Bitcoin Dominance skal øke tidligere 70% i 2020. Her er hvorfor.

  • Bitcoin (BTC) til stede for å krysse 70% dominansmerket før 2020 da prisen stabiliserer seg over $ 7000 USD.
  • Tekniske indikatorer signaliserer et press til $ 8000 USD ettersom altcoins fortsetter å tape mot den beste kryptovalutaen.

Bitcoin (BTC) har hatt en steinete uke eller så, da prisen falt til $ 6.400 USD før den uventet skyter tilbake over $ 7.000 USD for å handle til 7.190 $ over store børser. Den store oppgangen i BTCs pris har sett markedsverdien av den Satoshi-bygget digitale mynten sveve til 68,7%, i skrivende stund da ETH, XRP, LTC og andre topp altcoins mistet terreng de siste 24 timene. For tiden på 61,7 milliarder dollar, av en samlet markedsverdi på 190 milliarder dollar, virker alt-sesongen som en fjern virkelighet, i hvert fall frem til 2020.

Bitcoin satt til å bryte 70% dominans før 2020

Med et antall analytikere som forutsier et klart syn i Bitcoins prisretning vil bli avslørt i januar, vipper det nåværende markedet mot en bullish trend. Markedsverdien av Bitcoin er på 128,3 milliarder kroner, noe som representerer 68,32% av den totale markedsverdien med den jevne økningen de siste 3 månedene, noe som gir Bitcoiners håp om å krysse 70% -merket de neste dagene når 2019 stenger..

Økningen i markedsdominans de siste 48 timene kumulerte med økt volatilitet på BTCs pris da mynten overgikk de fleste av de beste kryptoene – den økte med 10% i løpet av perioden da ETH, XRP og Bitcoin Cash registrerte lavere gevinster i perioden.

Bryt ned bevegelsen i eterprisen i forhold til bitcoin – se bitcoin dominansindeks! pic.twitter.com/UWQdKIq8rp

– skjev (@skewdotcom) 19. desember 2019

Ethereums svake ytelse mot BTC den siste uken eller så forårsaker de stigende dominansnivåene til BTC. I følge Skew Markets har Ethereum-prisen i forhold til Bitcoins pris falt til 1,85% ettersom den nest største kryptoen utvidet sin tapstid til den fjerde dagen i løpet. Dette representerer det laveste punktet ETH / BTC har handlet på siden september, og handles for tiden til 0,0177 BTC per ETH.

Kan BTC nå 70% dominans i 2020?

Mens 70% dominansnivået har blitt brutt så sent som 5. september, har BTC ikke klart å holde nivået, og 2020 kan vike for at mynten kan oppnå et langt løp over 70% -merket. Her er noen grunner til at Bitcoin kan krysse over det viktigste dominansnivået i 2020.

BTC / USD retter seg mot $ 8000 ettersom altcoins henger etter

Uklarheten om hvilken retning BTC vil ta de neste dagene ser ut til å avsløre seg sakte da mynten testet det midterste Bollinger-bandet på de daglige hitlistene. Klemmen på båndene signaliserer et møtende stort trekk på paret. Kan BTC slå $ 8000 USD tidlig neste år?

I følge Rekt Capital, en kryptotrader, forventes prisen på BTC / USD å falle mot $ 6500 USD-regionen før noen flytting til $ 8000 er sannsynlig.

$ BTC $ BTCUSD

For en rebound fra syklusen lav#Bitcoin samlet seg inn i avvisningsområdet og utviklet en serie med lavere høyder mot det

BTC nøt et + 20% rally fra ~ $ 6500 forrige gang, så et argument for en svekkende etterspørselsbase på 6,5K er å huske på#Crypto pic.twitter.com/z1ACkpGjdI

– Rekt Capital (@rektcapital) 19. desember 2019

Etter å ha unnlatt å bryte motstanden til den bearish kilen, forventes BTC / USD å falle mot støttenivået på $ 6500 ettersom de økende volumene signaliserer interesse i markedet. Et kryss over kilemotstanden vil vekke Bitcoin-oksene som forventes å presse mynten mynten mot større motstand på $ 7,900 USD og muligens teste oktoberhøyder på $ 10,400 USD.

Et sviktende altcoin-marked?

Mens BTCs bullish følelser gir vekt på hvorfor pionermynten vil overgå 70% dominans, gir dødsfallet til altcoin-markedet overbevisende bevis. For det første, gjennom 2019, har Bitcoin diktert markedet (som det har gjort før vanskeligere) med bullish trender på kryptoen som overgår altcoins hver eneste gang. Er det mulig en høysesong hvis BTC fortsetter å øke raskere?

Til tross for at en rekke tokens vil miste verdien gjennom 2020, og med investorer som er hekta på Bitcoin, forventes det at en prosentandel av disse investorene velger toppmynten som deres investorer. Dette viser bevegelsen av verdi fra altcoins til Bitcoin. Dette vil føre til et betydelig svev i Bitcoins dominans.

Hvor dominerende kan BTC bli i 2020? Del tankene dine nedenfor.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me