BitPay gjennomgang | Oversikt, funksjoner, fordeler, priser

Hva er BitPay?

BitPay er en betalingsbehandler som gjør det mulig for bedrifter / selgere å akseptere betalinger i bitcoin, og lede midlene direkte til bankkontoen deres. Selskapet ble etablert i 2011 og hovedkontoret er basert i Atlanta, Georgia.

BitPays tjenester er tilgjengelige i 38 land og aksepterer et stort antall fiat-valutaer inkludert amerikanske dollar, euro og CAD. Det regnes som den største betalingstjenesten som gjør det mulig for selgere å akseptere bitcoin for sine produkter og tjenester.

BitPay-kort og lommebok

BitPay-lommeboken brukes til å lagre Bitcoin og kan akseptere opptil 12 forskjellige enheter. Lommeboken administrerer alle transaksjonene dine og inneholder ytterligere funksjoner som støtte for Payment Protocol for ukjente adresser.

BitPay-kortet fungerer på samme måte som en lommebok, og har en lagringsfunksjon, men det er mer

som et bankvisakort. Disse kortene er kun tilgjengelig for amerikanske kunder.

Lommeboken og kortet gjør det mulig for kjøpmenn å kjøpe, selge og bruke Bitcoins enkelt ettersom alle Visa-selgere og minibanker godtar disse kortene.

BitPay Visa-kortet kan konvertere Bitcoins til dollar og omvendt. Fiat-midlene blir deponert på et BitPay Visa-kort ved hjelp av Wallet.

Hvordan bruke det

Registrering innebærer å opprette en kortkonto eller en forretningskonto. Den første kontoen er for individuelle brukere, mens den andre er for selskaper som ønsker å administrere Bitcoin-betalinger. Når du har valgt kontoalternativet, klikker du på Registrer deg for følgende trinn.

Du blir da bedt om å fylle ut et skjema med e-post, navn, organisasjonsnavn (for bedriftskontoer) og kontoinformasjon. Etter at kontoforespørselen din er behandlet, vil du få et lommebok eller BitPay Visa-kort.

Er BitPay trygt?

BitPay regnes i stor grad for å være en sikker betalingsbehandler. Det gir en praktisk metode grundig som Bitcoin-eiere kan bruke dem til hverdagsbetalinger. Opplevelsen av å bruke tjenesten har både positive og negative anmeldelser.

En bruker uttalte at tjenesten var rask til å behandle betalinger, og at han ikke var pålagt å betale gebyrer for minibankbruk.

Imidlertid har det vært noen rapporterte problemer. I november 2018 utstedte BitPay en advarsel til brukerne angående en infisert kode som stjeler private lommeboknøkler fra Copay (dens åpen kildekode-lommebok) appbrukere. En hacker opprettet en bakdør ved å implementere skadelig programvare i et open source-bibliotek av Copay. Brukere med Copay-appen for Android og iOS versjoner 5.0.2 til 5.1.0 ble rådet til ikke å åpne appen igjen, for å oppdatere lommeboken og omplassere pengene til versjon 5.2.0 lommebøker. Ifølge selskapet påvirket ikke den ondsinnede koden BitPay-lommebøker.

BitPay mistet i 2014 mer enn 1,8 millioner dollar i bitcoin på grunn av en phishing-svindel som involverte økonomisjefen. Men denne hendelsen skjedde ikke på grunn av dårlige sikkerhetssystemer eller massesvindel fra BitPays side, det skyldtes for det meste menneskelige feil.

Fordeler og ulemper

BitPay gjør det mulig for online selgere og selgere å akseptere bitcoin for sine produkter og tjenester. Den kommer med høye transaksjonshastigheter og et enkelt oppsett som henvender seg til online betalinger. Avgifter for kredittkortbehandling er vanligvis rundt 3% per transaksjon, mens BitPay krever et fast gebyr på 1%.

Plattformen lar folk fra hele verden motta et hvilket som helst beløp ved å bruke enten datamaskinen eller smarttelefonen. Bedrifter kan dra nytte av et grenseløst betalingsnettverk samt de beste budkursene.

Programvarens kryptografisk sikre API muliggjør enkel integrering i ethvert eksisterende system. Brukerne har også et bredt spekter av tilpassbare alternativer for sikkerhet og bekreftelseshastighet. Handelskontoer kan aktivere et tofaktorautentiseringssystem drevet av Google Authenticator.

Man kan velge å motta betalinger i åtte fiat-valutaer eller bitcoin, eller du en kombinasjon av disse. BitPay har støtte på 40 språk, slik at bedrifter kan nå en internasjonal kundebase.

Kunder blir spart for tilbakeføringssvindel og identitetstyveri ettersom tjenesten er basert på Bitcoin. Andre positivt rangerte aspekter ved tjenesten er det elegante grensesnittet og den enkle konfigurasjonen.

Imidlertid er det flere negative BitPay-anmeldelser tilgjengelig på nettet, noen av dem anklager det for å være svindel. De viktigste ulempene ser ut til å være fond og dens kompliserte betalings- og refusjonsprosesser.

Det ser også ut til at selskapet over tid har blitt mer restriktivt når det gjelder virksomheter det aksepterer.

BitPay har mottatt hyppige klager angående kundeservice, som har blitt rapportert å være dårlig og ofte lite nyttig. En bruker rapporterte at han ikke fikk svar på e-postene sine.

Priser

Tjenesten endrer og oppdaterer ofte sin prismodell. Foreløpig tar selskapet et gebyr på 1% per transaksjon som kan være høyere for bransjer med høy risiko. Det pålagte gebyret er det samme for alle de 240 støttede landene.

BitPay Community Trust

BitPay har fått både positive og negative anmeldelser. Det ble rapportert at det er visse feil i appen og online-portalen, og at BitPay ikke sender midlene til destinasjonen. Disse midlene har også blitt holdt i lange perioder, til og med uker.

Selskapet har angivelig blokkert gyldige transaksjoner til noen lommebøker uten noe motiv, noe som har ført til at brukerne taper pengene sine. Dette skyldes tilsynelatende retningslinjene for dem som lyder “Vi forbeholder oss retten til å lukke kontoen din.”

Kjennelse

BitPay kan ha hatt sine oppturer og nedturer, men generelt er det en allment pålitelig og brukt Bitcoin-behandlingstjeneste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me