Betyr den siste rallyen at Bitcoin er satt for store gevinster?

Bitcoin slo overskriftene i slutten av 2017 da den nådde så høyt som $ 20.000, da kryptovaluta mani tok over verden. Fra nyhetsmedier til kjendiser hadde alle en mening som pioner innen digital valuta lagt til + 1000% i løpet av noen uker. Denne utrolige økningen så at andre kryptovalutaer økte enda mer imponerende gevinster, Ethereum nådde $ 1300, og steg fra bare $ 10 noen måneder tidligere. Men slike samlinger må ta slutt, og da 2018 kom, falt Bitcoin, Ethereum og de fleste andre kryptovalutaer tilbake i pris, og fortsatte hele året.

Da 2019 begynte, hadde Bitcoin falt til $ 3200, med Ethereum som svevde rundt $ 100, og mange eksperter fortalte oss at dette var det, interessen for kryptovalutaer var over og den eneste veien var nede. Men realiteten er at det har skjedd mye for selve Bitcoin og blockchain bak kulissene, og med dem hele kryptovalutaindustrien. Store finansinstitusjoner har forpliktet seg til digitale eiendeler og blockchain med initiativer som Bakkt-plattformen, mens Facebook, som en virkelig vanlig organisasjon, for øyeblikket er i en tidlig fase med å utvikle sin egen kryptovaluta. Og drikkeselskapet PepsiCo implementerer blockchain-løsninger i sine produksjonsprosesser.

Dette er ikke tegn på en bransje i krise, det motsatte faktisk, og selv om det kan være en overraskelse for noen, har Bitcoin sett en bemerkelsesverdig prisvekst når vi går inn i andre kvartal av året, bryter forbi $ 5000 og stiger over en strategisk motstandsverdi på $ 5700.

Så betyr dette at vi vil se nok en enorm prisoppgang for Bitcoin og andre kryptovalutaer, eller er det nok en falsk daggry? For alle som tenker på å bruke en Bitcoin-utveksling, og spesielt marginhandel hvilken som helst kryptovaluta i 2019, forstå sannsynligheten for en ny rallysak. For å finne ut hva som vil skje, bør vi se på Bitcoins historie.

Bitcoin-prisbevegelse

Når du ser på prisen på Bitcoin eller annen kryptovaluta, er det viktig å huske at de er en helt ny form for eiendel. Bitcoin oppsto først i 2009, det reagerer annerledes på økonomiske forhold enn aksjer, aksjer, til og med fiat-valutaer på valutamarkedet. Det eneste som kan gi oss en indikasjon på hva Bitcoin-prisen vil gjøre i fremtiden, er hvordan den oppførte seg tidligere. For de av oss som tenker å handle Bitcoin på en kryptovaluta-utveksling, har vi en tidlig ide om hvordan den sannsynligvis vil bevege seg, oss klar til et nytt rally og maksimerer fortjenesten.

Så hvis vi undersøker den nåværende Bitcoin-prisen, kan vi se etter mønstre. Den første tingen å merke seg er at ved å sette en ny årlig høyde, brøt Bitcoin ut av en nedadgående trend som har vart i 18 måneder, siden 2017-høyden på $ 17.000. Teknisk analyse antyder at dette er et tegn på en trendendring, i dette tilfellet en sving tilbake til et stigende marked.

Det er viktigere at hvis vi ser på glidende gjennomsnitt på 50 dager og 200 dager, ser vi også at de 50 dagene nettopp har krysset gjennom 200-dagerslinjen og holder seg over den. Du kan se det i diagrammet nedenfor:

Sist dette skjedde, var i oktober 2015 Bitcoin økte verdien med mer enn 70% innen utgangen av året. Så, den tekniske analysen antyder at Bitcoin kommer til å øke i verdi. Dette høres bra ut for alle som ønsker å ta stilling til en Bitcoin-børs, men hva har Bitcoin gjort tidligere, er det et mønster vi kan se?

Et mønster er der, fra den første lanseringen, har Bitcoin vist konsistent oppførsel. Det gir enorme gevinster, selv det første Bitcoin-rallyet, som går fra $ 0,10 til $ 10, er en enorm prisøkning, om ikke en som tiltrukket medieinteressen til 2017-tallene. Deretter fortsetter den å falle tilbake, taper i gjennomsnitt 80% av sin høyeste verdi, og til slutt rally igjen, og oppnår alltid betydelige nye høyder. Fallet etter 2017-rallyet, fra høyt til eventuelt lavt, var 84%, helt i tråd med tidligere prisbevegelser.

Å være forberedt

Så selv om ingenting er sikkert, spesielt med kryptovalutapriser, kan det oppstå en ny trend. Hva kan vi forvente av det hvis det skjer? Igjen kan vi se tilbake på tidligere trender for å få en ide om hva som kan skje. I hvert enkelt tilfelle der Bitcoin har brutt nedtrappingen og samlet seg, har den skapt nye heltidspunkter. Hvis det fortsetter dette mønsteret, vil neste rally, når det skjer, overstige $ 20.000 forrige heltid.

Selvfølgelig er det viktig å huske at det ikke er noen garanti for at Bitcoin følger mønstrene den har vist før, men det er heller ikke noe som tyder på at det ikke vil. Den andre viktige tingen å huske er at dette ikke bare gjelder Bitcoin selv, men for kryptovalutaer generelt. Hver gang Bitcoin har samlet seg tidligere, så har altcoin også økt i verdi.


For alle som handler med kryptovalutaer, eller ønsker å starte, er dette et utmerket sted å starte, for å være klar for enhver fremtidig prisbevegelse hvis det skulle oppstå. Men hvordan gjør du det?

Få fortjeneste med BTC Futures Trading

Den enkleste måten å handle kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum og Litecoin, er futureshandel på en kryptovalutaterminsbørs. Det unngår kompleksiteten ved å kjøpe din egen kryptovaluta, og problemer med likviditet hvis du trenger å selge den igjen, og takket være marginhandel, kan du ta større posisjoner som ellers ville være mulig.

Bexplus er en ledende Bitcoin-børs som lar deg handle futures på Litecoin, Ethereum og Bitcoin selv. Med 100x gearing lar det handelsmenn dra full nytte av potensialet i kryptovalutahandel, spesielt med muligheten for at en ny prisstigning kommer.

Enkel å bruke, Bexplus er plattformen for handelsmenn som ønsker å dra nytte av potensialet i handel med kryptovaluta uten å håndtere selve kryptovalutaen. Med evige kontrakter og omfattende funksjoner sammen med marginhandelssystemet, er det den perfekte løsningen for alle behov for handel med kryptovaluta i dag.

Konklusjon

I 2019 tok Bitcoin en avgjørende sving da den hadde en årlig gevinst på rundt 80%. Etter å ha akkumulert under $ 4000-området i mer enn 2 måneder, ga eiendelen imponerende gevinster i april og fortsatte fremdriften i mai 2019, da den krysset $ 6000-mark. Videre har rallyet skjedd mer enn et år etter at Bitcoin nådde sin ATH-høyde. Det har vært det lengste bjørnemarkedet i Bitcoins historie; bjørnemarkedet i 2015 varte i 57 uker. Da Bitcoin fortsetter å oppnå vanlig popularitet og adopsjon, kan optimismen føre prisen til nye høyder i nær fremtid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector