Bybit Exchange gjennomgang | Gebyrer, verdipapirer, fordeler og ulemper

I vår Bane utvekslingsanmeldelse, vil vi analysere hovedfunksjonene, støttede valutaer, avgifter og mange flere aspekter som kan være til hjelp for de som leter etter en pålitelig kryptovalutautveksling.

Oversikt over Bybit Exchange

Drevet av Bybit Fintech Limited, er Bybit en peer-to-peer (P2P) Singapore-basert kryptobørs med blockchain-eksperter fra hele bransjen.

Bybit-børsen gir innflytelse på 100: 1, som er et veldig konkurransedyktig merke som setter selskapet opp mot allerede etablerte og anerkjente børser, som BitMEX. Det bruker evige futuresprodukter, som i utgangspunktet er futureskontrakter, men uten utløpsdatoer. Dette betyr at den næringsdrivende kan ha sin stilling nesten på ubestemt tid.

Støttede valutaer og tilgjengelige land

Ifølge Bybit-utvekslingsnettstedet tilbyr de et bredt utvalg av evigvarende futureskontrakter for kryptovaluta. Disse kan være alt fra XPR / USD, BTC / USDT, ETH / USD, EOS / USD og BTC / USD.

Selskapet støtter også en global kundebase, inkludert mennesker fra Nord-Amerika, Europa, Sørøst-Asia, Japan, Sør-Korea og Russland.

Bybit-kompatibilitet

Du kan få tilgang til Bybit fra en rekke forskjellige enheter som PCer, bærbare datamaskiner, iPhones, iPads, Android-telefoner, Windows-telefoner osv. Alle applikasjonene kan lastes ned fra deres respektive applikasjonsbutikker, for eksempel App Store for Apple og Google Play for Android.

Hvordan få en bybit-konto

registrering bybit

Registrering er ganske enkelt og krever et par enkle, men logiske trinn å følge. Alle kan registrere seg via hovednettstedet til Bybit-sentralen. Det er en veldig synlig “Registrer” -knapp på navigasjonslinjen øverst på hjemmesiden. Når den er klikket, må den potensielle kunden oppgi e-postadressen og passordet for å motta bekreftelseskoden.

Hvordan bruke Bybit Exchange

grensesnitt for bybit tradingcryptonews.com

Bybit er en moderne utvekslingsplattform. Dette betyr at brukergrensesnittet er gjort så enkelt å navigere som mulig. Den øverste navigasjonslinjen på nettstedene gir muligheten til å handle og overvåke eiendeler, diagrammer, markedspriser, urealisert P&L, tilgjengelig margin, posisjonsmargin, samt bruke andre instrumenter som er tilgjengelige for deg på plattformen.

Bybit-avgifter


Gebyrene avhenger av om brukeren er markedsfører eller noen som legger inn ordrer i ordreboken før handelen eller markedstakeren eller noen som legger inn ordren for å matche produsentens forslag..

Evige kontrakter

(Omvendt)

Høyeste utnyttelse Maker Rabatt Takeavgift
BTC / USD 100 ganger -0,025% 0,075%
ETH / USD 50x -0,025% 0,075%
XRP / USD 50x -0,025% 0,075%
EOS / USD 50x -0,025% 0,075%

Markedtakere blir belastet 0,075% av bestillingen som et gebyr. Å sammenligne dette med andre børser er ganske vanskelig, siden instrumentene som handles også er forskjellige fra hverandre til en annen. I alle fall virker 0,075% ikke som en høy pris og ser ut som en god del.

Market makers har et gebyr på -0,025%. I hovedsak betyr dette at når produsenten handler, må han betale 0,025% mindre enn han ellers ville ha gjort. Dette er en veldig konkurransedyktig pris og oppfordrer markedsprodusenter til å være aktive.

Det er uttaksgebyrer knyttet til plattformen. I denne forstand viser Bybit seg å være veldig konkurransedyktig med prisingen igjen. Gebyret er 0,0005 BTC, noe som betyr nesten halvparten av industristandarden, som i gjennomsnitt er 0,0008 BTC.

I tillegg er det en finansieringssats som skal betales når den næringsdrivende åpner sin posisjon. Men siden marginhandel er basert på å ta posisjoner, kan den næringsdrivende måtte betale denne avgiften eller motta den. Dette gjøres mellom handelsmennene, og Bybit deltar ikke i det.

Innskudd og uttak på Bybit

Innskudd på denne utvekslingen krever ikke mye innsats. Dette kan oppnås ved å trykke på “Assets” -knappen på navigasjonslinjen. På høyre side vil du se fanene “innskudd” og “ta ut midler”.

Når du har klikket på “innskudd”, vil du se en rute som inneholder all nødvendig informasjon, for eksempel Bitcoin (BTC) -adresse og QR-koden..

Uttaket er også greit. Selv om denne gangen krever tofaktorautentiseringsmetode (2FA) for å være slått på og kontoen må bekreftes.

betalingsmetoder

På grunn av det faktum at Bybit er en kryptobasert utveksling, godtar den bare betalinger med kryptovalutaer. Dette betyr at hver næringsdrivende må ha kryptobeholdninger for å kunne handle med dem.

Sikkerhetsegenskaper

Bybit exchange tilbyr ekstra sikkerhetsalternativer for sine kunder.

“Kontoer & Sikkerhet-fanen inneholder forskjellige 2FA-metoder for bedre å beskytte kontoen din. Det er en rekke alternativer, for eksempel e-postautentisering, SMS-autentisering og Google-autentisering. Sistnevnte anses å være den tryggeste av alle.

Bybit sikrer pengene på lommebøker som er lagret offline. Dette betyr at det ikke er noen måte å hacke inn i fondene deres uten å være på stedet. Dette er for å unngå situasjoner som ligner på det som skjedde med Mt. Gox, en Tokyo-basert kryptobørs som ble hacket og mistet så mye som $ 460 millioner dollar i Bitcoin.

Kundeservice

Når det gjelder kundesupport, tilbyr Bybit bare live chat gjennom Zendesk og e-postkommunikasjon videre [e-postbeskyttet] og i tilfelle IT-relaterte problemer på [e-postbeskyttet]. Det er ingen telefonsupport og ingen måte å kommunisere direkte med talechat. Tekstchatoperatørens svartid er ekstremt rask, mens e-postmeldingen tar litt tid.

Bortsett fra dette tilbyr sentralen en FAQ delen også for rutinemessige spørsmål.

Bybit Exchange Review: dom

Bybit blir sett på av brukerne som en sterk og sikker plattform. En god del av brukerbasen deres er representert av tidligere BitMex-brukere som har droppet den andre plattformen på grunn av dens autokratiske natur, hvor kundeforespørsler sjelden blir tatt i betraktning.

En ting å merke seg er imidlertid at Bybit er en plattform for mer erfarne handelsmenn. Det er en mulighet for å bruke en demo-konto før faktisk handel, noe som anbefales på det sterkeste for nye handelsmenn. Børsen er ikke begrenset til bare Bitcoin-innskudd og gir dermed et mer behagelig sted for erfarne kryptohandlere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map