Coinomi Wallet Review | Funksjoner, sikkerhet, fordeler og ulemper

Coinomi anmeldelse

Hvis du leter etter en god lommebok for å lagre kryptoen din, kan du sjekke ut Coinomi-gjennomgangen for å finne ut om funksjonene passer for lagringsbehovene dine..

Coinomi anmeldelse: Lommebokoversikt

Coinomi er en kryptovaluta-lommebok med flere valutaer basert på British Virgin Isles, først lansert i 2014 av George Kimionis, en spesialstyrkeveteran som også er ingeniørutdannet fra University of Manchester..

Kimionis ’andre prosjekter inkluderer Cryptean, en investeringsplattform for kryptovaluta som opererer separat fra Coinomi.

Relatert bilde

Coinomi ble først utviklet for å operere bare på Android-enheter, og støttet i utgangspunktet bare populære kryptovalutaer, som Bitcoin, Litecoin og Ethereum. Appen økte deretter lagringsalternativene over tid, og til slutt lanserte iOS-versjonen med de samme funksjonene som Android-motstykket.

Coinomi begynte sakte å vokse i kryptovaluta-samfunnet på grunn av sine økte sikkerhetstiltak og unike funksjoner. Den innebygde utvekslingen var blant de første i krypto-lommeboken, og var tilgjengelig før den store kryptomarkedet i 2017.

For øyeblikket er Coinomi en av de mest populære lommebøkene på markedet, med flere og flere brukere som registrerer seg for å bruke tjenesten hver dag..

Støttede valutaer og tilgjengelige land

Lommeboken har gradvis utvidet myntlisten til å omfatte innfødt støtte for over 125 blockchain-eiendeler. Det tillater også lagring av 382 tokens, inkludert de som er basert på ERC-20-standarden.

Coinomi anmeldelse

Brukere fra hele verden kan bruke lommeboken. For å imøtekomme sin internasjonale brukerbase støtter Coinomi flere språk, for eksempel engelsk, kinesisk, spansk, fransk, tysk, russisk og en rekke andre språk, med flere som legges til regelmessig ved hjelp av brukere.

Coinomi Wallet-kompatibilitet

Som vi nevnte i starten av vår Coinomi-gjennomgang, ble lommeboken først utviklet for mobile enheter. Som sådan er den kompatibel med Android- og iOS-systemer. I 2019 ga Coinomi også ut en stasjonær versjon som er kompatibel med MacOS, Windows og Linux-operativsystemer.

Coinomi anmeldelse

Brukergrensesnitt og erfaring

Brukergrensesnittet deres har blitt rost for å være et av de mest intuitive mobilbaserte grensesnittene for kryptovaluta-lommebøker. Coinomi er egnet for både avanserte og nybegynnere, ettersom de enkelt kan navigere gjennom lommebokens funksjoner.

Hvordan få Coinomi lommebok

Laste ned og installere

 • Klikk på “last ned” -knappen (øvre høyre del av vinduet).

Du vil bli omdirigert til et vindu der du velger versjonen av operativsystemet. Du kan velge mellom flere versjoner av Android, iOS, Windows, macOS og Linux.

For denne opplæringen fortsetter vi med Windows-versjonen:

 • Klikk på “last ned” -knappen i operativsystemet;
 • Kjør den nedlastede filen;
 • Godta juridiske vilkår for programmet;
 • Velg installasjonssted;
 • Velg om du vil ha et skrivebordsikon og fullfør installasjonen.

Å lage en lommebok

Nå i Coinomi-gjennomgangen vil vi vise deg hvordan du lager en lommebok:

 • Du får to alternativer når du kjører lommeboken for første gang: å opprette en ny lommebok (Opprett en ny lommebok) og å gjenopprette en tidligere opprettet lommebok (Gjenopprett lommebok). Vi skal velge det første alternativet;
 • Gjenopprettingsfrasen vil bli omtalt på dette punktet, så sørg for at du skriver den ned og lagrer den et trygt sted;
 • Du blir bedt om å bekrefte gjenopprettingsfrasen, og hvis den er lagret riktig;
 • Bekreft uttrykket;
 • Velg et passord for lommeboken. Passordet ditt må inneholde minst ti tegn og må bestå av store, små bokstaver, tall og symboler.
 • Velg hvilke kryptovalutaer du vil legge til lommeboken din;
 • Godta de juridiske grunnlagene for programmet og fortsett;
 • Du har nå opprettet din crypto lommebok, som er klar til bruk.

Hvordan bruke Coinomi lommebok

Motta mynter

 • Gå til øverste venstre hjørne, fra rullegardinmenyen, klikk på myntene du har i lommeboken for å se lommebokadressen.
 • Kopier adressen og send den til personen du vil motta mynter fra.

Sende mynter

 • Gå til øverste venstre hjørne, under lommeboken, og klikk på mynten du vil sende mynter fra.
 • Klikk på “Send” -knappen.
 • Skriv inn adressen til mottakeren og antall mynter du vil sende.

Børs-lommebok

Gjennom partnerskapet med ShapeShift og Changelly, kan brukerne konvertere sine digitale eiendeler til andre uten å måtte forlate lommeboken (avgifter for denne tjenesten vil bli diskutert senere i vår Coinomi-gjennomgang).

Coinomi lommebokgebyrer

Coinomi tar ingen gebyrer for lagringstjenestene sine, og de har ingen transaksjonsgebyrer. Utgående transaksjoner kan kreve nettverksgebyret for mynten du valgte.

Siden lommeboken er SegWit-aktivert, betyr dette at brukerne har muligheten til å gjøre transaksjoner “lettere”. For disse transaksjonene kan du angi dynamisk (som gir deg den beste verdien for pengene på den tiden) eller tilpassede avgifter (som kan angis i henhold til dine personlige preferanser).

Transaksjonstider

Transaksjonstidene avhenger av nettverkstrafikken til mynten du bruker.

Transaksjonsgrenser

Det er ingen grenser for hvor mye du kan sette inn og ta ut lommeboken.

Sikkerhetsegenskaper

sikkerhetCoinomi har fått skryt for å være blant de sikreste mobillommebøkene, med sterk kryptering og forbedrede personverntiltak.

Coinomi er en “hierarkisk deterministisk”, noe som betyr at den bruker en spesiell type algoritme for generering av lommebokens frøfrase. Frøfrasen gir ekstra beskyttelse til kontoen din og kan brukes til å gjenopprette tilgangen til pengene dine hvis du mister eller skader telefonen din.

HD-lommebøker genererer også en ny lommebokadresse hver gang du foretar en transaksjon, noe som forbedrer personvernet, da transaksjonene dine ikke kan kobles til en lommebokadresse..

Lommebokseierens identitet holdes privat, da Coinomis servere anonymiserer IP-adressene sine. Dette forhindrer at personopplysninger og transaksjonsdetaljer blir utsatt for sporingsteknologi eller online angripere.

Coinomi har gjort noen deler av kildekoden tilgjengelig for publikum, noe som betyr at utviklere er fri til å undersøke den underliggende programvaren og bli involvert ved å løse feil eller eventuelle feil som de måtte oppdage..

Vår Coinomi-gjennomgang ville ikke være rettferdig hvis vi ikke nevnte hendelsen i februar 2019, der en bruker rapporterte å ha mistet $ 60 000 dollar i kryptokurver på grunn av et sikkerhetsrelatert problem. Problemet var at Coinomi sendte importerte frøfraser til en Google API-adresse for stavekontroll. Brukeren hevdet at en Google-ansatt var den som stjal pengene hans.

Men dette er høyst usannsynlig, ettersom forespørsler sendt til Google ble avvist fordi de ikke hadde en API-nøkkel. Frøfrasen var heller ikke i ren tekst, da den hadde TLS-kryptering.

Coinomi løste feilen i løpet av få timer etter å ha lært om dette problemet. Så langt har Coinomi uttalt at “ingen av deres telefonbaserte lommebøker noensinne har blitt hacket eller på annen måte kompromittert.” Det er sant at det ikke ble gjort andre krav angående tap av fond på grunn av feilen.

Kundeservice

Kundesupport Coinomi WalletCoinomis supportteam kan kontaktes ved å sende en billett gjennom deres online portal. Brukere mottar et billettnummer etter at de har sendt inn spørsmålene sine. Denne billetten kan brukes hvis du bestemmer deg for å kontakte teamet via deres andre kanaler.

Lommebokens offisielle støtteportal inneholder også mange brukerhåndbøker og en seksjon med ofte stilte spørsmål. Coinomi har også en aktiv tilstedeværelse på sosiale medier, og er veldig lydhør på Twitter-, Telegram-, Reddit- og Facebook-kontoene, og svarer regelmessig på brukernes spørsmål..

Viktige kunngjøringer og utgivelser er omtalt i deres offisielle blogg. Ifølge brukerne varierer responstidene fra noen få timer til en dag.

Coinomi Wallet omdømme

Coinomi har et veldig aktivt nettsamfunn, der supportpersonalet på sosiale mediekanaler er raske til å samhandle med brukerne og løse sine problemer.

Denne responsen er veldig verdsatt av kryptosamfunnet, med hundretusener av brukere som rapporterer at de ser på tjenesten som pålitelig, og i utgangspunktet vurderer enhver Coinomi-anmeldelse den som en anerkjent tjeneste.

Lommeboken har for det meste positive anmeldelser på nettet, og scorer en 4,6 vurdering på både Google Play-butikken og Apple iTunes App Store, fra mer enn 16 000 anmeldelser for Play-butikken..

Coinomi gjennomgang: dom

Coinomi er en utmerket mobil lommebok som tilbyr forbedrede sikkerhetsfunksjoner og et brukervennlig grensesnitt, slik at du enkelt kan lagre en rekke kryptoer. Dette er den beste krypto lommeboken for mobilbrukere.

Coinomi Wallet: Fordeler og ulemper

Fordeler:

 • Støtter et bredt spekter av kryptoer;
 • Sterk sikkerhet;
 • Aktivt fellesskap;
 • Responsivt støttepersonell;
 • Gratis;
 • Troverdig;
 • Innebygd sentral.

Ulemper:

 • Ikke helt åpen kildekode;
 • Ingen fiat-kjøpsmuligheter for krypto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me