Lær å handle med Bitcoin Futures på 5 minutter

Hva er Bitcoin Futures?

Bitcoin futures er en derivatkontrakt som har en bestemt utløpsdato, og ved utløpet utfører de avtalte partene vilkårene og betingelsene som er angitt i kontrakten. For eksempel vil du selge bitcoin til $ 15 000 etter 1 måned, men prisen på bitcoin etter 1 måned er $ 12 000, og du vil fort tjene $ 3000, men på den andre siden hvis du ville ha sagt at du vil kjøpe BTC til $ 15 000 etter en måned, og prisen er $ 10 000, og dermed betaler du $ 5000 ekstra for å medføre tap i balansen.

Bitcoin som går inn i futures med regulatorisk er et løfte om at prisene vil stabilisere seg på grunn av likviditeten fra de store børsene og god kontantstøtte. Dette vil ta bitcoin inn i et vanlig marked for videre støtte for valuta.

JP Morgan har sagt “Bitcoin vil bli forhøyet i et aktivaklasse i vekst.”

Den eneste forskjellen mellom tidligere børser og nye reguleringsdrevne er sikkerhetsnett og sikkerhet selv i tilfelle hack er pengene dine sikret. I motsetning til andre bitcoin-børser for å spille med futures, trenger du kontanter og innledende margin som fungerer som et fond gitt for å kjøpe Bitcoin, du trenger ikke å sette alle pengene dette gir deg innflytelse for å kjøpe flere kontrakter.

Man trenger ikke kjøpe Bitcoins for å spille i futuresmarkedet, det er bare et løfte om at du skylder en Bitcoin. En annen fordel som regulerte børser gir er mindre gebyrer. For øyeblikket handler du med ikke-regulerte børser. 2% til 0,5% mens du betaler $ 1 for en futureshandel.

Det er forskjellige typer kontrakter tilgjengelig i markedet som quanto og xbt futures der kontrakten er priset i Bitcoin, det handler om å forstå hvilken kontrakt du vil handle, er helt opp til deg.

Hvordan investere i Bitcoin Futures?

For øyeblikket er det mange børser som tilbyr forskjellige typer bitcoin-futureskontrakter der de kan bookes ved startmargin.

Okcoin lover det høyeste nivået av banktypesikkerhet, Hong Kong-baserte børser, som gir 10x margin på Bitcoin-futures.

CME er en av de største børsene i verden hvor man kan veksle minst 5 BTC med en minimumsfluktuasjon på $ 5 per kontrakt, og de har spesifikke handelstimer.

CBOE tilbyr støtte for ukentlige, månedlige og kvartalsvise kontrakter med størrelsen 1 BTC med et gebyr på $ .25 per handel. CBOE støtter 44% av kontraktens margin.

Bitmex er grunnlagt av en tidligere Citi Bank-handelsmann Arthur Hayes, hvor man kan ta posisjoner med 100 ganger og kun tilbyr BTC-innskudd. Dette er de eneste sentralene som aldri har blitt hacket.

Så her er din første strategi du kan følge for å gjøre din første futureshandel!

Handel med fast margin og Cross Margin?

Fast margin er fast prosent brukt mot posisjonene når den faste marginen er brukt, trenger du ikke å bekymre deg for balanse. Det vil bare bruke så mye når stillingen din er avviklet.

Kryssmargin kan være veldig risikabelt den gangen, det er som å sette alt på en gang hvis markedet beveger seg mot din posisjon, vil du sannsynligvis miste alt.

Begynn i det små

Bitmex tilbyr 100 ganger, men heller går alt du kan begynne i det små som å bestille $ 1000 kontrakt på futures, som du kan se på bildet at jeg har brukt isolert margin som er 2x. Dette gjør at jeg kan bruke midlene mine riktig.

bitcoin futuresbitcoin futures

På den andre siden, som du kan se om jeg vil bruke kryssmargin, står alle pengene mine på spill

I tilfelle CME og CBOE må du ta kontakt med leverandører eller aksjemeglere som har tilgang til Bloomberg-feed. CME og CBOE krever at 44% av margin i kontanter skal settes inn først hvis du vil handle i futures, la oss si at prisen på BTC er $ 14000 nå og da må du bruke $ 6000 verdt kontanter for å handle, og etter det må du betale eller få i henhold til din strategi.

Tap

I fremtidig handel betaler Longs shorts og Shorts betalende Longs slik at systemet skaper fortjeneste og tap, men i tilfelle når markedet beveger seg så raskt at marginene dine blir kalt, tar handelssystemet ordren fordi det ikke fikk likvidasjonsordren oppfylt. Så på oppgjørstidspunktet vil uoppfylte avviklingstap bli trukket fra fortjenesten til alle de næringsdrivende før den fordeles. Dette er kjent som sosialiserte tap.

CME bruker sin egen metode som er kjent som OTC-clearing, derav fungerer CME som kjøper for hver selger og selger til kjøper som sikrer økonomisk og sikkerhetsrisiko. CME-systemet er et sentralisert system der de tar seg av alle tap og risiko som er involvert.

Bytte navn Pressmiddel Kontrakttyper Likvidasjonsmodell Lengde
Bitmex 100 ganger Omvendt Auto Deleveraging Månedlig, kvartalsvis
Ok mynt 20x Omvendt Sosialiserte tap Ukentlig, kvartalsvis, måned
CME Nei Omvendt OTC Clearing Månedlig, kvartalsvis

Endelig et råd!

Se på markedet

Invester i derivater ved å undersøke og forstå definisjoner og viktige nøkkelord. Ring vennene dine som kjenner det grunnleggende i finansverdenen, de kan hjelpe deg med å redusere noen av de ukjente mengdene. Du kan starte med å se på diagrammer. Det er verktøy tilgjengelig på nettet, for eksempel tradingview, hvor du kan plotte linjer og forskjellige trender basert på markedets bevegelse..

bitcoin futures

Ved å se på markedet vil du bli kjent med retningen på markedet, stoppe tap, dine målområder. Over diagrammet tegnet av en analytiker viser estimater for hvordan markedet kan bevege seg. Det er ikke noe som heter spådom. Det er høyest mønstre du kan bli kjent med målet ditt.

Konklusjon

Dette er bare en liten guide for å investere i fremtidige markeder. Hvis du vil handle på nettsteder som Bitmex, bør du først prøve testnettet der du kan teste markedet, og når du er klar kan du gå på live-siden. CME og CBOE har startet handelen, men du kan bare handle via megler, så det kommer til å være megler som kan hjelpe deg, men til slutt må du velge strategien og ringe om du vil kjøpe eller selge.

Har du forskning før du legger penger. Gi oss gjerne beskjed om dine synspunkter i kommentarene nedenfor eller skriv oss på [e-postbeskyttet]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me