Redaksjonelt: Voksende institusjonell FOMO lager Bitcoin [BTC] høyt underpriset

Bitcoin har vært i sentrum av oppmerksomheten helt siden prisen begynte å klatre og nådde nær sin forrige all-time-high. Okseløpet startet mot slutten av oktober da prisen på den øverste kryptovalutaen slet med å bevege seg forbi nøkkelmotstanden på $ 13 000, og når den klarte å gjøre det, steg rallyet over $ 19 700 med liten eller ingen motstand..

Detaljhandlere hadde prisrallyet i 2017, mens institusjonelle aktører holdt sin sikre avstand med sitat på høy volatilitet og mindre modenhet. Imidlertid har perspektivet endret seg drastisk innen fire år, og de samme kritikerne ser ut til å være overbevist om at Bitcoin er fremtiden. De fleste finansielle giganter og kapitalforvaltningsfirmaer som JP Morgan og BlackRock som en gang kalte bitcoin en Ponzi-ordning ser ut til å ha ombestemt seg og tror nå at Bitcoin potensielt kan erstatte gull på grunn av sin tekniske overlegenhet. BlackRock-sjef Laurence D. Fink som en gang hevdet at bitcoin er et hvitvaskingsverktøy, tror nå at det godt kan forvandle seg til et globalt marked. Han sa nylig,

“Bitcoin har fanget oppmerksomheten og fantasien til mange mennesker. Vi ser på det som noe som er ekte. Kan det utvikle seg til et globalt marked? Muligens.”

Gigantene kan ikke få nok av Bitcoin

PayPal begynte å tilby kjøp og salg av bitcoin sammen med 3 andre kryptovalutaer, og åpnet portene til sine 283 millioner kunder, og mange mener at beslutningen fra betalingsbehandlingsgiganten utløste den pågående prisoppgangen. Administrerende direktør i selskapet Daniel Schulman i løpet av den siste uken har hevdet at et flertall av kundene på plattformen deres ikke vil håndtere kontanter lenger, og tiden er akkurat riktig for Bitcoin å gå mainstream.

MicroStrategy, en programvaregigant, bestemte seg for å konvertere en del av statskassen til Bitcoin tilbake i august, og de kjøpte nesten $ 500 millioner i Bitcoin i en rekke kjøp. Imidlertid ser det ut til at leverandøren av forretningsløsninger har forstått det sanne potensialet til den knappe digitale eiendelen og nylig har samlet inn ytterligere 650 millioner dollar gjennom gjeldssikkerhetstilbud for å kjøpe mer bitcoin. MicroStrategy har nå bitcoin på mer enn 1 milliard dollar på arkene sine, og de er ikke de eneste. Faktisk eier mer enn 10 børsnoterte selskaper bitcoin på arkene sine.

Liste over børsnoterte selskaper som nå har #Bitcoin:

MicroStrategy Inc..

Galaxy Digital Holdings

Square Inc..

Hut 8 Mining Corp.

Voyager Digital LTD

Riot Blockchain, Inc..

Bit Digital, Inc..


Coin Citadel Inc.

DigitalX

BIGG Digital Assets Inc..

MassMutual

– Bloqport (@Bloqport) 10. desember 2020

Michael Saylor, administrerende direktør i MicroStrategy, har hevdet at beslutningen om å konvertere egenkapitalen til bitcoin var en gjennomtenkt plan, siden verdien av kontanter forverres over hele kloden. Ifølge ham er Bitcoin en ekte investeringsklasse safe-haven eiendel som vil bli et valg av egenkapital for mange selskaper i fremtiden.

Hver investor står i fare for å miste sin formue på grunn av den store monetære inflasjonen. Vi trenger alle en butikk av verdi som ikke er basert på fiat. #Bitcoin er løsningen – en investeringsgrad, safe haven, treasury reserve asset. #BTC er vårt beste https://t.co/Rvf2JvyHMb.

– Michael Saylor (@michael_saylor) 11. desember 2020

MicroStrategy er ikke det eneste firmaet som ser Bitcoin som en inflasjonssikring, et 170 år gammelt forsikringsselskap MassMutual Insurance med over 235 milliarder dollar porteføljer nettopp investert 100 millioner dollar i bitcoin. Square Inc., en betalingssatsing av Jack Dorsey, Grayscale og mange andre, kjøper for tiden bitcoin i bulk.

Bitcoin er for tiden høyt undervurdert

Bitcoins etterspørsel i det nåværende markedet er for høy og overskygger lett tilbudet ettersom finansielle giganter kjøper mer bitcoin enn å bli produsert hver dag av gruvearbeiderne. Prisen på bitcoin gjenspeiler imidlertid ikke egentlig den økende etterspørselen, dette er grunnen til at mange analytikere mener at Bitcoin er høyt underpriset for øyeblikket. En Citibank-analytiker har spådd at bitcoin-prisen vil svinge forbi $ 300 000 innen utgangen av 2021.

Alaster Milne, en populær Bitcoin-investor, og analytiker skrev,

“Gråtonekjøp >100% av utvunnet forsyning, kjøp av MicroStrategy, kjøp av kvadratbrukere, kjøp av hedgefond, kjøp av PayPal-brukere…. … og #Bitcoiner prisen ikke på høyde? ‘

Plan B en annen kjent bitcoin-talsmann kjent for sine lager-til-strøm-diagrammer har spådd en 5-sifret pris innen to år etter halvering og ser på den nåværende voksende institusjonelle FOMO, ser prisstallet ganske mulig ut. Den populære analytikeren har hevdet at mangelen på bitcoinforsyning snart vil treffe markedet, og prisen vil se en stor økning når vi går forbi $ 20 000-marken. Plan B i sin siste tweet siterte Satoshi Nakamoto, den pseudo-anonyme grunnleggeren om hvordan bitcoin hvis det var fornuftig for nok folk, ville bli en “selvoppfyllende profeti.”

"Det kan være fornuftig bare å få litt [#bitcoin] i tilfelle det fanger opp. Hvis nok folk [og selskaper] tenker på samme måte, blir det en selvoppfyllende profeti." – Satoshi Nakamoto https://t.co/6tlXNIUYgP

– PlanB (@ 100 billion USD) 12. desember 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector