En derivatbørs som setter handelsmenn først – BaseFEX

Basefex omskriver reglene for kryptohandel og setter dine behov først, og tilbyr verdens laveste handelsavgifter, høyeste verifiserte sikkerhet, 24/7 live support og opptil 100 ganger giring – alt uten KYC.

Handelsderivater krever mer enn å vite forskjellene mellom indekser og obligasjoner. Det krever stor kunnskap og erfaring for å gjøre det riktig, spesielt blant fagpersoner. Det krever også å jobbe med riktig handelsplattform.

BaseFEX: En oversikt

BaseFEX er en relativt ny aktør i utvekslingsfeltet for kryptovaluta-derivater. Men det gjør seg allerede kjent som en pålitelig plattform som brukere kan handle kryptoderivater med den mest attraktive innflytelsen i bransjen.

En tommelfingerregel, uansett om du er en investor eller en vanlig handelsmann som ønsker å tjene til livets opphold med kryptoderivatutvekslingsvirksomheten, er det viktig å forstå de mest kritiske flekkene du skal se etter i handelsplattformen din.. 

Når det er sagt, her er noen av selskapets tjenester:

 • Brukervennlig plattform
 • Leveraged trading
 • baseFEX pristabell
 • brukersikkerhet
 • enkel påmeldingsprosess

basefexBaseFEX sikkerhet

I løpet av årene har handel med krypto blitt besmittet med mange uregelmessigheter, hovedsakelig på grunn av vanlige hack som koster investorer mye penger og tid. Enhver næringsdrivende i dag vil vite hvordan deres potensielle utvekslingsplattform sørger for at deres digitale eiendeler er i trygge hender.

BaseFEX benytter en rekke sikkerhetsfunksjoner som sikrer at næringsdrivendes eiendeler er trygge. For tiden er det blant de få børsfirmaene som aldri har hacket, noe som er vanlig med andre plattformer. Interessant, et observatorietestprogram som involverte 500+ utvekslingsplattformer utført på Mozilla som rangerte BaseFEX blant de fire beste med en score på A +, til tross for at plattformen var knapt to år gammel i kryptoderivatutvekslingsvirksomheten.

 Blant sikkerhetsfunksjonene som baseFex har integrert inkluderer tofaktorautentisering (2FA) som gjør det vanskelig for hackere å få tilgang til brukernes eiendeler. I tillegg til dette lagres alle plattformens adresser offline og er multisignaturert. 

Det er det øverste sikkerhetssystemet som sørger for at selv om det skulle skje et systemkollaps, ville en hacker fremdeles ikke ha tilgang til alle nøklene som kreves for å få tilgang til næringsdrivendes eiendeler.

 Brukervennlig plattform

BaseFEX forstår at de handler i en høyt befolket bransje, for å slå konkurransen; plattformen har gjort det bra å differensiere seg. Plattformen er designet med den nyeste banebrytende teknologien som lar brukerne nyte en pålitelig og gjennomsiktig handelsopplevelse. 

Selv om plattformen tilbyr de mest avanserte handelsverktøyene i markedet i dag, har det vært relativt forenklet for å passe både eksperthandlere og nye aktører. I tillegg bruker BaseFEX Trading View, tredjepartsprogramvare som gir dypt analyserte priser og markedskart.


Hvis engelsk ikke passer deg, eller du ikke er komfortabel med å handle med det. Plattformen har andre alternativer for deg. Det er russisk, kinesisk, koreansk og japansk. Du trenger bare å bytte til favoritten din øverst til høyre på nettstedets destinasjonsside.

Leveraged trading

Blant flekkene som brukerne nyter på plattformen, er leveraged trading. Leveraged trading betyr at du får eksponering for en viss kryptos prisøkning eller -reduksjon uten nødvendigvis å ha de nødvendige eiendelene.

  “Leveraging” betyr ganske enkelt å låne fra plattformen for å satse mer. For eksempel gir BaseFEX deg 100 ganger giring for bitcoins og 20 ganger oppover for de andre myntene.

Plattformen vil ikke begrense deg til å handle med bitcoin alene. Blant kryptoer som handles på plattformen inkluderer;

 • Bitcoin (USD / USDT)
 • Bitcoin kontanter
 • Etherium
 • Binance Coin
 • Ripple
 • Litecoin

Ingen KYC-prosedyre

BaseFEX forstår at mange futureshandlere elsker å handle på en plattform som forsikrer dem om at deres personvern opprettholdes. BaseFEX ber bare din e-postadresse, navn og kallenavn slik at du kan begynne å handle.

BaseFEX-registreringsprosess

Ta selfies, skann identifikasjonsdokumenter er noen av KYC-byråkratiene som BaseFEX ønsker å gjøre unna. Så brukere som blir med på plattformen kan gjøre det anonymt. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse for å kjøpe bitcoins og begynne å handle på plattformen. Her er en enkel påmeldingsprosess;

 • Når du er på BaseFEX-nettstedet, klikker du på “registrer” -knappen øverst til høyre på destinasjonssiden.
 • Tast inn e-postadressen din, navnet ditt og kallenavnet.
 • Gå gjennom vilkårene og klikk på Registrer-knappen.

Handel med BTC evige kontrakter på BaseFEX

BaseFEX er en futures-handelsplattform som tilbyr brukere høyt utnyttede handelskontrakter for både bitcoin og andre kryptoer. Brukere må merke seg at handler avgjøres i enten BTC eller USDT. Før du starter, anbefales det at enhver næringsdrivende er kjent med vilkårene nedenfor;

Evig kontrakt– det er en avtale mellom to enheter om å kjøpe / selge kryptoer til en forhåndsbestemt pris i fremtiden.

Evig kontrakt– det er en kontrakt som ligner futureskontrakten som er diskutert ovenfor. Den eneste forskjellen er at de ikke har en bestemt utløpsdato.

Opprinnelig margin– dette er minimumsmengden bitcoin som en bruker trenger å sette inn for å åpne en stilling.

Vedlikeholdsmargin– dette er minimumsinnskudd som en bruker skal ha for at de skal beholde stillingen.

Oppgjørspris– dette er prisen der en futures-kontrakt avgjøres.

Merk pris– en kontrakt er merket til denne prisen under avvikling og PNL-beregningsformål.

Markedsordre – når markedsordren er plassert, blir ordren utført med umiddelbar virkning til markedsrenten.

Begrens rekkefølge– det er en type ordre som lar brukeren angi minimums- eller maksimumspris hvor du kjøper eller selger. Bestillingen utføres når denne betingelsen er oppfylt.

BaseFEX kundesupport

Selv om mange kryptoderivatutvekslingsplattformer gjør en innsats for å tilby den ideelle kundestøtteopplevelsen, mangler de for det meste på mange måter, som begrensede tilgangskanaler, ikke-responsive og dysfunksjonelle støttesentre. Heldigvis har BaseFEX utnyttet sitt kundesupportprogram for å sikre at alle spørsmål blir raskt besvart.

Blant alternativene som næringsdrivende kan nå ut inkluderer e-poststøtte, twitter og til og med via live chat. I tilfelle et presserende problem, har plattformenes LinkedIn-konto alltid noen som kan svare på spørsmålene dine.

For å konkludere

Til tross for å være en ny aktør i futures trading-industrien, har BaseFEX fått enorm interesse fra både erfarne og nye investorer. Plattformen er blant de få som bruker risikogenererte protokollsystemer som beskytter investorer mot risikoen for å gjøre store tap utover kontosaldoen.

 BaseFEX er blant de få kommende handelsplattformene som lar brukerne handle og handle anonymt. De banebrytende teknologiene som driver firmaet pluss den høye grad av gjennomsiktighet som firmaet skildrer, gir brukerne muligheten til å handle jevnt og oftere. 

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector