Forstå Robinhood, ingen avgift Cryptocurrency Exchange

Hvorfor Cryptocurrency community er begeistret for Robinhood?

Den amerikanske baserte app-trading-appen Robinhood kom overskriftene ved å kunngjøre i går at den lar deg kjøpe og selge kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum. Fra og med februar vil du kunne handle med kryptovalutaer på denne plattformen uten ekstra transaksjonsgebyrer. Mens andre kryptobørser som Coinbase tar omtrent 1,5 til 4 prosent avgifter i USA. Dette aspektet tiltrukket millioner av mennesker som er klare til å registrere seg på denne plattformen. Videre vil brukerne også kunne spore nyheter, priser sammen med å sette opp varsler på totalt 16 topp kryptomynter.

Hva er Robinhood?

Robinhood ble grunnlagt i 2013 med appen sin som kommer online senere. Appen ble lansert i 2015 og ble grunnlagt av Baiju Bhatt og Vladimir Tenev. Begge grunnleggerne hadde tidligere bygget høyfrekvente handelsplattformer i New York City for finansinstitusjoner. Senere innså Bhatt og Tenev at disse elektroniske handelsselskapene og høyfrekvente handelsmenn ikke betaler mye for å utføre handler. Dette var inspirasjonen til å bringe eksisterende teknologi til markedet for detaljhandel.

Robinhood, et amerikansk selskap med finansielle tjenester, er en kommisjonsfri aksjemegling som hadde omtrent 1 million kunder i mars 2016. Den hadde en verdsettelse på omtrent 1,3 milliarder dollar etter innsamlingen i april 2017. Denne populære investeringsappen har hovedkontor i Palo Alto, California, og lar deg i utgangspunktet investere i tradisjonelle verdipapirer som ETF, obligasjoner og aksjer.  

Robinhood Crypto Trading uten transaksjonsgebyrer

Robinhood opererer på en mobilapp som lar brukerne kjøpe og selge aksjene på amerikanske børser uten provisjon. Denne appen er tilgjengelig for Android, iPhone og Apple Watch og har omtrent 2 millioner brukere. Firmaet er FINRA-godkjent meglerforhandler som er registrert hos US Securities and Exchange Commission. Det er også medlem av Securities Investor Protection Corporation. I august i fjor tilbød Robinhood til og med gratis aksjer i bytte mot nye brukerreferanser.

Den største fordelen med Robinhood er kommisjonsfri aksjehandel. Derfor navnet Robinhood. For å holde kostnadene nede, tilbyr ikke selskapet noen form for alternativer, analytiske verktøy og forskningsrapporter på plattformen.

Planen til selskapet er å operere på en break-even-basis og planlegger ikke å endre sin provisjonsfrie struktur i nær fremtid. Fokuset per nå er å utvide kundebasen og fortsette å betjene eksisterende kunder mye mer effektivt.

Hvordan Robinhood tjener penger gjennom appen sin?

Selskapet driver absolutt ikke en veldedighet. Robinhood er verdt rundt 1,3 milliarder dollar og ble bygget for å samle investorens penger i ett enkelt basseng. Selskapet tjener i utgangspunktet interesse fra denne enorme poolen av kapital.

Videre låner selskapet ut penger til folket. Robinhood Gold premium-nivå er en premium abonnementsplan som er priset til $ 6 til $ 200 på en månedlig basis. Dette abonnementet lar brukeren låne fra $ 1000 til $ 50.000.   

Nylig la Robinhood kryptovalutahandel til sin mobile handelsplattform som har blitt en stor suksess.

Hvorfor Robinhood’s plutselig interesse i kryptovalutaer?


Bare en dag tilbake kunngjorde Robinhood en ny plattform der du kan investere i kryptovalutaer. For tidlig tilgang er crypto.robinhood.com tilgjengelig for brukerne. Innen 25. januar har rundt 170 000 mennesker allerede registrert seg for denne tidlige tilgangen. Denne kryptohandelen vil bli lagt til Robinhoods plattform i februar 2018.

Når det gjelder å bestille kryptovaluta på Robinhood, er den ganske grei. Med lanseringen av kryptofunksjoner vil du kunne overføre opptil $ 1000 umiddelbart fra den tilkoblede bankkontoen din. I motsetning til andre kryptohandelsplattformer som skaper forsinkelser og tapte muligheter, gir Robinhood deg øyeblikkelig tilgang til penger.

Videre hjelper selskapet også til å redusere volatiliteten i markedet. Ved å sette en “krage” rundt handelen din, lar den deg vente på at prisen når denne kragen når du handler. Robinhood støtter også begrensningsordrer som betyr at du får satt en pris der du automatisk kan kjøpe eller selge.

Myntene som vil være tilgjengelige for sporing gjennom Robinhood inkluderer Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin, NEO, Ethereum Classic, OmiseGo, Zcash, Monero, Dash, Stellar, Qtum, Dogecoin, Bitcoin Gold og Lisk.

Imidlertid, når kryptohandelfunksjonene ruller ut i februar, vil bare BTC og ETH være tilgjengelig for deg å handle i. Dessuten vil denne funksjonen bare være tilgjengelig i Montana, New Hampshire, California, Massachusetts og Missouri. Flere stater og kryptokurver vil bli lagt til i fremtiden.

Gi oss beskjed om dine tanker om Robinhood i kommentarseksjonen nedenfor! 

Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

 Følg oss på

Twitter , Facebook , Reddit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector