Bitladon anmeldelse: Den raskeste nybegynner kryptobørs

Bitladon

I dag skal vi gjennomgå en populær kryptobørs fra Europa, Bitladon, og utforske hva den har å tilby og hva den gjør så spesiell.

Hva er Bitladon?

Bitladon-logo Bitladon er basert og registrert i Nederland, med hovedkontor i Aalsmeer. Bitladon-børsen eies og administreres av Coin Meester B.V.-selskapet, som også er registrert i Nederland. Selskapets eiere er Boyd Meuleman og Mitchell Zandwijken.

Selv om børsen ble lansert i juni 2017, samlet den raskt en stor brukerbase, hovedsakelig på grunn av deres EURO til kryptotransaksjoner.

Støttede valutaer

Bitladons notering inkluderer et bredt utvalg av kryptomynter. Børsen støtter for tiden mer enn 190 forskjellige kryptoer, som Bitcoin, Ethereum, Monero, Litecoin, Electra, Storj og mange andre. Det eneste støttede fiat-alternativet er Euro, som kan brukes til å kjøpe eller selge en hvilken som helst mynt som er oppført på plattformen.

Bitladon-krypto

Renter på stablecoins

I fjor introduserte Bitladon muligheten til å tjene renter på stallmyntene de støtter på plattformen. De stabile myntene som er tilgjengelige for øyeblikket inkluderer Tether (USDT), TrueUSD (TUSD), Paxos Standard (PAX) og Dai (DAI), og du kan få en årlig rente på 3%.

For å motta interesse er alt du trenger å gjøre å ha en av de nevnte stablecoins i sin respektive Bitladon-lommebok. Du kan også bare sette inn myntene på plattformen hvis du allerede eier noen, eller du kan flytte dem fra andre valutakontoer. Hver dag blir interessen kreditert brukernes kontoer. Denne funksjonen er veldig fordelaktig for kryptoeiere som ønsker å holde myntene sine i lang tid, da de praktisk talt får betalt for å gjøre det.

Fiat overføringer

På mange kryptobørser kan du vanligvis gjøre raske kryptoinnskudd og uttak, men det er alltid en forsinkelse når det gjelder fiat-innskudd. Med Bitladon er det ingen slike problemer, da du kan kjøpe kryptovaluta med fiat så enkelt som du ville gjort med hvilken som helst annen krypto.

Innskudd i euro tar en virkedag å bli kreditert på kontoen din gjennom SEPA (Single European Payment Area). Denne prosessen tar vanligvis opptil 5 virkedager å fullføre av andre sentraler.

Med fiat kan du kjøpe digitale valutaer eller selge kryptoen din for EURO og enkelt ta ut pengene dine på samme måte. Krypto- og EURO-overføringer til og fra kontoen din blir automatisk sendt til Bitladon-kontoen eller bankkontoen din.

Instant Crypto Swaps

Enten du vil kjøpe eller selge noen av kryptoene som er oppført, behandler børsen disse byttene på et øyeblikk. Bare gå til delen “Bytt ut hvilken som helst til”, legg inn myntene du vil bytte, og klikk deretter på “Bytte ut.”

Brukergrensesnitt

Bitladons grensesnitt har en ren og funksjonell design rettet mot både nybegynnere og avanserte handelsmenn. Brukere kan velge mellom to handelsmåter: Simple Buy & Selg handel eller avansert. Den enkle handelsmodus muliggjør rask bytte av digitale valutaer til gjeldende markedskurser, mens den avanserte modusen lar deg sette dine egne priser for bestillingen eller plassere stopp-loss-ordrer.

Android iOSAndroid- og iOS-apper

Bitladon ønsker også å imøtekomme handelsfolk på farten, og som sådan har de opprettet mobilapper som er kompatible med mobile enheter som har iOS- og Android-systemer installert. Mobilappene er for tiden tilgjengelige for nederlandske brukere, men snart vil de lansere appene på engelsk, spansk, polsk og fransk.

Gjennomsiktige avgifter

Selv om det ikke er noen avgifter for innskudd og uttak av kryptoer som brukes av Bitladon, må du fortsatt betale nettverksavgiften når du tar ut, med avgiften som varierer fra mynt til mynt.

Handelsgebyret er 2% for alle handler, men denne avgiften kan senkes basert på din VIP-status og ditt handelsvolum i en 30-dagers periode. Du kan redusere avgiften ned til 0,25% per handel.

Utvekslingssikkerhet

For å beskytte brukernes data og midler har Bitladon implementert ulike sikkerhetstiltak som vil forhindre at ondsinnede angripere prøver å komme til dem.

Dataene som sendes mellom brukeren og nettstedet er beskyttet av SSL-kryptering. For å beskytte brukerkontoer tillater plattformen brukere å aktivere 2FA via e-post eller Google Authenticator.

Når du prøver å få tilgang til kontoen din fra en annen enhet eller et annet sted, vil Bitladon sende deg en kode via e-post hver gang for å bekrefte identiteten din..

Plattformen lagrer 95% av brukerfondene i kalde lommebøker, som er permanent frakoblet. Dette forhindrer hackere fra å ta alle pengene fra børsen samtidig i tilfelle et angrep.

Utvekslingen deres har aldri blitt hacket så langt.

kryptosikkerhet

freepik.com

Språkstøtte

For å imøtekomme en større europeisk brukerbase har Bitladon nettstedet oversatt på nederlandsk, engelsk, fransk, spansk og polsk. Kundestøtten tilbys på nederlandsk, fransk og engelsk.

Kundeservice

Kunder fra Bitladon kan komme i kontakt med supportpersonalet via telefon, e-post, samt chatte på arbeidsdager mellom kl. 09.00 og 17.00. De supportteam har blitt vurdert til å være ekstremt dyktig og nyttig, med e-poststøtte tilgjengelig utenfor arbeidstid. Svartiden er vanligvis innen en time fra e-posten ble sendt.

Konklusjon

Bitladon er en rask og effektiv utveksling som hovedsakelig henvender seg til europeiske brukere eller de som har europeiske bankkontoer, da det tillater rask krypto-til-krypto- og fiatoverføring.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me