CEX.IO Exchange Review | Avgifter, sikkerhet, fordeler og ulemper

CEX.IO anmeldelse

I dagens gjennomgang vil vi se på en populær børsbasert børs, CEX.IO, og analysere funksjonene, sikkerheten, fordelene og ulempene som følger med denne tjenesten.

CEX.IO gjennomgang: Exchange oversikt

CEX.IO LOGOCEX.IO ble først etablert i 2013 i London, og startet som en Bitcoin-utveksling og sky gruvedriftstjeneste. Gruvebassenget var kjent som Ghash.io, og på et tidspunkt klarte det å samle 42% av den totale nettverksgruvedriften.

Men i januar 2015, CEX.IO stengte sin sky gruvedrift, og nå tilbyr den bare utvekslingstjenester for kryptovaluta.

Børsen er registrert som et aksjeselskap i Storbritannia, og det er i samsvar med FinCEN i USA og ICO i Storbritannia, noe som betyr at det overholder standard KYC (kjenn din kunde) og AML (anti-hvitvasking) policyer kreve bekreftelse av brukeridentitet.

Støttede valutaer og tilgjengelige land

CEX.IO støtter 16 kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ripple, Stellar lumens, BitTorrent, Tron, Gemini Dollar, Zcash, Ontology, Ontology Gas og MetaHash. Det skal bemerkes at med noen krypto kan du bare gjøre innskudd, kjøpe eller handle.

Plattformen støtter også fire forskjellige fiat-valutaer:

 • Amerikanske dollar (USD);
 • Euro (EUR);
 • Sterling pund (GBP);
 • Rubel (RUB).

CEX er registrert for å operere i 24 amerikanske stater, men det støttes ikke i:

Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, Colorado, Florida, Georgia, Guam, Idaho, Iowa, Kansas, Louisiana, Maryland, Michigan, Mississippi, Nebraska, New Hampshire, New Jersey, North Carolina, North Dakota, Ohio, Oregon, Tennessee, Texas, De amerikanske jomfruøyene, Vermont, Virginia og Washington.

Børsen er tilgjengelig i nesten alle land, men det kan være noen begrensninger på betalingsmåter.

Island, Vietnam, Afghanistan, Algerie, Bahrain, Irak, Kuwait, Libanon, Libya, Nigeria, Oman, Pakistan, Palestina, Qatar, Saudi-Arabia og Jemen er begrenset for kredittkortkjøp.

Innbyggere fra disse landene kan ikke kjøpe via bankoverføring: Afghanistan, Den demokratiske republikken Kongo, Elfenbenskysten, Eritrea, Etiopia, Guinea-Bissau, Haiti, Iran, Irak, Kenya, Liberia, Libya, Guinea, São Tomé og Príncipe , Somalia, Sudan, Syria, Tanzania, Tunisia, Tyrkia, Vietnam, Jemen og Zimbabwe.

CEX.IO Kompatibiliteter


Plattformen kan brukes på alle PC-operativsystemer, nettlesere, samt iOS- og Android-enheter.

Brukergrensesnitt og erfaring

Nettstedet er estetisk og intuitivt, slik at du kan finne det du trenger med bare ett klikk. Handelsgrensesnittet er rapportert å være brukervennlig og har høye lastehastigheter.

Børsen har også en mobilapp for både Android og iOS, som lar deg foreta kryptoinnskudd, plassere begrensede markedsordrer, se saldoer og administrere ordrer. Men i forhold til nettstedstjenestene har mobilappen bare en brøkdel av handelsfunksjonene. For eksempel er marginhandel ikke tilgjengelig på den.

Appen har mottatt både gode og dårlige kommentarer, med de fleste klager på at appen ikke klarer å utføre bestillinger, ikke viser detaljerte grafer, og gjør det vanskelig å logge inn.

Børsen tilbyr også et Application Programming Interface (API) for utviklere som ønsker å lage tilpassede apper. Det er tre typer API-er: Rest for tilgang til markedsdata, WebSocket for profesjonelle handelsmenn og Fix for institusjonelle handelsmenn.

Handels-API har en grense på 600 forespørsler per 10-minutters intervall, men kapasiteten kan økes ved å kontakte support.

CEX.IO grensesnitt

Hvordan få en CEX.IO-konto

Registrer deg på CEX

Du kan registrere deg ved hjelp av en Facebook-, Google-, VK-, Github-konto, eller gå til nettstedet deres og klikke på “Registrer” -linken øverst til høyre på siden.

 1. Skriv inn e-postadresse og passord, fullfør captcha, og godta vilkårene;
 2. Klikk “Registrere”;
 3. Klikk på “Fortsett” -knappen;
 4. Klikk på lenken i bekreftelses-e-posten fra CEX.IO-teamet;
 5. Oppgi telefonnummeret ditt for å fullføre bekreftelsen;
 6. Aktiver tofaktorautentisering;
 7. Send inn kredittkortet ditt for bekreftelse. Fyll ut et skjema med navnet på kortet, kortnummeret og utløpsdatoen. Last opp trefargebilder som viser at du eier kortet;
 8. Last opp ID og bilde;
 9. Last opp en selfie som har både et kredittkort og en offentlig utstedt ID;
 10. Last opp en selfie med baksiden av ID-en synlig;
 11. Bekreft den oppgitte informasjonen.

CEX.IO Registrer

For å oppgradere en bekreftet konto, må du oppgi ytterligere informasjon:

 1. Send inn detaljene i et offentlig utstedt identitetsdokument, for eksempel pass, ID-kort eller førerkort;
 2. Fyll ut skjemaet med kjønn, fornavn, etternavn, fødselsdato, fødested, kontaktnummer og bostedsadresse;
 3. Send inn en skanning eller et fotografi av noen få identitetsdokumenter for å bevise at du bor.

CEX.IO godtar strømregninger (ikke mobiltelefon, TV-kontrakt eller trykte internettregninger), strømregninger, kontoutskrifter eller selvangivelser.

Hvordan bruke CEX.IO Exchange

Kjøper krypto

 1. Logg deg på CEX.IO-kontoen din;
 2. Klikk på “Kjøp Bitcoin med VISA eller MasterCard;”
 3. Velg din fiat-valuta fra rullegardinmenyen til høyre;
 4. Velg kryptoen du vil kjøpe fra venstre;
 5. Velg et bestemt beløp. Du kan også kjøpe bitcoins basert på en fast pris (100, 200, 500, 1000);
 6. Skriv inn kortopplysningene;
 7. Klikk på “KJØP” -knappen.

Uttak av midler

 1. Klikk på “Trekk ut” -linken øverst til høyre på siden.
 2. Velg betalingsmåte for uttak (betalingskort / bankoverføring / kryptokapital);
 3. Velg fiat-valuta og skriv inn beløpet. Deretter angir du lommebokadresse for kryptouttak;
 4. Klikk på “Trekk ut” -knappen;
 5. Vent på bekreftelses-e-post fra CEX.IO;
 6. Klikk på lenken på den e-postadressen og godkjenne ved hjelp av 2FA.

Handelsfunksjoner

 • CEX.IO tilbyr en rekke handelsordrer som er for både avanserte og nybegynnere.
 • Fyll-eller-drep-ordrer (også kjent som FOK) på megling: FOK-ordrer utføres umiddelbart og i sin helhet (gjelder 7% premie på meglingstjenester);
 • Marginhandel på CEX.IO Broker har kryptovalutahandel via CFDer og inkluderer en rekke ordretyper, teknisk analyse og handelsverktøy;
 • Markedsfør, stopp og begrens ordrer på handelsplattformen.

CEX.IO utvekslingsgebyrer

Handelsgebyrene er basert på et gebyrsystem for produsent-taker, som beregnes ut fra ditt 30-dagers handelsvolum.

Cex.io-bilde

Innskudd fra Visa og MasterCard har pålagt et gebyr som er en prosentandel av den totale transaksjonen og en separat liten betaling. CEX.IO har forskjellige avgifter basert på fiat-valutaen som brukes:

Cex.io-bilde 1

Ingen gebyrer belastes med bankoverføringer og innskudd i kryptovaluta. Alle fiat-valutaer unntatt Ruble kan overføres gjennom banker.

Marginhandelsgebyrer

CEX.IO brukte et gebyr på 0,2% for å åpne en posisjon med en gearing på 2 eller 3, i tillegg til en overføringskostnad på 0,1%; når du lukker en stilling, blir det ikke belastet noen gebyrer.

Cex.io bilde 2

Det største problemet med CEX.IO er at det har skjulte kostnader. Plattformen bruker 7% avgift for tjenesten, og det er derfor du vil se at prisen på Bitcoin er høyere enn den gjeldende prisen som vises på andre børser..

Betalingsmetoder

CEX.IO gjør det mulig for brukere å gjøre innskudd og uttak gjennom en rekke metoder, inkludert kredittkort:

 • Kredittkort;
 • Kryptovaluta;
 • Debetkort;
 • Bankoverføring (SEPA);
 • FORT;
 • Crypto Capital.

Overføringsgrenser

Plattformen har fire forskjellige kontonivåer, avhengig av status for identitetsbekreftelse, og hver kontotype har forskjellige kjøpsgrenser og funksjoner.

Grunnleggende kontoer har en maksimal kjøpsgrense på $ 400 i bitcoins per dag, og en månedlig grense på $ 2000. Innskuddsgrenser har en daglig $ 1000-grense. Grunnleggende kontoer kan ikke bruke bankoverføringer til å kjøpe, og er begrenset til kun med Visa- og MasterCard-kjøp.

Bekreftet kontoer har en maksimal daglig kjøpsgrense på $ 10.000 i bitcoins eller en månedlig maksimal kjøpsgrense på $ 100.000, med både kredittkort- og bankoverføringsalternativer.

Bekreftet pluss & Bedrift kontoer har ingen kjøpsgrenser.

Sikkerhetsegenskaper

CEX.IO har hittil aldri mistet noen midler på grunn av hackingshendelser. Det holder de fleste av sine kryptokurrencyfond i kalde lommebøker som ikke er koblet til internett.

Børsen er i samsvar med PCI DSS (The Payment Card Industry Data Security Standard), som bekrefter at leverandøren trygt kan lagre, overføre og behandle data om kortholder. De oppgraderte også PCI DSS-sertifikatet til nivå 2 i 2016, en topp sikkerhetsstandard.

CEX.IO sikkerhet

Selskapet blir også revidert en gang i året fordi det kreves av dem for å være kompatible.

CEX.IO er registrert for å operere både i USA og Storbritannia. I USA er det overvåket av Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), og i Storbritannia er det registrert hos Information Commissioner’s Office.

Kundeservice

CEX.IO kundesupportPlattformen har blitt rapportert å ha i gjennomsnitt anstendig kundesupport. Brukere kan kontakte support via e-post, eller de kan slå opp spørsmålene i den detaljerte FAQ-delen.

Alle online klager angående CEXs kundesupport viser at de tar tid å svare på brukernes kritikk.

CEX.IO Exchange Rykte

Det har vært både positive og negative anmeldelser på nettet, men et stort flertall av dem har vært gode, og berømmer selskapet for støttenes respons og iver etter å hjelpe.

De fleste klager vedrører forsinkelser for uttak av penger, men mange av dem skrev senere at de mottok pengene sine.

En annen hyppig klage er på CEX.IO-kryptokurrencypriser og skjulte avgifter. Selv om børsen har redusert noen av dem gjennom årene, liker de fleste ikke den ekstra avgiften på 7%.

CEX.IO Exchange Review: dom

CEX.IO er en anerkjent kryptobørs som passer for både nybegynnere og avanserte handelsmenn. Selv om gebyrene er høyere på meglerplattformen, har handelsplattformen til CEX.IO markedspriser. Vi håpet at gjennomgangen vår har hjulpet deg med å avgjøre om denne tjenesten er kompatibel med dine behov.

CEX.IO Exchange: Fordeler og ulemper

Fordeler:

 • God sikkerhet;
 • Regulert;
 • Tilgjengelig i noen amerikanske stater;
 • Høy geografisk dekning;
 • Flere betalingsalternativer, inkludert kort;
 • Flere fiat-alternativer;
 • Anstendig kryptoliste;
 • Responsiv støtte;
 • Ulike handelsalternativer.

Ulemper:

 • Høye avgifter for kortkjøp;
 • Krevende bekreftelsesprosess.

Utvalgt bilde: blog.cex.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector