SwC Poker gjennomgang

PROS:
ULEMPER:
 • Anonymitet garantert
 • Avansert to-faktor bekreftelse
 • Mangfoldet av spill og turneringer
 • Hjelpsomt og vennlig samfunn
 • Lynrask bank
 • Liten spillerbase
 • Ingen velkomstbonus
PROS:
 • Anonymitet garantert
 • Avansert to-faktor bekreftelse
 • Mangfoldet av spill og turneringer
 • Hjelpsomt og vennlig samfunn
 • Lynrask bank
ULEMPER:
 • Liten spillerbase
 • Ingen velkomstbonus
Opptil 50% tilbakebetaling

Besøk nettstedet

Som fan av gode pokerspill som jeg er, har jeg spilt på SwC Poker-nettstedet i noen tid nå, og benyttet anledningen til å teste ut plattformen deres. Og så bestemte jeg meg for å oppsummere alt jeg fant der i denne SwC Poker-gjennomgangen.

Nettstedet kommer med et bredt utvalg av forskjellige spill, alt på en kraftig plattform. I tillegg kan spillerne teste nervene i et stort utvalg av turneringer tilgjengelig hver dag. Hvis det ikke var nok, fungerer plattformen som vert for et stramt samfunn av pokerentusiaster som er vennlige og imøtekommende for alle nye medlemmer. Imidlertid er det så mye mer på dette nettstedet som gjør det til et av de beste Bitcoin-kasinoene, så la oss ta noen minutter sammen og se hva dette nettstedet har å tilby deg.

SwC Poker Historie

Nettstedet ble lansert for nesten ti år siden. Imidlertid har det gått gjennom mange iterasjoner for å gi spillerne en stabil og kraftig plattform som er i stand til å tilfredsstille sitt stadig voksende publikum. For øyeblikket heter nettstedet SwC Poker 3.0. Engasjementet og lidenskapen som gikk med i etableringen er mer enn tydelig.

Gjennom årene har grunnleggerne av nettstedet beriket det med flere og flere forskjellige spill. Nettstedet drives av et lite team av kryptovalutaentusiaster som ønsker å være anonym. Før jeg begynner med den detaljerte SwC Poker-gjennomgangen, la oss først se hva noen av de gode og dårlige tingene ved det er.

Enkel registrering som garanterer et høyt anonymitetsnivå

Å starte reisen din hos Swc Poker er ganske enkel og bør ikke ta mer enn et par sekunder. Alt du trenger å gjøre er å finne den store gule Play Now-knappen øverst til høyre på hjemmesiden. Etter det vil SwC Poker-nettstedet gi deg en påloggingsside, hvor du kan klikke på Registrer deg-knappen. Derfra skriver du bare inn ønsket kallenavn, passord, e-postadresse og valgfri henvisningskode. Det er ingen bekreftelses-e-poster, så du kan gå og spille med en gang.

swc poker anmeldelse

Velg plattformen som passer deg best

Fra det øyeblikket du går inn på siden deres, kan du velge om du foretrekker HTML-versjonen eller den nedlastbare stasjonære klienten. Teamet bak nettstedet har tenkt på alt, så uansett hvilket operativsystem du har, det er SwC Poker-klienter både for Mac og Windows.

Det spiller ingen rolle hvilken plattform du går etter, fordi både HTML og nedlastbar klient gir et stabilt og sikkert pokermiljø. Vi vil imidlertid absolutt anbefale den nedlastbare stasjonære klienten, da den generelt sett ser bedre ut og er mye raskere enn nettleserversjonen. På toppen av det gir den deg all nødvendig informasjon (inkludert turnering kunngjøringer) pent gjemt i en liten pakke som passer inn i 46 megabyte.

Alt du trenger er der

Når du har logget inn på klienten, vil du legge merke til at SwC Poker gir deg en omfattende hud som inneholder all informasjonen du trenger: balanse, antall spillere online, antall tilgjengelige bord og alle spill og turneringer som er tilgjengelige for øyeblikket. . Når du velger et pokerbord, viser klienten all nødvendig informasjon om det i en liten chat-lignende rute på høyre side. Over og under spillelisten kan du se mange filtre som lar deg finne det perfekte pokerspillet for deg. Det er ingen feil eller feil, lastetidene er raske, og SwC Poker lar deg delta i bordene i løpet av sekunder.

Et bredt utvalg av forskjellige spill som passer for alle spillere

For tiden er nettstedet vert for et rikt utvalg av forskjellige spill å glede seg over: Hold’Em, Omaha, OFC, Razz, 11 Card og mange andre, avhengig av dine preferanser. Innsatsen går fra 0,02 sjetonger helt til 4000.

swc poker anmeldelse

Hvis du ikke er fornøyd med vanlige spill, kan du alltid gå til turneringssiden. Plattformen er vert for minst to turneringer når som helst, og du kan også registrere deg for kommende. Premiepottene går fra 1000 til 50000 sjetonger.

Hvor mange spillere er på SwC Poker?

Nettstedet er vert for 50 og 100 spillere til enhver tid. Selv om dette kan virke som et ganske lavt tall, må du ta hensyn til det faktum at nettstedet nylig ble relansert. På toppen er de fleste av spillerne godt kjent med pokerkunsten, så det vil ikke være noen sakte spill med nybegynnere. Bortsett fra deres ekspertise, er medspillere vennlige, glade for å hjelpe deg, og du kan alltid nå dem på plattformens live chat hvis du har spørsmål.

Er SwC Poker Rigged?

Nettstedet har som mål å gi et trygt og sikkert miljø for alle spillere. Derfor overvåker teamet bak SwC alltid mistenkelig aktivitet mellom spillere som juks, samarbeid eller annen form for urettferdig spill. I tillegg forbyr nettstedet bruk av roboter og programmer som kan gi en urettferdig fordel. Nettstedet forbyr også noen form for salg av kontoer. Merk at selv om du kan overføre sjetonger til andre spillere, er ikke SwC Poker ansvarlig for tap av sjetonger eller svindel.

SwC Poker Android- og iOS-apper

Desktop-klienten er ikke det eneste nedlastbare programmet som nettstedet er vert for. Brukere som ønsker å ta med seg favorittpokerspillene sine, kan velge mellom iOS- og Android-appene, som de kan laste ned der fra hjemmesiden. Selv om det er forenklet, er appen vert for alle nødvendige alternativer du kan finne på desktop-appen. Tabellene er presentert i en omfattende liste, det er en gruppechat tilgjengelig, og du kan sette inn og ta ut ved hjelp av innstillingsalternativet.

Banking hos SwC Poker

SwC er et eksklusivt nettsted for Bitcoin. Minimumsinnskudd er 1 Satoshi (0,00000001 BTC). Imidlertid blir alle midlene du setter inn automatisk kreditert som pokermarker med en konverteringsfrekvens på 1 000 000 sjetonger = 1 Bitcoin. Minimumsbeløpet for uttak er 0,005 BTC. Innskudd tar 14 minutter, mens uttak tar 53 minutter.

Bonuser og kampanjer

SwC har ingen velkomstbonuser. Likevel er det mange nyttige kampanjer og utfordringer du kan delta i. Den mest bemerkelsesverdige av dem pleide å være SwC Poker Saturday Special, men den er avviklet. Du kan imidlertid alltid delta i Krill Rewards-programmet. Hver gang du deltar i et raked spill, tjener du Krill-poeng. Krill kan gi deg belønninger som rakeback og tilgang til eksklusive turneringer.

swc poker anmeldelse

Så er det den fantastiske Bad Beat Jackpot som starter med en premiepott på 100.000 brikker. Hver gang du taper med Aces Full eller Tens or Better i en hånd, kan du motta 35% av jackpoten på 100.000 sjetonger. Hver hånd som går uten taper, bidrar med 20% til den generelle jackpotten.

Bygg din formue fra bunnen av

Imidlertid er de beste av bonusene vi fant mens vi skrev denne SwC Poker-gjennomgangen, 24/7 freerollene som ikke koster noe å delta, men som har heftige daglige premier. På en måte kan du teoretisk bygge formuen din uten å sette inn penger bare ved å delta i freerollene.

Til slutt, hvis du har følgere på Twitch, kan du samle belønninger på nettstedet. Alt du trenger å gjøre er å fullføre visse utfordringer mens du streamer på Twitch. Utfordringene endres daglig, så sørg for at du følger kampanjesiden deres daglig. Merk at du må ha minst 1000 seere. I tillegg må du streame hele turneringen fra begynnelse til slutt.

Er det noen stater som ikke tillater SwC Poker?

Nettstedet er åpent for alle spillere fra hele verden, inkludert USA. Når det gjelder språk, støtter nettstedet engelsk, tsjekkisk, tysk, spansk, georgisk, italiensk, malaysisk, portugisisk, russisk og kinesisk.

Sikkerhet og kundesupport

SwC har som mål å gi alle spillere et trygt og sikkert miljø. Alle spillerfond er atskilt, og du er ikke pålagt å oppgi noe informasjon bortsett fra e-posten din. Men hvis du ønsker å føle deg tryggere, kan du alltid konfigurere tofaktorautentisering. 

På slutten av SwC Poker-gjennomgangen min, må jeg merke det profesjonelle og kunnskapsrike kundesupportteamet. Jeg nådde ut til dem en gang via e-postadressen deres, [email protected], og de svarte på mindre enn en time og ga et tilfredsstillende og nyttig svar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me