Binance Dex Exchange gjennomgang | Avgifter, sikkerhet, fordeler og ulemper

Binance Dex

I dagens artikkel skal vi gjennomgå Binance Dex utveksling, tar en titt på hvilke funksjoner denne kryptohandelsplattformen har å tilby.

Binance Dex Oversikt

Desentralisert børs | DEX | Binance DEXDen populære Binance-børsen ble lansert 20. februar 2019, testnettet for Binance DEX, en desentralisert ordrematchingsplattform basert på Binance Chain-teknologi. Binance Chain er et nytt blockchain og peer-to-peer distribuert system laget av teamet for å tjene som et miljø der ordrematching gjøres innenfor blockchain-nodene. Alle transaksjoner er registrert i kjeden for å sikre en fullstendig kontrollerbar hovedbok og muliggjøre konvertering mellom de digitale eiendelene som er utstedt og oppført på DEX.

Gjennom Binance Chain kan selskaper og andre prosjekter utstede sin egen digitale eiendel. Prosjekter kan foreslå notering av nye handelspar mellom to forskjellige tokens på Dex og inkluderer også ordrer på disse nye parene.

Støttede valutaer og tilgjengelige land

Plattformen har 135 par, som er delt inn i 4 markeder: BNB-markeder, BTC-markeder, Altcoin-markeder og Fiat Markets. I BNB-markedene handles følgende eiendeler mot Binance Coin: VRAB, AVA, AERGO, RUNE, TRXB, ARN, CRPT, CAS, UND og EOSBEAR.

BTC handles mot BNB, ANKR, BOLT og COS. Det eneste paret i ALTS-markedet er BNB / ETH. Fiat-markedene har kryptomynter som handles mot stablecoins som Rupiah Token (IDRT), Binance USD (BUSD) og StableUSD (USDS). BTC, ETH, LTC, BCH og BNB handles alle mot BUSD.

Brukere fra følgende land kan ikke bruke Binance DEX: De forente stater, Albania, Bosnia-Hercegovina, Hviterussland, Kongo (DRC), Elfenbenskysten, Krim, Cuba, Irak, Iran, Nord-Korea, Liberia, Makedonia , Myanmar, Serbia, Sudan, Syria, Zimbabwe.

Systemkompatibiliteter

Handelsplattformen kan nås og brukes fra hvilken som helst nettleser som er åpnet på ethvert skrivebordssystem. Det er ingen mobilapp for Binance DEX; DEX-handelsfunksjonaliteten ble imidlertid integrert i mobilapplikasjonen Trust wallet.

Brukergrensesnitt og erfaring

Brukergrensesnittet til DEX-plattformen ligner på Binance.com, med TradingView-diagrammer og mange tekniske indikatorer.

Binance DEX-handelsskjerm

Brukergrensesnittet lar brukerne lage lommebøker som ikke er frihetsberøvende, og støtter også ekstern programvare og maskinvarelommebøker, med integrasjon med Trust Wallet og Ledger Nano S.

Hvordan få en Binance Dex-konto

 • Gå til https://binance.org/ og klikk på “Opprett lommebok” øverst til høyre på skjermen.
 • Du har tre alternative metoder som du får tilgang til lommeboken din:
 1. Keystore-fil + passord;
 2. Mnemonic frase;
 3. Privat nøkkel.

 • Keystore-fil + passord blir bedt om av alle Binance-brukere. Du må velge mellom mnemonic-setningen eller en privat nøkkel som en sekundær metode.
 • For å opprette og laste ned Keystore-filen din, skriv inn et passord på minst åtte tegn som har store bokstaver, et symbol og et tall.
 • Skriv ned den nevnte setningen og hold den trygg.
 • Du får muligheten til å se din private nøkkel. Skriv det også ned og oppbevar det trygt.
 • Bekreft at du har lagt inn informasjon om Keystore og private nøkler.
 • Lås opp lommeboken din ved å klikke på en av de relevante fanene.

 • Last opp Keystore-filen og skriv inn passordet ditt, skriv inn din 24-ords mnemonic-setning eller din private nøkkel.

Hvordan bruke en Binance Dex-konto

Gjør et innskudd

 • Få tilgang til kranen og logg på Binance-kontoen din.

 • Skriv inn adressen din og klikk på “+ Legg til adresse.”
 • Klikk på “Send”.
 • Midlene vil bli sendt til “Transaksjoner” -seksjonen på DEX.
 • Etter at kvitteringen er bekreftet, kan du begynne å handle.

Handel

 • Finn dine foretrukne handelspar fra boksen øverst til venstre på skjermen.
 • Klikk på paret du vil handle med.
 • Legg inn en begrensningsordre.

 • Klikk på “Kjøp” eller “Selg” -fanen.
 • Informasjon om dine åpne ordrer, ordre og handelshistorie og saldoer vises nederst til venstre i grensesnittet.

Binance Dex-avgifter

Den desentraliserte sentralen gjelder avgifter basert på et maker-taker-system, men det er litt mer komplekst enn det.

Handelsgebyr for ikke-BNB-handler er 0,10%, og handler som betales i BNB har et gebyr på 0,04%, som er halvparten av avgiften til Binance.com.

Binance DEX-avgifter på Mainnet

Plattformen tar et gebyr på 0,000375 BNB per transaksjon når du utfører et uttak. Det påløper ingen gebyrer når du gjør innskudd.

betalingsmetoder

Som andre desentraliserte børser godtar ikke Binance DEX noen form for fiat-valuta. Du kan bare gjøre innskudd i de støttede kryptoene.

Transaksjonstider

Transaksjonstidene vil variere basert på de respektive nettverkene til myntene du bruker i din handel.

Transaksjonsgrenser

Det er ingen grenser for hvor mye du kan sette inn, ta ut eller handle.

Sikkerhetsegenskaper

sikreSiden plattformen ikke har brukerfond, er det bare handelsmennene som har full kontroll over sine private nøkler. Binance Chain implementerer en bysantinsk feiltoleranse (BFT) og Proof of Stake (PoS) -basert konsensusmekanisme, som validerer transaksjoner gjennom et nettverk av kvalifiserte validatorer. Blockchain bruker flere anti-front løpemekanismer for å holde integriteten til sine handler.

Teamet har også en seksjon som forklarer deres protokoller for katastrofegjenoppretting og nødsituasjoner, som gjelder for forskjellige nødsaker.

Kundeservice

KundestøtteikonSom en desentralisert sentral har Binance DEX ikke et kundesupportsystem som Binance.com og Binance.US. I stedet kan brukeren kontakte teamet gjennom børsens offisielle Telegram eller Twitter angående DEX-problemer. Det er også en Github-side og en FAQ-seksjon som kan konsulteres for en rekke sentrale emner.

Ettersom Binance er en stor børs med støtte i et bredt spekter av land, er teamet imidlertid i stand til å gi et høyere nivå av støtte sammenlignet med andre desentraliserte børser..

Binance Dex Rykte

På grunn av det generelle omdømmet rundt Binance-prosjektet, blir Binance DEX også sett på som en pålitelig plattform.

Binance Dex Review: Bedømmelse

Binance DEX er et flott alternativ for kryptohandlere som leter etter en desentralisert måte å bytte forskjellige tokens på, da den har lave avgifter og støtte fra et anerkjent kryptoselskap. Plattformen kan imidlertid ikke være for alle, siden det er få par, og nybegynnere kan ikke bruke fiat til å gjøre sitt første kryptokjøp..

Utvalgt bilde: blockonomi.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me