak.
        • Kasinoet forbeholder seg retten til å sjekke identiteten din før du behandler utbetalinger og å holde uttak for den tiden det tar å kontrollere identiteten din

        Innskuddsbonusvilkår og omsetning

        • Første innskuddsbonus må satses 60 ganger
        • Alle andre innskuddsbonuser (andre, tredje, fjerde) må satses 50 ganger
        • Spilleautomater teller for å satse 100%, og spill på Blackjack, Craps, Poker og Terninger teller 5%, spill på Roulette og Baccarat teller ikke
        • Maksimal innsats er 0,001 BTC, 0,06 LTC, 0,01 ETH / BCH og 1000 DOGE
        • Maksimum bonusbeløp per valuta: 1 BTC, 10 ETH / BCH, 50 LTC og 2.000.000 DOGE
        • Varighet: 1 måned

        150 gratisspinn vilkår og omsetning

        • 150 gratisspinn gis i trinn på 50 gratisspinn i 3 påfølgende dager
        • Minimum innskudd for å få gratisspinn: 0,005 BTC, 0,05 ETH / BCH, 0,25 LTC og 1000 DOGE
        • Innsatsmultiplikator: 40 ganger
        • Omsetningskrav: 23 timer
        • Varighet: 1 dag
        • Aktivering: 1 dag
        • Maksimal gevinst fra gratisspinnbonusen 0,01 BTC, 0,1 ETH / BCH, 0,5 LTC og 20 000 DOGE

        20 gratisspinn uten innskudd – vilkår og omsetning

        • Du får 20 gratisspinn uten innskudd ved hjelp av bonuskoden 20FREE.
        • Omsetningskravet for å ta ut mulige gevinster er 40 ganger.
        • Maksimal utbetaling er 0,001 BTC, 0,01 BCH, 0,01 ETH, 0,05 LTC og 2000 DOGE.
        • Spill tillatt: Cherry Fiesta, Brave King og Slotomon Go.
        • Begrensede land for gratisspinn er: Afghanistan, Albania, Algerie, Angola, Australia, Hviterussland, Kambodsja, Canada, Tsjekkia, Ecuador, Estland, Finland, Guyana, Hong Kong, Indonesia, Iran, Irak, Israel, Korea, Kuwait, Lao, Latvia, Mexico, Myanmar, Namibia, Nederland, Nicaragua, Norge, Pakistan, Panama, Papua Ny-Guinea, Filippinene, Polen, Romania, Den russiske føderasjonen, Serbia, Singapore, Sør-Afrika, Spania, Sudan, Syrien , Taiwan, Tyrkia, Uganda, Ukraina, Storbritannia, USA, Jemen og Zimbabwe.

        8. Konklusjon

        CryptoWild er et ganske nytt Bitcoin-kasino grunnlagt i 2017. Kasinoet er konstruert ganske lett og lobbyen fungerer eksepsjonelt raskt.

        Bonusene ble oppgradert i september 2018. Nå kan du få bonuser til alle kryptovalutaer, og det er også et bredt utvalg av ekstra kampanjer som cashback-bonuser og onsdags gratisspinn..

        Den eksklusive bonusen for første innskudd - kun tilgjengelig fra oss: 200% opp til 1 BTC, 10 ETH, 50 LTC, 2000k DOGE eller 10 BCH + 150 gratisspinn.

        Den eksklusive bonusen for første innskudd – kun tilgjengelig fra oss: 200% opp til 1 BTC, 10 ETH, 50 LTC, 2000k DOGE eller 10 BCH + 150 gratisspinn.

        CryptoWild har et godt utvalg av 1000+ spill med også live-spill å velge mellom. Kasinoet støtter 5 kryptovalutaer: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin og Bitcoin Cash. Nylig la kasinoet også bonuser til disse altcoinsene i tillegg til Bitcoins. Omsetningsgrensene i bonuser er ganske høye.

        Avslutningsvis er CryptoWild et veldig bra kryptovalutakasino som tilbyr noe for alle.

        Bli med nå

        9. Brukeranmeldelser

        Her er sammendraget av brukervurderinger av CryptoWild casino:

        Hva slags opplevelser du har om CryptoWild? Vennligst del tankene dine nedenfor. Eller hvis du vil, kan du gå her for å se flere Bitcoin casino anmeldelser.

        Mike Owergreen Administrator
        Sorry! The Author has not filled his profile.
        follow me
        Like this post? Please share to your friends:
        Adblock
        detector
        map