Busting 5 mest vanlige Bitcoin Myter

Du trodde sannsynligvis at disse bitcoin-mytene var et faktum. La oss se hvor mye du kan score?

Det hele begynte med et hvitt papir kalt “Peer-to-Peer Electronic Cash System”. Siden bitcoin startet i 2009 av noen kjent som Satoshi Nakamoto (hvis virkelige identitet fremdeles ikke er kjent) oppnådde den til og med en rekordpris på $ 20.000 per mynt (17. desember 2017). Fra investorer, regjeringer til gründere og borgere har denne kryptovalutaen overtatt verden. Imidlertid er mange fortsatt skeptiske til bitcoin og har spørsmål i tankene.

Er bitcoin virkelig trygt? Er det riktig tidspunkt å investere? Er det virkelig desentralisert? Spørsmålene handler om uendelige.

Busting Bitcoin Myter:

På grunn av Bitcoins kompliserte tekniske design og overivrige talsmannssamfunn har det vært utallige myter rundt Bitcoin. Og i dag skal vi ødelegge disse bitcoin-mytene for deg!

1. Bitcoin & Blockchain er det samme

Resultat: 1/0

Nei, nei det er det ikke. Ofte må du ha kommet over folk som bruker blockchain og bitcoin som samme. De kan ikke ta mer feil. Selv om det er ganske lett å forstå hvorfor disse to begrepene ofte forveksles med hverandre.

bitcoin-myterBitcoin & Blockchain er det samme

Bitcoin er en kryptovaluta som både opprettes og holdes elektronisk. Mens Blockchain er en plattform for kryptovalutaer. Så hvis det ikke er noen Blockchain, ville det ikke være bitcoin.

Å være en type uregulert digital valuta, blir bitcoin-transaksjoner i utgangspunktet lagret og overført ved å bruke en distribuert hovedbok på et peer-to-peer-nettverk. Siden ingen har denne valutaen, gir den løftet om anonymitet, hurtighet og ikke noe bry fra noen reguleringsmyndighet. Når det gjelder Blockchain, er det grunnlaget for teknologien som bitcoin-transaksjonsboksen opprettholdes.

Bitcoin kjører på Blockchain-teknologi og brukes som betalingsmåte. Mens Blockchain i seg selv kan brukes av enhver bransje, institusjon og person til å registrere transaksjonene og dra nytte av de raske behandlingstidene uten en mellommann.

2. Bytt v / s lommebok: Hvilken forskjell gjør det?

Resultat: 2/0

Det gjør det.

Hvis du holder massevis av krypto på lommebøker for kryptovalutaer og føler deg trygg med tanke på alle moteordene rundt blockchain-sikkerhet, uforanderlighet, hackingsikker osv. Kanskje det er på tide å revurdere. Disse ordene kan være sanne for en cryptocurrency-lommebok, men ikke for en exchange-lommebok.

En lommebok er der du oppbevarer kryptovalutaen du enten har kjøpt eller mottatt, men mer spesifikt er det der du eier, har og har nøklene dine. Du kan ha lommeboken din på datamaskinen eller på telefonen. Hvis noen sender deg kryptovaluta, trenger du bare en lommebokadresse og ingenting annet, verken bytte eller å være online.

Når det gjelder børser, er det her du kjøper eller selger kryptovalutaen din. Bytte på ingen måte kan være lommeboken din, selv om de oftere enn ikke kommer med lommebok. Hvis du sender eller kjøper en kryptovaluta, trenger du et grensesnitt eller utveksling. Det betyr også at hvis du skal bruke kryptovalutaen din, trenger du tillatelse fra børsen din.

Ta Coinbase for en forekomst, det er en børs, og når du oppretter en konto hos dem, kommer den med en lommebok. Ingen tvil om at lommeboken styres av deg, men den eies av Coinbase, da den inneholder de private nøklene til lommeboken din. Og hvis gud forby nettstedet krasjer, og det skjer, ville du ikke ha tilgang til lommeboken din.

3. Bitcoin vil forbruke all verdens energi

Resultat: 3/0

Seriøst, vel, dette er noe som kom opp midt i anstrengelsene til noen ansette mediekanalers innsats for å manipulere Bitcoin-prisene. Vi forstår at du ikke kunne begynne tidlig på krypto, det er greit.

bitcoin-myterBitcoin vil forbruke all verdens energi

Selv Trent Richardson tror han kan løse energikrisen. Ikke bekymre deg.

Sikkert, bitcoin-gruvedrift bruker mye energi. Tusenvis av spesifikk maskinvare bruker enorme mengder strøm for å lage nye bitcoins. Når det er sagt, er det først ingen nøyaktig ide om hvor kraftig sulten bitcoin egentlig er. Bitcoin trenger absolutt ikke så mye energi for å kjøre, og dessuten kan det løses ved en fremtidig oppgradering av bitcoin-programvare. Tatt i betraktning at bare energiforbruket vil øke, men ikke maskinvaren, er det litt dårlig eksperiment satt opp til å begynne med.

Årsaken til energiforbruk er ikke fordi nettverket faktisk krever det, men på grunn av prisstigningen. For å løse komplekse oppgaver konkurrerer servere som kjører bitcoin-programvare mot hverandre. Datamaskinen som løser puslespillet får bitcoins. Og når prisene går opp, settes det opp flere datamaskiner som krever mer datakraft for å utvinne bitcoin. Faktum er at antall transaksjoner på Bitcoin-nettverket ikke har økt mye på et år.

4. Bitcoin-transaksjoner er anonyme

Resultat: 4/0

Beklager å krasje håpet ditt, men du kan ikke bli mer skuffet enn oss. Etter alt kryptovaluta ga noen av oss ekte frihet. Du vet hva jeg mener.

Bitcoin-transaksjoner er anonymeBitcoin-transaksjoner er anonyme

Anonymitet er der, men på ingen måte er den perfekt. Det er i utgangspunktet pseudonymt. Hver gang du foretar en transaksjon, involverer den adressen din som er lagret for alltid i Blockchain. Hvis noen knytter adressen din til identiteten din, blir hver transaksjon deretter knyttet til deg.

På grunn av at hvem som helst kan opprette en tilfeldig bitcoin-adresse når som helst uten å sende inn informasjon, uten å ha noen tilknytning til en transaksjon til en identitet og dataene blir overført til tilfeldige noder, betraktes bitcoin-nettverket som anonymt.

Imidlertid, hvis noen kobler flere noder, kan de samlede dataene som samles inn, avsløre identiteten til transaksjonsopprinnelsen. Viktigst, alle transaksjonene over bitcoin-nettverket er sporbare og gjennomsiktige, og derfor kan noen finne den virkelige personen.

5. Bitcoin er fysiske penger

Resultat: 5/0

Jeg vet at du er ute etter å diskutere denne. Men når kjøpte du kjæresten din en drink med bitcoins. Selv om de gode nyhetene er i noen land, kan du, men i et flertall av land rundt om i verden, ikke.

Bitcoin er fysiske pengerBitcoin er fysiske penger

Bitcoin er bare en virtuell valuta. Med måten vi vet at mynter eller harde kontanter eksisterer, eksisterer de ikke i noen form for fysisk form. Dessuten, i motsetning til vanlige penger, kan du ikke kjøpe alt med bitcoin. Sikkert, det har nylig blitt brukt bitcoin i eiendomssektoren, mat, drikke og så mye mer, men det har fortsatt en veldig lang vei å gå og bli brukt i hverdagen.

Så hva var poengsummen din???

Uansett hva som er tilfelle, er krypto morsomt, og det bør også være å lære det. Artiklene er ment å gjøre det samme. Fortsett å besøke kanalene våre for mer nyheter og info.

Så nå vet du hva du tenkte på et faktum hele tiden, var bare en myte. Hva er ditt syn på disse vanligste bitcoin-mytene? Vil du at vi skal avkalle noen flere bitcoin-myter? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarseksjonen nedenfor! 

Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

 Følg oss på

Twitter , Facebook , Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me