B2BinPay Review: En sikker og praktisk krypto-betalingsløsning for bedrifter

B2BinPay

B2BinPay er en alt-i-ett-kryptovaluta-betalingsløsning som gjør det mulig for selgere og bedrifter fra hele verden å gjøre transaksjoner, lagre og akseptere onlinebetalinger i et bredt utvalg av kryptovalutaer og poletter, til praktiske avgifter.

Plattformen ble opprettet i 2014 av B2Broker selskap, en topp leverandør av likviditet og teknologi som muliggjør globale kryptobetalinger. Selskapet har kontorer i Estland, Hong Kong og Russland.

B2BinPay ble utviklet for å betjene et stort utvalg av kunder, for eksempel valutameglere, hedgefond, kryptovalutautvekslinger og onlineforhandlere som ønsker å akseptere kryptobetalinger for sine produkter og tjenester.

1. Laveste avgifter i bransjen

B2BinPay tilbyr sine kunder fordelaktige avgifter som er svært lave sammenlignet med markedsgjennomsnittet som de fleste kryptoprosessorer krever. Det er forskjellige gebyrer på handels- og virksomhetskontoer, avhengig av volum, type mynt og transaksjon, men gebyrene ligger vanligvis under 0,5%.

For selgere er myntbehandlingsgebyret for å motta betalinger 0,5%, og utgående transaksjoner medfører ingen kostnad. For stablecoins og poletter påløper et gebyr på 1% for innkommende transaksjoner, med 0 gebyrer for utgående transaksjoner.

Alle transaksjoner med det opprinnelige token til plattformen, B2BX Token, har ingen gebyrer.

Myntbehandlingsgebyrene for bedriftskontoer er som følger:

 • 40% < 1M
 • 25% 1 – 2M
 • 20% 2-5M
 • 15% 5 – 10M
 • 10% 10 – 50M
 • 05% 50+ M

Behandlingsgebyrene for stallmynt & B2BX, BNB Tokens er:

 • 1% < 1M
 • 9% 1 – 2M
 • 7% 2 – 5M
 • 5% 5 – 10M
 • 3% 10 – 50M
 • 1% 50+ M.

Behandlingsgebyr for flytende poletter:

 • 40% < 1M
 • 25% 1 – 2M
 • 20% 2-5M
 • 15% 5 – 10M
 • 10% 10 – 50M
 • 05% 50+ M

Du kan konsultere deres nettsted for å se prisene.

2. Over 888 mynter, poletter og stablecoins

B2BinPay gjør det mulig for kunder å akseptere 13 kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, XRP, DASH, Litecoin, Monero, NEM, NEO, Stellar, Zcash og Cardano, samt tokens som Binance Coin, B2BX. På grunn av integrasjonen med så mange toppblokkjeder, er den i stand til å støtte alle tokens utstedt av Ethereum.

3. Selgere & Enterprise Clients-kontoer

B2BinPay har to typer kontoer – selger og bedrift – som enkelt kan integreres via en enkelt API som kan kobles til på under en time.

Handlere kan dra nytte av kontoer som ikke har gjentatte avgifter eller skjulte avgifter, lave avgifter, oppdatert saldo i sanntid og transaksjonshistorikk, samt svært sikre transaksjoner. Integreringsverktøyene gjør at selgere tidlig kan integrere B2BinPay på nettstedet sitt og begynne å godta kryptobetalinger.

Bedriftskunder, som meglere og børser, har tilgang til en veldig sikker, pålitelig og skalerbar lommebok. Andre funksjoner som er inkludert er automatiske uttak for klienter, sikkert API og sandkassemiljø for utvikling av apper, samt avanserte sanntidsrapporter.

4. Uttak av Crypto-Crypto og Crypto-Fiat

Det er to betalingsalternativer som er integrert i tjenesten: krypto til krypto og krypto til fiat. Crypto to crypto-betalinger lar deg motta kryptovaluta for nettstedets produkter, med midlene kreditert direkte til din crypto-lommebok. Krypto / fiat-alternativet gjør det mulig for klienten å betale i kryptovaluta, og selgeren kan motta fiat-valuta (USD, EUR) som deretter blir satt inn direkte i balansen..

5. Døgnåpen responsiv støtte

Supportteamet til B2BinPay er tilgjengelig døgnet rundt, på 8 språk: kinesisk, engelsk, spansk, russisk, hindi, persisk, urdu og arabisk.

For klienter som har problemer med en bestemt utvidelse (WooCommerce, Magento, PrestaShop), rådes de til å kontakte en utvikler direkte. Alle utviklere kan kontaktes via support-e-postadressen som er oppført.

Plattformen kan også nås via tre telefonnumre: +44 207 043-71-76 (GB), +7 495 108-04-71 (RU) og +357 250-308-82 (CY). Andre spørsmål eller problemer angående konto eller betaling kan sendes til følgende e-postadresse: [e-postbeskyttet]

6. Direkte bankinnskudd

Selgere har muligheten til å motta sine fiat-midler direkte i bankbalansen, og å ta ut kapitalen via SEPA-overføringer (0,5% avgift) og SWIFT-overføringer (2% avgifter).

7. Svært sikre transaksjoner

B2BinPay gjør det mulig for bedrifter å lagre, overføre og godta betalinger på nett i kryptovalutaer på en sikker måte. Plattformen inneholder en rekke sikkerhetstiltak som sikrer at kontoene er beskyttet mot ulike typer svindel og DDoS-angrep, noe som gjør dem mye mer pålitelige enn tradisjonelle betalingssystemer.

8. Tilgjengelig globalt

B2BinPay tillater selgere og bedrifter å gjennomføre transaksjoner med et globalt nettverk av kunder. Transaksjonene medfører gebyrer som bare er en brøkdel av det tradisjonelle elektroniske betalingsportaler vanligvis tar. Det høye automatiseringsnivået og høye transaksjonshastigheter på opptil 20 sekunder gjør det mulig for brukere fra hele verden å betale for produkter og tjenester på en praktisk måte.

Kjennelse

B2BinPay er en kryptobetalingsport som gjør det mulig for bedrifter og selgere å motta og sende en rekke digitale eiendeler til og fra kunder uansett hvor de befinner seg, til en veldig lav pris.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me