En guide om hvordan du velger den beste plattformen for bitcoinhandel

Interessen for Bitcoin-handel fortsetter å sveve år etter år, og det er også tilstrømningen av handelsmenn til de forskjellige handelsplattformene. Dessverre setter de fleste Bitcoin-handelsplattformene negative karakterer på brukere og potensielle handelsmenn med mange bekymringer. Mange handelsmenn har blitt stående hjelpeløse etter å ha mistet alle pengene sine, og andre har fått sine innskudd låst. Et typisk eksempel er den nedlagte Mt.Gox og mange andre populære handelsnettsteder. Det er sant at alt kan skje med hvilken som helst utvekslingsplattform når som helst: Imidlertid kan risikoen for å miste alt styres. Denne artikkelen vil introdusere deg for hvordan du velger den beste plattformen for Bitcoin-handel.

Sikkerhet – Bedre trygt enn beklager

Sikkerhet bør være det første du bør vurdere når du velger en handelsplattform. Årsaken er enkel: plattformen vil kreve personlig informasjon, inkludert navn, adresse, skattebetalers identifikasjonsnummer, kredittkortinformasjon og andre sensitive detaljer. Dette gir dem indirekte tilgang til en del av ditt økonomiske og private liv, så å gi alle disse detaljene til feil plattform vil påvirke deg langt. Du bør også være bekymret for sikkerhet fordi plattformen vil være vert for alle dine handelsinnskudd og millioner av andre. Det er viktig å sjekke om plattformen bruker kald lagring eller varm lagring for å lagre eiendeler. Selv om kjølerom har sine ulemper, er det en sikrere måte å lagre eiendeler på fra rekkevidden til hackere.

I sikkerhetssammenheng er det også viktig å sjekke om børsen er forsikret eller ikke. For å være ærlig med deg, er de fleste handelsplattformene ikke forsikret. Bare noen få av de populære som Gemini og Coinbase er forsikret. Dette kan bidra til å gjenopprette en del eller alle dine tapte eiendeler hvis selskapet gjennomgår brudd på fysisk sikkerhet, cybersikkerhet og ansattstyveri. 

Viktigst, vurder å velge en plattform som nettadressen er HTTPS i stedet for HTTP. Sørg for at det er tofaktors autentiseringsbekreftelse og e-postbekreftelse for pålogginger.

Autentisiteten 

Å sette opp en handelsplattform er enklere enn du tror. Hvorfor? Fordi alt du trenger er et domenenavn, webhotell og noen midler. Dette har gjort det mulig for mange falske og uregistrerte plattformer å komme inn i bransjen. For å bestemme hvilken handelsplattform du skal velge, gå først gjennom nettstedet for å se om det er noen annen fysisk adresse enn P.O.BOX-adressen. Etter det, bekreft om plattformen er virkelig registrert. Prøv så mye som mulig å kjenne grunnleggerne og teamet bak plattformen. Hvis du ser ut til at alle disse mangler, vennligst gi deg råd. En enkel måte å finne all denne informasjonen på er å søke på Google. Kryptovalutaindustrien har mye informasjon på søkemotoren for lekmenn for å finne det de trenger å vite.

Plassering – Kan gitt kryptoplattform operere i ditt land?

På grunn av omstendighetene rundt kryptokurrencybestemmelser, anbefales det å sjekke om landet ditt er kvalifisert til å bruke en ansett handelsplattform. De fleste av børsene eller handelsplattformene begrenser brukere fra noen land, for det meste USA. Selv om noen av dem godtar brukere fra noen stater i USA, begrenser flere av dem handelsmenn fra mange andre stater. I denne situasjonen prøver noen handelsmenn å spille smart ved å bruke VPN. Dette er veldig farlig, da det er nesten umulig å hente låste midler. 

Gebyrer og priser på handelsplattformer

Avgifter og priser er veldig viktige kriterier for valg den beste plattformen for Bitcoin-handel. Noen handelsplattformer krever handelsmenn for produsent- og takergebyr. De fleste av de store handelsplattformene har en lav avgift sammenlignet med de nye. Også prisene på Bitcoin og andre kryptovalutaer varierer fra bytte til bytte. For det meste bestemmes kursene på Bitcoin av handelsvolumet eller samspillet mellom etterspørsel og tilbud på de forskjellige plattformene. Dette gjør at kursene er forskjellige mellom handelsplattformene. Når det gjelder gebyrer, anbefales Binance.

Videre er det viktig å merke seg at det minste uttaksmengden av Bitcoin og andre eiendeler er høyere på noen handelsplattformer enn andre. Dette betyr noe fordi det er veldig frustrerende å sette inn 0,003 BTC og få beskjed om at du må utstede en minimumsforespørsel om uttak på 0,005 BTC..

Likviditet og låst i funksjonen

Handelsplattformer med høy likviditet garanterer raske transaksjoner sammenlignet med de med lav likviditet. Det er veldig frustrerende å vente i flere timer på at en kjøper skal vise interesse for en foreslått salgsordre. Jo lenger bestillingen forblir og venter på kjøpere, jo mer sannsynlig kjemper selgeren mot prisvolatilitet. Merk at likviditeten varierer med par. BTC / ETH kan ha høy likviditet enn ETH / BTCP. 


Sjekk også om plattformen tilbyr låst funksjon. Låst funksjon sørger for at selgere får den nøyaktige prisen for salgsordren sin, uavhengig av endring i markedspris.

I tillegg bør handelsplattformer være brukervennlige og ha effektivt live chat eller e-poststøttesystem.

Eksempler på registrerte og legitime Bitcoin-handelsplattformer i henhold til offentlige vurderinger er Binance, Coinbase, Gemini, CREX24, Kraken og HitBTC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector