3commas Review: Introduksjon til Crypto SmartTrading Bot

Hva er 3commas?    

3komaer er en trading trading bot for kryptokurver som hjelper handelsmenn med å maksimere kryptovalutahandelen. 3commas kaller seg en SmartTrading-bot.

Plattformen ble lansert i 2014 og er basert i Miami. Siden lanseringen klarte plattformen å tiltrekke seg over 33 000 brukere og oppnå et daglig handelsvolum på $ 10 millioner. Handelsboten har for tiden strategiske partnerskap med omtrent 12 børser, inkludert Coinbase, Coinbase Pro, Binance, Bitfinex og Huobi. Disse partnerskapene gjør det mulig for 3Commas trading bots å operere på noen av de største børsene i verden via API-protokoll.

3Commas-funksjoner

3Commas har på sin plattform innlemmet en rekke verktøy og unike funksjoner for å forbedre effektiviteten og fortjenesten til sine handelsmenn:

– Forhindre tap

Stopp-tap-funksjonen lar deg forhåndsprogrammere en tapsprosent, og når denne prosentandelen er nådd, vil boten din automatisk selge deg krypto. Stop loss kan være veldig effektivt og kan redde deg fra å miste fortjeneste.

– Trailing Stop Loss

Trailing stop loss-funksjonen ligner på stop-loss, men den har flere faktorer. Disse faktorene kan inkludere eventuelle gevinster du har gjort før prosentandelen er nådd. Funksjonen for etterfølgende stopptap justerer automatisk prosentstoppet fra innkjøpsprisen til det høyeste verdien på dagen. Dette sikrer at du mottar gevinstene du har gjort gjennom dagen.

– Tjene på det

Take profit-funksjonen selger automatisk kryptoen din når en forhåndsinnstilt prosentandel av gevinster er nådd. Systemet har sine fordeler, men det fører ofte til tapte fortjenester.

– Trailing Take Profit

Den etterfølgende take profit-funksjonen legger også til i dagens ligning prisutviklingen under salget av kryptoen din. Hvis boten din er innstilt på å ta fortjeneste med en viss prosent, vil denne funksjonen ta profittprosenten din på det høyeste punktet i trenden.

Registreringsprosess

1. Registrer deg for en konto


Påmeldingsprosessen er relativt grei. Etter at du har kommet inn på nettstedet, må du oppgi e-postadressen og passordet ditt for å registrere deg for en konto. Du blir deretter bedt om å bekrefte kontoen din ved å klikke på lenken i e-posten din. Når du klikker på lenken, blir du ført til oversikten på kontoen din.

2. Velg bot-typen

Du må velge mellom fire typer handelsboter, korte, enkle, sammensatte og sammensatte korte bots. En enkel handelsbot bruker bare ett handelspar og er den enkleste å sette opp.

3. Koble til Exchange

I dette trinnet må du integrere 3Commas-plattformen i børsene dine. Du blir bedt om å klikke på tilkoblingsknappen og fylle ut relevant informasjon, for eksempel API-en din, for utveksling av dine preferanser.

4. Smart handel

Deretter må du opprette stopptap og ta profittfunksjoner. Plattformen administrerer kryptoporteføljen din i sanntid på tvers av flere børser. Den smarte handelsfunksjonen gjør ting enklere ved å låse inn fortjenesten og holde tapene dine på et minimum.

5. Automated Trading Bot

Hvis du har kontoer på en av dem Binance eller Huobi, du kan tjene ekstra inntekter med den automatiserte trading bot-funksjonen. Du må spesifisere prosentandelen av tap eller gevinst du vil at bot skal bruke. I denne delen kan du faktisk sette opp mer avanserte funksjoner, for eksempel etterfølgende stopptap og etterfølgende fortjeneste.

3Kommasjonsgebyrer

3Commas ‘tjenester leveres med fire abonnementsplaner du kan velge mellom. Planene spenner fra nybegynner til bedriftsnivå. Planene har følgende priser og funksjoner:

– Forrett

Planen er priset til $ 29 per måned, og den har tilgang til den smarte handelsterminalen, ubegrenset vekslingsintegrasjon og feil- og kanselleringsvarsler. Det inkluderer ikke roboter.

– Avansert

For $ 49 i måneden har den avanserte planen alle startpakkefunksjoner pluss tilgang til enkle bots, tilpassede TradingView-signaler (proprietært handelsgrensesnitt), samt et porteføljestyringsgrensesnitt.

– Pro

Pro-abonnementet koster $ 99 per måned, og det inkluderer alt i Advanced plan pluss enkle, sammensatte og Bitmex-bots. Den komplette programvaren for porteføljestyring er også inkludert, samt tilgang til tilpassede TradingView-signaler.

– Bedriften

Enterprise-planen leveres med alle roboter og tilpassede funksjoner på forespørsel. Det er ingen pris for dette abonnementet, da det er skreddersydd for hver klient, men det er mest sannsynlig mer enn $ 99.

Betalingsalternativer

Du kan betale for abonnementet ditt ved å bruke: Advcash, Crypto via CoinPayments og Yandex.Checkout. Andre aksepterte betalingsmåter er kredittkort, pengeoverføring og til og med kryptovaluta.

Konklusjon

Handelsboter er ganske nylige tillegg til kryptomarkedet, men antall handelsmenn som bruker dem, øker for dagen. Enten du liker det eller ikke, å holde tritt med markedet nå krever litt hjelp fra roboter, så hold deg foran spillet med en innovativ handelsbot som 3Commas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector