CoinRabbit anmeldelse: Hvordan kan du tjene på å kryptere kryptoen din?

Problemet med Bitcoin-stash i kryptolommeboken din er at du ikke kan bruke dem hvis du har en langsiktig investeringsstrategi. Å selge Bitcoin i dag for øyeblikkelig tilfredshet vil gi deg glede på kort sikt, men du vil sannsynligvis miste store fortjeneste i fremtiden som du har stilt på.

Hvordan unngå fristelsen til å selge Bitcoin for rask glede? Hvordan overtale deg selv til ikke å ta ut penger mens BTC når nye heltidspunkter?

Her er svaret – du trenger ikke å selge Bitcoin eller Ethereum for å få det til å fungere for deg nå. Det er en måte å få litt digitale kontanter til dine nåværende behov uten å selge noen eneste Satoshi.

La oss introdusere deg for øyeblikkelige kryptolån. Slik fungerer de: Du overlater en kryptolåneplattform til å lagre Bitcoin eller Ethereum i sikker lagring, og få et kryptovalutalån med stablecoins (USDT eller USDC) for hva du trenger. Stablecoin er en fleksibel eiendel som du kan bytte, handle, investere eller bare utbetale for USD og kjøpe noe. 

Hele prosessen tar 10 minutter og krever ingen kredittkontroller – bare vis Bitcoin og få pengene. Når du har lyst til å returnere Bitcoin, kontakter du kryptoutlånstjenesten, betaler tilbake lånet pluss en liten rente, og får tilbake Bitcoin umiddelbart uten spørsmål.

Dette er hvordan CoinRabbit virker. Vi mener at brukerne skal ha en mulighet til å nyte sin Bitcoin ikke bare ved å stirre på saldoen i lommeboken, men ved å få mest mulig ut av det her og nå. Vi lever bare en gang!

Hvorfor skal jeg stole på deg?

Stien beskrevet ovenfor kan virke for god til å være sant. Her kan det være noen av spørsmålene dine: Hvordan sikrer du sikker lagring av midler? Er dette lovlig? Hvis Bitcoin går opp, vil du ikke ta overskuddet mitt?

Her er svarene våre:

 • Lagringssikkerhet. Av sikkerhetsmessige grunner kan vi ikke fortelle deg hvordan og hvor vi nøyaktig lagrer midler, men her er hintet: vi er i tett samarbeid med ChangeNOW crypto exchange service og Guarda ikke-frihetsberøvende kryptolommebok – klarert plattformer som har vært på markedet en god stund og deler erfaring og infrastruktur med oss.
 • Juridisk overholdelse. CoinRabbit overholder alle reglene som finnes der ute i kryptorommet. ChageNOWs risikostyringssystem hjelper oss å bekjempe hvitvasking av penger ved å fryse skadelige transaksjoner.
 • Vi tar ikke fortjeneste fra din Bitcoin. Uansett hvor høyt den går, vil du motta kryptoen din med gjeldende hastighet.

Hvorfor CoinRabbit?

BitcoinKilde: Medium

Nå som vi har dekket sikkerhetsproblemer, oppstår følgende spørsmålspakke: Hvorfor skal jeg bruke tjenesten din? Hvordan er det bedre enn de andre Bitcoin-låneplattformene?

Vi har fått dekket det!

 • Ubegrensede låneperioder uten månedlige rentebetalinger. Du får lånet så lenge du vil, og du betaler bare renten når du bestemmer deg for å ta Bitcoin tilbake.
 • Bare nå – en 5% årlig rente. Ta sjansen på å ta et lån til beste pris! 5% er langt lavere enn andre Bitcoin-utlånsplattformer tar betalt. Imidlertid vil den øke snart, så skynd deg!
 • Renter og et lite transaksjonsgebyr er alt du betaler. Vi garanterer ingen skjulte avgifter. Spor interessen på kontoen din – vi vil legge den til hver måned.
 • Lavt minimum lånebeløp. Få 30 USDT / USDC for ETH som sikkerhet, og 80 USDT / USDC for Bitcoin utlånssikkerhet.
 • Ubegrensede lån. Få så mye stallmynter du vil – hvem er vi for å begrense drømmene dine!
 • 10 minutter å få det. Ingen kredittsjekk, ingen papirer, ingen linjer og andre bankegenskaper – kom og få lånet ditt med en gang!

Hvordan det fungerer

 1. Hoppe til CoinRabbit og bruk denne kalkulatoren for å se hvor mye du vil få:

 1. Når valuta og lånestørrelse er valgt, bekreft telefonnummeret ditt og angi USDT / USDC-adressen din slik at vi vet hvor vi skal sende deg penger. Ingen KYC her!
 2. Send sikkerhetsbeløpet du valgte til den oppgitte adressen.
 3. Etter at vi har behandlet sikkerheten din, vil lånet lande i lommeboken din. Stablecoin er klar til bruk!

Hvis du har spørsmål om denne prosedyren, eller hvis du har noen problemer, kan du gjerne kontakte vår Brukerstøtte når som helst – vi takler det.


Du kan når som helst øke lånestørrelsen – dette alternativet er tilgjengelig på kontoen din. I dette tilfellet vil avviklingsprisen din synke (lær om det nedenfor).

Hva skjer hvis sikkerhetsprisen faller?

Selv om krypto øker nå, er Bitcoin og andre kryptoer fremdeles ustabile. Vi er ikke trygge for betydelige prisfall.

I tilfelle de skjer, vil vi begynne å advare deg om at sikkerheten din er i fare. Hvis prisen faller for lavt, må vi dessverre selge sikkerheten din i tilfelle du ikke betaler tilbake før. I dette tilfellet vil stallmyntene være hos deg.

Vi er et kryptovalutautlån med et lavt belåningsgrad på 50% – dette betyr at sikkerhetsvalutaen din må falle med 50% for å bli avviklet (solgt av oss). Dette betyr også at for 1 BTC vil du bare få 11 000 USDT som et lån til en $ 22 000 Bitcoin-rente – men for å bli avviklet, må det falle ned til bare 11 000 USD, noe som er ganske usannsynlig i overskuelig fremtid. Dette er oppsiden av en lav belåningsgrad.

Hva kan du gjøre med ditt tether-lån?

Vi låner ikke ut Bitcoin, men Stablecoin fordi det er universelt. USDT / USDC er tilgjengelig på mange plattformer, kompatibel med hundrevis av kryptotokener, og er lett utskiftelig og omsettelig. Dette kan du gjøre med det:

 • Betale på hundrevis av kryptovennlige plattformer som godtar stablecoins.
 • Sende det til familie og venner. Supersnelle transaksjoner til hvor som helst i verden.
 • Handel USDT / USDC mot andre eiendeler for å få rask fortjeneste. Vær forsiktig, og gjør undersøkelser før denne ekstremt risikable aktiviteten!
 • Selge det for fiat og nyt noen nye grønne kontanter.

Ikke vent på et bedre øyeblikk

Å vite at du har mye Bitcoin eller Ethereum som du ikke kan bruke, tar mye energi. Pek denne energien i riktig retning – få et enkelt USDT / USDC-lån på CoinRabbit og nyt fordelene det gir. Og skynd deg – nå er de siste dagene da en lav 5% årlig rente er tilgjengelig for alle lån. Vi vil øke denne hastigheten snart!

Takk for at du leste! Kryptolån er kanskje ikke relevante for deg akkurat nå, men la oss holde kontakten – vær gjerne med i samfunnene våre Twitter og Telegram. Hvis du en gang bestemmer deg for å få et lån, er vi alltid åpne. Vi sees og har en flott dag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector