Binance Exchange gjennomgang | Avgifter, sikkerhet, fordeler og ulemper

I dag vil vi gjennomgå Binance-utvekslingen, en populær plattform som har en rekke kryptoparninger og er respektert i samfunnet for sin gjennomsiktige tilnærming. Vi vil gi deg all nødvendig informasjon for å håndtere kryptovalutaene dine.

Binance Exchange Oversikt

Binance er en kjent kryptovalutautveksling som kom til syne i 2017 etter en vellykket ICO i Kina, som gir brukerne muligheten til å handle et stort antall kryptoaktiva. Binance var opprinnelig basert i Hong Kong, og flyttet senere til Tokyo. Nylig har børsen flyttet sitt hovedkvarter til Malta, en veldig vennlig nasjon mot krypto.

Administrerende direktør for børsen er Zhao Changpeng, som er veldig aktiv på sosiale mediekontoer og rask til å varsle samfunnet om noen av Binances aktiviteter. Før lanseringen av en av de mest populære handelsplattformene i kryptorommet, var konsernsjefen ansatt på Tokyo Stock Exchange og Bloomberg.

Selskapet har lansert mange andre underavdelinger, for eksempel Binance USA, Binance Uganda, og har også utviklet flere plattformer for utlån, staking og marginhandel.

Binance DEX og Binance Chain

Hvis du leser denne Binance-gjennomgangen, er det viktig å forstå at Binance er en desentralisert børs. I tillegg til det, har plattformen også gitt ut sitt eget blockchain-nettverk kalt Binance Chain.

Mens sentraliserte sentraler er raske og brukervennlige, henger desentraliserte plattformer etter. Binance prøver å endre dette med sin Binance DEX-løsning. Denne plattformen er allerede lansert på markedet, og den har tiltrukket seg flere handelsmenn.

Binance Chain er også et massivt prosjekt for Binance. Noen firmaer lanserer allerede tokens på toppen av dette uavhengige blockchain-nettverket.

I dag kan prosjekter bare begynne å jobbe med Binance Chain og lage egne løsninger. Noen firmaer har allerede lansert stablecoins, og hele Binance DEX kjører på toppen av det.

Støttede valutaer og tilgjengelige land

Binance har et bredt utvalg av mynter, som teller hundrevis av kryptoer på plattformen. Noen av de støttede myntene inkluderer Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, EOS, Ethereum, Ethereum Classic, IOTA, Litecoin, NEO, Ripple og OmiseGo.

Børsen har også fjernet flere mynter og par fra plattformen, inkludert ANKR / PAX, ANKR / TUSD, ANKR / USDC, BCPT / PAX, BCPT / TUSD, BCPT / USDC, BTT / BTC, DENT / BTC, DOGE / PAX, DOGE / USDC, ERD / PAX, ERD / USDC, FTM / PAX, FTM / TUSD, FUEL / ETH, GTO / PAX, GTO / TUSD, GTO / USDC, LUN / ETH, NCASH / BNB, NPXS / BTC, ONE / PAX, ONE / TUSD, PHB / PAX, PHB / USDC, TFUEL / PAX, TFUEL / TUSD, TFUEL / USDC, WAVES / PAX, WIN / BTC. Bitcoin SV hadde også blitt fjernet.


Binance er tilgjengelig i alle land rundt om i verden, bortsett fra følgende:

 • Afghanistan;
 • Kina;
 • Kongo (Brazzaville);
 • Kongo (Kinshasa);
 • Cuba;
 • Den demokratiske folkerepublikken Korea;
 • Eritrea;
 • Iran;
 • Irak;
 • Elfenbenskysten;
 • Kirgisistan;
 • Libanon;
 • Libya;
 • Sør-Sudan;
 • Sudan.

Binance-tjenester er ikke tilgjengelig for innbyggere i USA fra følgende stater: New York, Connecticut, Hawaii, Georgia, New Mexico og Washington.

Binance Jersey og Binance US støtter all USAs bosted.

Kompatibiliteter

Børsen har utviklet stasjonære apper for handelsplattformen, som er kompatible med operativsystemene Microsoft og MAC, samt mobilapper for Android- og iOS-enheter. Plattformen kan også nås ved å åpne hvilken som helst nettleser.

Brukergrensesnitt og erfaring

Plattformen har to alternativer tilgjengelig for handelsmenn: grunnleggende og avansert.

Den avanserte versjonen lar brukerne se en teknisk omfattende analyse av prisen på den digitale valutaen over tid. Basisversjonens dashbord inneholder flere grafer og diagrammer for handel med par, i tillegg til ordrebøker og myntens handelshistorie.

Basic-alternativet har et estetisk og rent grensesnitt, som viser priser til venstre, grafer i midten og til høyre kjøps- og salgskassene samt handelshistorikken.

Binance Trading Screen

Den avanserte visningen har et mørkt tema, handelskartene forstørres og de nåværende handelsprisene er til høyre med kjøps-salgskassene under..

binance-kontoHvordan få en Binance Exchange-konto

 • Gå til Binance-nettstedet og registrere for en konto.
 • Oppgi gyldig e-postadresse og passord.
 • Klikk på bekreftelseskoblingen sendt til e-postadressen din.
 • Bekreft identitet ved å laste opp din nasjonale ID; en selfie med din nasjonale ID og et notat anbefales.
 • Vent til selskapet sender deg en bekreftelses-e-post der du heter at identiteten din er bekreftet.

Hvordan bruke Binance Exchange

Kjøper krypto

 • Velg kryptoen du vil sette inn på Binance-kontoen din.
 • Innskuddsadressen for å sende myntene dine vises i listen over alternativer. Du kan også kjøpe toppmynter, for eksempel BTC eller ETH med kredittkort.
 • Klikk på “Exchange” og velg “Basic”. Du kan også klikke på mynten du vil handle fra listen midt på skjermen for å få hovedsiden til å vises.
 • Øverst til venstre på skjermen vises paret du er interessert i å handle. Bestillingsboken for kjøp og salg av bud vil bli vist nedenfor.
 • Klikk på prisen du vil kjøpe mynten, og bestillingsskjemaet fylles ut automatisk. Du kan også skrive inn handelsordreboksen (markeds-, grense- eller stopp-grense-ordre) hvor mye du vil ha.
 • Vent til ordren blir utført, og de nye myntene skal deponeres i Binance-lommeboken din.

Uttak av midler

 • Klikk på “Uttak” som ligger under “Midler” øverst på skjermen.
 • Velg kryptoen du vil trekke tilbake, og lim inn i lommebokadressen.
 • Skriv inn hvor mye du vil trekke ut, og klikk “Send”.
 • Send tofaktors Google-godkjenningskode.
 • Klikk på bekreftelseskoblingen sendt i e-posten.
 • Bekreft uttaket.

Binance utvekslingsgebyrer

Binance har en gjennomsnittlig avgift på 0,1% for sine transaksjoner. Brukere som ønsker å foreta betalinger med Binance Coin (BNB), kan få avgiftene redusert betydelig.

Kredittkortbetalinger i andre fiats bortsett fra USD eller EUR vil ha et standard behandlingsgebyr på 3,5% ($ 10 minimum) på transaksjonen.

Uttaksgebyrer varierer avhengig av den handlede mynten.

betalingsmetoder

Binance-plattformen støtter kryptoinnskudd og uttak, men de siste årene har den også lagt til fiat-kjøp og uttak via kredittkort. Kredittkortalternativet er imidlertid begrenset til et antall kryptoer:

 • Bitcoin;
 • XRP;
 • Binance Coin;
 • Ethereum;
 • Litecoin;
 • Bitcoin Cash ABC.

Du kan også betale for Binance Coin, plattformens opprinnelige mynt, for handelsavgiftene dine. Dette gir deg en rabatt på 25%, noe som betyr at du fra 0,1% standard handelsavgift må betale bare 0,075%. Rabatterte avgifter vil reduseres over tid, med 12,5% som neste prosent som blir trukket.

Transaksjonstider

Innskuddstider varierer avhengig av trafikken til nettverket til mynten du bruker i din operasjon. Uttak kan ta opptil 12 timer, ettersom selskapet oppgir at de ikke er i stand til å gi øyeblikkelige uttak.

Transaksjonsgrenser

Det er for øyeblikket ingen grense for hvor mange mynter du kan sette inn på kontoen din. Brukere som ikke har bekreftet kontoen sin har uttaksgrenser, mens verifiserte “nivå to” brukere ikke er begrenset.

Sikkerhetsegenskaper

Binance-plattformen har implementert ISO / ICO_27001: 2013 og CCSS sikkerhetsprotokoller. Kontoene bruker et to-faktor autentiseringssystem for SMS og Google Authenticator for tilbaketrekningskontroll og sikkerhetsendringer. Brukere må ha en av disse funksjonene aktivert for at kontoen deres skal bli bekreftet.

Binances personvernregler sier at sentralen lagrer brukerinformasjon, for eksempel IP-adresser, og lagrer dataene på serverne.

Plattformen var målet for et hack i mars 2018, der angriperne prøvde å stjele brukerens midler, men de automatiserte systemene avverget forsøket. I flere måneder hadde hackerne samlet inn pålogginger fra folk via et phishing-nettsted som skjult installerte API-tilgang på de infiserte kontoene. Midlene på ofrenes kontoer ble deretter konvertert til BTC og investert i Viacoin, noe som gjorde at mynten økte. Etter dette solgte hackerne sin egen forsyning av Viacoin til den høyeste prisen, før de prøvde å overføre BTC til sine egne lommebøker..

binance sikkerhet

Men heldigvis klarte de ikke å stjele midler, ettersom de ble fanget i tide, med hackernes midler gitt til veldedighet.

Å se at dette hacket ble oppnådd på grunn av personene som skrev inn nettstedets pålogging og 2FA-informasjon på et falskt nettsted, må du alltid sjekke om du har riktig Binance URL før du logger på.

Etter dette hackforsøket introduserte Binance Secure Asset Fund for Users (SAFU) i 2018. SAFU-funksjonen er et reservefond som er der for å dekke eventuelle tap av hack. Reserve SAFU tar 10% av alle Binances handelsavgifter.

I mai 2019 ble plattformen hacket, med hackerne som stjal 7000 Bitcoin, som på det tidspunktet ble anslått til å være rundt 40 millioner dollar. Men ettersom børsen hadde SAFU-kontoen for å dekke tapene, tapte ingen av de berørte Binance-kundene penger.

Reguleringsmessig er Binance regulert på Malta og opererer i henhold til Virtual Financial Assets (VFA) -loven. Plattformen overholder forpliktelser mot hvitvasking av penger, men den er ikke lisensiert av andre reguleringsorganer.

For sine andre plattformer, Binance US og Binance Jersey, har selskapet brukt og fått de nødvendige lisensene for å tilby krypto for fiat og omvendt i landene disse plattformene opererer.

Kundeservice

Kundestøtteikon

Binances støtte tilbys i form av supportbilletter, som sendes via et online skjema tilgjengelig på deres nettside, og svarene blir gitt via e-post. Børsens offisielle Reddit-side sier at billetter vil bli besvart av en supportagent som kjenner systemet du bruker. Live chat-støtte og et telefonnummer er ikke tilgjengelig for øyeblikket.

Plattformen er imidlertid veldig aktiv på sosiale medieplattformer, som Telegram og Twitter, så det er også indikert å følge disse kontoene også for informasjon. Bloggen deres og FAQ delen på hovedsiden svarer også på et bredt spekter av spørsmål og gir detaljer om selskapet, dets plattformer, par og andre problemer.

Binance Exchange Rykte

Til tross for hacks er Binance høyt ansett som en av de beste børsene i kryptoverdenen, siden den har klart å takle alle tapene sine og være fullstendig gjennomsiktig når noe skjer på plattformen..

Binance Exchange Review: dom

Binance er en av de mest fremtredende kryptovaluta-børsene, som har utviklet seg for å tilby et mangfold av plattformer og produkter rettet mot kryptohandlere. Børsen er praktisk å bruke og har vist seg å være pålitelig.

Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 29. oktober 2018 og har blitt oppdatert for fullstendighet og sannhet i innholdet 10. mars 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector