COIN360 gjennomgang | Bytteavgifter, sikkerhet, fordeler og ulemper

coin360 anmeldelse

I dag, i vår COIN360-gjennomgang, vil vi undersøke hvilke funksjoner denne kryptoaggregatoren har å tilby, så vel som avgifter, fordeler og ulemper.

COIN360 gjennomgang: Exchange-oversikt

COIN360 omtaler | Les anmeldelser av kundeservice om coin360.comCOIN360 er en kryptovaluta- og kryptobørs, interaktiv infografikk og aggregator, som viser data som ytelse av forskjellige mynter, tokens og utvekslinger på et visuelt engasjerende kart. Dataene oppdateres hvert 8. sekund, og gir investorene de siste endringene på markedet.

Nettstedet ble opprettet for å være nyttig for handelsmenn som ønsker å overvåke ulike eiendeler fra ett sted og for å forenkle sporing.

Støttede valutaer og tilgjengelige land

Plattformen har 3336 kryptotokener og mynter, der du kan finne grunnleggende beregninger på de første 1000 myntene, i henhold til markedsverdi.

Data samles fra 225 sentraler, inkludert Binance, Bitmex, Bittrex, OKEx, Huobi, HitBTC, Bithumb, Coinbase Pro, UPbit, Bitfinex, Kraken, Coinone, Gemini, Bitstamp, Liquid, bitFlyer, Gate.io, Poloniex, Exmo, itBit , CEX.IO, IDEX, bare for å nevne noen. Dataene for både mynter og børser kan filtreres på forskjellige måter, men mer om det senere i vår COIN360 gjennomgang.

Brukere fra alle land kan bruke plattformen.

COIN360 Kompatibiliteter

COIN360 kan nås via en nettleser på ethvert operativsystem. Det er for tiden ingen spesialisert mobilapp, men selskapet har uttalt at den snart vil lansere en.

Brukergrensesnitt og erfaring

Krypto- og utvekslingsdataene vises i et fargerikt tegldiagram som enkelt kan tilpasses av brukerne for å vise myntene de er interessert i å følge. “Mynt” og “Børs”Sider, så vel som“Overvåkningslister,”Kan også endres til tabellvisning ved å klikke på rutene ved siden av“ View ”øverst til høyre på siden under søkefunksjonen.

FAQ: Hva er total kryptomarkedsverdi | Coin360

Nettstedet er ganske lett å forstå, med få seksjoner å navigere. Øverst til venstre på siden er det følgende seksjoner: “Mynter”, “Børs”, “Overvåkningsliste”, “Likviditetsbok,”“Kart,”“Om.”Det er også“ Vanlige spørsmål ”,“ Pressemeldinger ”og“ Hendelser ”hvis du klikker på de tre punktene ved siden av“ Om. ”


COIN360s globale oppdatering | Fintech Zoom - World Finance

Prisendringer i kryptovalutaer vises på plattformen gjennom fargemarkører, med kryptovalutaer som vokser i pris, er merket med grønt mens de med synkende priser vises i rødt.

Når du klikker på en enkelt mynt, tar den deg til en side som inneholder beregninger som fornyede diagrammer, en kategori “Markeder” og en “Relaterte nyheter” -seksjon. Det er også en tilpassbar widgetdel, samt en knapp for direkte å legge til mynten i “Watchlist”. Annen statistikk inkludert er informasjon om gruvedrift, likviditet og spredning.

Diagrammer på myntsiden viser grafisk markedsverdi og pris innenfor en valgt tidsramme. Fanen “Markets” viser alle børsene der kryptoen kan handles, hvor du kan se andre handelspar, 24 timers volum, gjeldende pris, sirkulerende forsyning, avgifter og andre beregninger. På en måte ligner den strukturen som CoinMarketCap bruker.

Filterknappene er alltid synlige og under overskriften, der brukerne kan sortere data basert på myntene de ønsker, ytelsen deres basert på bestemte tidsrammer, toppvinnere og tapere, markedsverdi, eller velge mot hvilken basisvaluta som skal vises statistikken . Basisvalutaen er forhåndsinnstilt til USD, men du kan endre den til GBP, CNY, EUR, JPY, CAD, RUB, TRY, IRR, BRL, UAH og USDT, BTC, ETH, EOS.

Børsiden har også filtre som kan brukes til å finne toppvinnere og tapere, tidsrammeytelse, volumområde, markeder og basisvalutaer. Det er også et spesielt filter som sorterer utvekslingene som er bekreftet av COIN360 analytics og de som ikke har.

Nederst på siden er det en bevegelig stripe som inneholder noen av de siste nyhetstitlene fra kryptoverdenen. Hvis du klikker på en tittel, blir du omdirigert til nyhetssiden som hentet den.

I delen “Overvåkningsliste” kan du legge til mynter du er interessert i å følge.

Likviditetsbok

En veldig nyttig seksjon utviklet av COIN360 er “Likviditetsbok,”Som gjør det mulig for handelsmenn å finne børsene med den beste likviditeten, og dermed det mest praktiske kjøps- eller salgsalternativet for deres kryptoer.

Ved å bruke børsvelgeren kan brukere sammenligne prisene på en børs med prisene på andre handelsplattformer for å få de beste kursene på markedet. Hver boks viser en koeffisient som beregnes som forholdet mellom den valgte børsens pris og prisen for den samme ordren til det beste av de andre børsene..

Hvordan få en COIN360-konto

Brukere trenger ikke opprette en konto for å bruke COIN360.

COIN360 vekslingsgebyrer

Nettstedet og dets tjenester er helt gratis å bruke.

Kundeservice

Siden plattformen bare viser data samlet fra flere kilder, og du ikke trenger å opprette en konto for å bruke tjenesten, er det ingen kundeservice. Nettstedet har en detaljert FAQ-side som svarer på de fleste spørsmål relatert til COIN360.

COIN360 Exchange Reputation

Resultatene for COIN360-gjennomgangen var knappe, ettersom få brukere la ut sin erfaring med aggregatoren.

COIN360 omtaler | Les anmeldelser av kundeservice om coin360.comTrustPilot, plattformen har en rangering på 4 av 5 stjerner, men rangeringen er basert på bare 4 brukeranmeldelser. Imidlertid kan det ikke sies noe dårlig om denne plattformen, da den ikke ber brukerne om å registrere seg, koble lommeboken deres osv. Det er ingen kontoer å administrere fra teamets side, og algoritmen henter data fra så mange kilder og oppdaterer den så ofte at det til enhver tid gjenspeiler markedet.

Det er også en plattform som ikke tar noe for tjenesten. Folk ville nok ha skrevet flere anmeldelser hvis de faktisk hadde noe å klage på.

COIN360 anmeldelse: dom

COIN360 er et aggregat-varmekartverktøy som samler data for kryptovalutaer og utveksling fra et utall kilder. Denne plattformen er gratis, tilgjengelig og fargerik, og kan hjelpe handelsmenn med å holde øye med eiendelene de er interessert i.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector