Bitcoin Private Review: Hva er BTCP?

Bitcoin Private Coin

Det er mange kryptoer som er gaffelt fra Bitcoin. I dag vil vi gjennomgå Bitcoin Private og se hva denne mynten har å tilby, og om den er forskjellig fra andre Bitcoin gafler.

Hva er BTCP?

Lansert i februar 2018 ble Bitcoin Private (BTCP) opprettet fra en gaffelfusjon av bitcoin (BTC) med Zclassic (ZCL). Mynten ble luftdroppet i en 1: 1-rasjon til både BTC- og ZCL-holdere.Bilderesultat for Bitcoin Private

Noen måneder etter lanseringen (april 2018) var BTCP blant verdens 50 største kryptokurver etter markedsverdi, men nå har den falt til 1023. posisjon.

Bitcoin Private ble designet for å være en mer desentralisert, åpen kildekode, rask og privat versjon av Bitcoin. Teamet til prosjektet hadde til hensikt å bruke sikkerheten og markedet for Bitcoin og personvernfunksjonene til Zclassic for å lage en forbedret versjon av Bitcoin.

BTCP har en større blokkeringstid og blokkstørrelse på henholdsvis 2,5 minutter og 2 MB. I motsetning til Bitcoin, som bruker Proof of Work, er BTCP basert på Equihash-gruvedriftsalgoritmen, som gjør det mulig for brukere å gruve ved hjelp av GPUS og lar den være ASIC-resistent.

Hvem opprettet Bitcoin Private?

Bitcoin Private ble først foreslått av Zclassic medstifter, Rhett Creighton, i et Twitter-innlegg. Han blir sett på som den ledende figuren bak Bitcoin Private-prosjektet.

Teamet ble senere utvidet med tillegg av Jacob Brutman, Giuseppe Stuto, Christopher Sulmone, Geoff Hopkins og Jon Layton. Deres samlede innsats resulterte i BTC Private Whitepaper.

Bitcoin Private-teamet består av 20 ingeniører.

Bitcoin privat teknologi og funksjoner

Bitcoin Private er basert på Zclassics teknologi, som kalles zk-snarks-teknologi. Denne teknologien er avledet fra Zerocoin-protokollen, som også brukes av foreldremynten til Zclassic, Zcash.

Zk-snakrs skjuler adressen til handelsmenn på nettverket sammen med andre detaljer om transaksjonen, mens de fremdeles publiserer alle betalinger på blockchain for gjennomsiktighet.

Bitcoin Private, akkurat som Bitcoin, støtter peer-to-peer-transaksjoner uten å kreve inngrep fra en tredjepart. Transaksjonene blir alle registrert på blockchain etter at de er bekreftet av nettverksnodene.

Sammenlignet med Bitcoin har BTCP en økt blokkstørrelse på 2 MB. Dette bør gjøre det mulig for BTCP å få en bedre transaksjonsoppgjørstid sammenlignet med andre altcoins og BTC.

Kodebasen til Bitcoin private er åpen kildekode, noe som betyr at du kan få tilgang til den på GitHub. GitHub-siden til prosjektet har bare 272 forpliktelser, 4 utgivelser og 5 bidragsytere. Det har ikke vært noen store opplastinger på siden i over et år. Dette er bekymringsfullt, ettersom et godt prosjekt må ha et aktivt utviklermiljø som støtter det.

Bilderesultat for Bitcoin Private

BTCP myntstatistikk

Totalt antall BTCP i omløp er 4.770.405 BTCP. Den totale forsyningen er begrenset til 22 799 951 BTCP.

Den opprinnelige prisen på Bitcoin Private Coin da den debuterte var $ 65,82, med sin høyeste pris på $ 85,68. Siden den gang opplevde mynten et stort prishopp i april 2018. Mot slutten av mai mistet mynten mer enn halvparten av gevinsten og fortsatte å miste mer av verdien etter hvert som månedene gikk.

BTCP startet året på rundt $ 1, og frem til februar slet det med å holde seg på dette støttenivået. Mynten dyppet deretter under $ 1-merket og har fortsatt sin nedadgående spiral siden.

Bitcoin Private har en nåværende handelspris på $ 0,108488.

Hvilke bytter støtter Bitcoin Private?

Siden mynten er utgitt, har det vært svært få børser som har notert BTCP.

De nåværende stedene hvor du kan kjøpe BTCP er:

 • CoinSwitch;
 • SatoExchange;
 • Nanex;
 • BarterDEX;
 • SIstemkoin;
 • Bitladon;
 • Graviex;
 • CryptoWolf;
 • AltCoinTrader;
 • TOPBTC;
 • SafeTrade;
 • TradeOgre.

Gruvedrift Bitcoin Privat

Hvis du lurer på hvordan du skal gruve BTCP, vet du at alt du trenger er en GPU. Siden mynten er basert på Equihash-algoritmen, betyr dette at den kan utvinnes med CPUer eller GPUer.

Selvfølgelig er GPU-gruvedrift langt mer effektivt enn CPU-gruvedrift. Men hvis du fremdeles vil gå inn i CPU-gruvedrift, må du huske at det bare er to alternativer for gruvedrift av EquihashZERO ved hjelp av en CPU. Det første alternativet involverer MinerGate, men de bruker en stor prosentvis avgift på gruvedriften. Det andre alternativet er Nicehashs nheqminer som kan lastes ned i forhåndskompilerte binærfiler for Windows eller Linux..

Prosjektets team av utviklere lanserte også deres egen offisielle BTCP-gruvedrift, men du kan også bryte BTCP ved andre bassenger, som Zergpool EquihashZero, ZHash.pro, btcprivate.pro og Equipool.

Bitcoin Private Wallets

Bitcoin Private-mynten kan lagres i flere lommebøker, inkludert en Electrum og Full node-lommebok for Windows-, Linux- og Mac-brukere, som er tilgjengelig for nedlasting på deres offisielle nettside..

Kalde lommebøker som kan brukes til å lagre Bitcoin private er Ledger Nano S, Trezor T og Trezor One. Trezor-modellene er bare tilgjengelige for Linux-brukere. Du kan også generere en papirlommebok fra det offisielle BTCP-nettstedet.

Coinomi-lommeboken støtter BTCP for både iOS- og Android-mobilbrukere. Zelcore er en lommebok som er kompatibel med Windows, iOS, macOS, Linux og Android, og den støtter en rekke andre kryptoer i tillegg til BTCP.

Nylige BTCP-nyheter

I oktober 2019 fikk BTCP et 51 prosent angrep utløst av en kjedelig hacker som leide hashkraft fra et skygruvedrift. For å orkestrere et 51 prosent angrep på en hvilken som helst annen topp blockchain, vil du kreve en betydelig mengde hashkraft. Da nyheter brøt ut, skadet dette omdømmet til Bitcoin Private, da prosjektet hevdet å ha den solide sikkerheten til Bitcoin blockchain.

Bitcoin PrivatEt annet nylig problem var da Bitcoin Private-utviklerteamet myntet ekstra 2,04 millioner BTCP under opprinnelsesgaffelen og ikke avslørte dette for publikum. Da Coinmetrics, forskergruppen som fant ut av dette uhellet, publiserte informasjonen, falt prisen på BTCP 20 prosent nesten umiddelbart.

Denne typen operasjoner er kjent som en “skjult premine”, der ekstra mynter blir utstedt, men deretter skjult i et “skjermet basseng”.

“Tre hundre tusen enheter av den skjulte preminen ble flyttet ut av det skjermede bassenget mot det som ser ut til å være sentraler,” leste publikasjonen.

Bitcoin Private (BTCP) var opprinnelig ment å ha en samlet forsyning på 21 millioner mynter som Bitcoin, men det eksisterer allerede 22,8 millioner BTCP og mer er fortsatt laget av gruvedrift.

Det ble funnet ut at 300.000 BTCP fra den skjulte preminen ble dumpet på markedet mellom juli og august, noe som tilfeldigvis skjedde på samme tid som Bitcoin Private-mynten krasjet fra $ 10 til $ 3. Utviklerne som dumpet BTCP fra den skjulte premien, tjente et estimat på $ 1 million og $ 3 millioner, mens den totale markedsverdien for BTCP led et tap på over $ 100 millioner.

Bitcoin Private Review: Bedømmelse

Bitcoin Private-mynten presenterte et interessant konsept da den først ble lansert på markedet og fungerte ganske bra i noen måneder. Men nå sitter den med resten av de mange mislykkede Bitcoin gaffelprosjektene. Den primære fiaskoen og det faktum at det ikke har vært noen større utvikling på over ett år i prosjektet, er advarselssignaler som investorer bør ta i betraktning.

Utvalgt bilde: btcprivate.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me