Binance Academy | Helt gratis utdanningsportal uten annonser

Binance Academy

Kryptovalutaområdet er fullt av villedende informasjon, og det kan bli litt forvirrende for nye handelsmenn å investere i kryptoer. Det er flere emner som er mer komplekse og krever omfattende forklaring, og det er virkelig nyttig å finne en kilde som tilbyr en “objektiv” tilnærming. Dette er hvor Binance Academy kommer inn.

Hva er Binance Academy?

Bilderesultat for Binance Academy

Kilde: Twitter

Binance, det populære kryptobørselskapet, er kjent for å skape nye grener og plattformer som tjener forskjellige formål i deres enorme økosystem. 12. desember 2018 bestemte de seg for å legge til en spesiell plattform dedikert til brukere som ønsker å lære mer om blockchain-teknologi og andre forhold knyttet til kryptoer og deres bruk i listen over tilbud..

Plattformen inneholder mer enn 500 forskjellige artikler som gir upartisk informasjon om ulike emner relatert til kryptoverdenen.

Artiklene som vises, er vanligvis forklarende deler og opplæringsprogrammer, med hovedfagene som forklarer i detalj prosessen med gruvedrift, kryptoutveksling, samt hva som er kryptoaktiver og hvordan de fungerer generelt. Binance Academy har ingen annonser på sine videoer eller plattformer, slik at brukerne kan nyte sin læringsopplevelse uforstyrret.

Ted Lin, Chief Growth Officer i Binance, kom med følgende uttalelse angående plattformen og dens formål:

“Utdanning er den integrerte pilaren for spredning av krypto- og blockchain-bruk. Med adopsjon fortsatt i begynnelsen, trenger verden en konsolidert, brukervennlig og pålitelig kilde til kunnskap for å fremme forståelsen av kryptovaluta og distribuert hovedboksteknologi. ”

“Med Binance Academy er vårt mål å tilby en helt nøytral plattform med en kvalitet, upartisk, pedagogisk plattform. Brukere kan lære om alt å gjøre med Blockchain, sikkerhet og økonomi, i tillegg til nyttige opplæringsprogrammer og guider, på deres foretrukne språk. “

Tilgjengelige kategorier

For å gjøre ting enklere å finne for brukere som får tilgang til plattformen, har Binance Academy delt inn artiklene i fire forskjellige kategorier: blockchain, økonomi, sikkerhet og opplæringsprogrammer. Det er også en videoseksjon som raskt forklarer emner i korte videoer.

Binance-kategori

De Binance Academy’s Economics delen forklarer grundig alle ting knyttet til handel. Her kan du lære om tekniske indikatorer og hvordan de brukes i analyse, lysestakemønstre, diagrammer, likviditet og andre begreper.


De Blockchain seksjonen forklarer hva som er blockchain, brukssaker, gafler, typer blokkjeder og konsensusprotokoller, samt andre teknologier basert på det, for eksempel orakler, SegWit, smarte kontrakter, Mimble Wimble, atombytter, digitale signaturer og mange andre emner.

Ved å få tilgang til Sikkerhet kategori, kan brukerne lære mer om kryptolagring og hvilke teknologier lommebøker implementerer for å fungere og holde krypto sikker. Det er også artikler om kryptografi, forskjellige sikkerhetsangrep og verktøy for å forbedre personvernet og sikkerheten til lagrede kryptoaktiver.

I Opplæringsprogrammer, nettstedet lærer deg hvordan du bruker forskjellige funksjoner i Binance-økosystemet, for eksempel utlån, marginhandel, uttak, plassering av markedsordrer, hvordan du bruker deres avanserte grensesnitt, desentralisert børs og utforskerkjede. Det er også artikler som viser hvordan du bruker forskjellige lommebøker.

De Video seksjonen har en Binance Beginners Guide, som består av en serie på ni videoer dedikert til å introdusere nye brukere til kryptoaktiva. Andre videoer som vises på plattformen inkluderer “Margin Trading Guide”, “What is PGP”, “What are Perpetual Futures Contracts.”

I tillegg til alt dette, er det en FAQ og Ordliste seksjon som dekker et bredt utvalg av krypto- og blockchain-relaterte spørsmål.

Binance ga også ut et funksjonsforespørselstavle, der leserne kan stemme hvilke funksjoner som legges til ved siden av Academy. Plattformen ga også ut tre morsomme og engasjerende quizzer, med flere som kommer i fremtiden.

Statistikk

Det ble rapportert at brukere har brukt på Binance Academy totalt 6.450.000 minutter på å lese artiklene sine i løpet av en 12-måneders periode. Dette tilsvarer 13 år dedikert til å lære om blockchain og cryptos. YouTube-videoene deres har registrert totalt 12 515 timer (521 dager) avspilling.

Brukergrensesnitt

Siden lanseringen for over et år siden har Binance Academy-teamet kontinuerlig lagt til flere medlemmer og jobbet hardt for å øke antallet utdanningsartikler av høy kvalitet. Men teamets bidrag er ikke bare begrenset til å lage nytt innhold.

Utviklerne av Binance har også jobbet i 2019 med å gjenoppbygge hele nettstedet fra bunnen av for å gjøre plattformen mer pålitelig og raskere. Grensesnittet ble også redesignet for å introdusere en av de mest etterspurte funksjonene fra brukerne, lyset & mørk modus. Denne oppdateringen viste seg å være veldig velkommen, da den ble vurdert blant de tre beste produktene på ProductHunt.

Binance brukergrensesnitt

Støttede språk

Plattformen ble opprettet for å støtte sine mange artikler på forskjellige språk for å gjøre informasjonen tilgjengelig for et globalt publikum, som kan omfatte personer som ikke snakker engelsk eller andre store språk. På denne måten kan Binance Academy nås og forstås av en større brukerbase som ønsker å utdanne seg om virtuelle valutaer og distribuert hovedboksteknologi.

Plattformens grensesnitt er for tiden tilgjengelig på 17 store språk:

I 2019 utvidet de innholdet til to andre språk, indonesisk og japansk. Teamet har også forbedret nettstedets tilgjengelighet ved å implementere Text-to-Speech på alle artiklene deres.

Noe av innholdet i akademiet er allerede oversatt på de ovennevnte språkene, mens annet materiale er oversatt av en gruppe oversettere fra deres oversettelsespremieprogram..

Appene

For å øke tilgjengeligheten til innholdet deres, har Binance Academy også utviklet og lansert flere applikasjoner. Tidlig i 2019 lanserte de sin Progressive Web App, som muliggjør installasjon av Binance Academy på stasjonære PC-er og lar brukerne lese artiklene offline..

Senere det året la Binance Academy til to mobilapper, en for iOS og en for Android-enheter. Appene kan lastes ned fra sine respektive butikker.

Binance academy app

Hvordan kan brukere bidra?

Binance opprettet et program der brukere kan velge et av de forutbestemte emnene, lage innholdet for det og deretter sende det for å tjene opptil 50 BNB-tokens som en belønning. Innholdet må oppfylle følgende regler for å få den lovede belønningen og bli lagt ut på plattformen:

  • Ingen annonser i videoene;
  • Bruk Binance i alle eksempler;
  • Videoen må være på engelsk;
  • Alle innsendte videoer kreves for å signere bruksrettigheter til Binance;
  • Innhold som sendes inn må være originalt innhold.

Konklusjon

Binance Academy er en plattform som har et stort utvalg av pedagogisk innhold for brukere som ønsker å lære mer om krypto og blockchain, og alt er tilgjengelig gratis og uten annonser.

Utvalgt bilde: Binance.vision

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector