Counos Review: Et komplett Crypto-økosystem for enkeltpersoner og bedrifter

Counos

Counos er et kryptovalutaøkosystem som kombinerer fasilitetene til en desentralisert børs- og lommeboktjeneste med en rekke investeringsmidler.

Hva er Counos DEX?

Counos DEX er en Estland-basert desentralisert børs som ble lansert 01/10/2019, administrert og drevet av Counos OÜ, et selskap som er registrert og lisensiert til lovlig å operere i EU-sonen. Denne plattformen ble designet for å tilby jevnaldrende og samfunnsbaserte desentraliserte handler i et sikkert miljø som gir alle kryptohandlere.

counos dex utveksling

Tjenestene til denne sentralen er tilgjengelig i 248 land fra hele verden. Brukere kan ikke bare bytte en rekke kryptoer, men de kan også bruke de vanlige fiat-valutaene til å kjøpe og selge digitale mynter.

Counos DEX har lisenser FRK000735 og FVR000842, med den første som tillater selskapet å tilby lommeboktjenester for virtuell valuta og sistnevnte for å tilby krypto- og fiat-utvekslingstjenester.

Brukere trenger ikke å oppgi personlig informasjon for å utføre krypto-til-krypto-handler på Counos DEX, men for å konvertere krypto med fiat-penger, må de ha KYC for å beskytte deres sikkerhet og forhindre svindel og svindel.

Ved å bruke blockchain-teknologi og kryptokurver kan både enkeltpersoner og bedrifter være deres egen børs uten å avhenge av økonomisk overføring eller forpliktelser fra tredjeparts mellommenn, uten risiko for svindel.

Som en desentralisert utveksling beholder ikke Counos DEX noen av eiendelene til brukerne, i stedet for å bruke en sperringstjeneste aktivert av en MultiSig-lommebok (en lommebok med flere signaturer), som begrenser tilgangen til bare to private nøkkeleiere.

Counos DEX garanterer sikkerheten til globale online-børser via tofaktorautentisering ved hjelp av Counos SSO (Enkelt pålogging).

På plattformen kan brukere handle eller lagre med Counos Coin (CCA), Counos X, Counos E, Counos U, Bitcoin, Litecoin og mer.

Escrow Service

ESCROW-tjeneste

Counos Escrow systemet bruker en multi-sig lommebok for å forhindre at bare en part får tilgang til midlene. Multi-sig lommeboken krever at tre forskjellige private nøkler skal åpnes, med en pålitelig tredjepart, sperringsagenten, som holder en nøkkel, og de to andre holdes av selger og kjøper.


Krypto-sperringen er spesielt nyttig når det er mye penger involvert, ettersom selgere vil være sikre på at betaling skjer før de sender produktet, og kjøperne vil nøle med å foreta betalingen før de er sikre på leveransen. Escrow løser denne situasjonen, og eliminerer risikoen for svindel og usikkerhet mellom de to transaksjonspartene.

Counos Escrow er tilgjengelig for handel med høyt volum, krypto-til-krypto-handel, Bitcoin OTC, eiendom og enhver annen form for økonomisk transaksjon.

Escrow-agentene, som administrerer kontraktene og ser de fullføres, er enkeltpersoner og advokater fra advokatfirmaer, for eksempel det offisielle EU-registrerte advokatfirmaet Gh Legal S.R.O, og Cedric Schmid, offisiell advokat i Sveits.

Payment Gateway

Counos Payment Gateaway

E-handelsbedrifter kan bruke Counos Payment Gateway å godta kryptovalutaer som betaling for sine varer og tjenester. Counos Payment Gateway fungerer som andre betalingsprosessorer, slik at kunder kan velge Payment Gateway for å betale når de handler online.

Online bedrifter og kunder kan velge hvilken type kryptovaluta de vil bruke med Counos Payment Gateway, slik at kunder kan velge mellom Counos Coin, Counos Cash, Counos E og til og med kryptovalutaer som Bitcoin, Litecoin og Ethereum.

Brukere trenger ikke å bekymre seg for dataene sine, da det ikke kreves eller lagres lommebokinformasjon fra firmaet, og de blir heller ikke omdirigert til et tredjeparts nettsted. Selgere vil også kunne gjøre opp og sende kvitteringer etter at transaksjonene er bekreftet.

Counos X (CCXX)

Counos XCounos X er en Proof of Stake-kryptokurrency utviklet for Counos-miljøet, og den ble designet for å ha et fast bud og forespørselspris. Siden prisen alltid er konstant, kan både forhandlere og forbrukere trygt bruke mynten i betalinger.

Beviset for stavealgoritmen gjør at CCXX-innehavere kan øke fondssaldoen, ettersom de får en årlig rente på 5%. Å sette Counos X i minst 6 måneder vil generere en interesse på 2% og i tre måneder – 0,75%. CCXX-betalinger blir avgjort umiddelbart på grunn av plattformens integrering av Lightning Network.

Mynten kan konverteres til fiats som USD, CHF, EUR eller andre kryptovalutaer. CCXX er den første kryptomynten som kan kjøpes direkte fra hvilken som helst lokal bank. Brukere kan kjøpe mynten fra hvilken som helst bank ved å kontakte rådgiveren og få tilgang til den Sveitsisk ISIN.

Counos U Coin

Counos UCounos U er en bankbar stablecoin som er 100% støttet med USD, med en fast verdi på $ 100. Støttesystemet involverer 4 forvaltere, en sveitsisk bank og syv andre advokater som sørger for at Counos U får 100% støtte med amerikanske dollar.

Counos U-holdere som satser mynten i mer enn et år får en avkastning på 3,9%. Mynten kan også kjøpes fra hvilken som helst bank gjennom den sveitsiske ISIN, og den kan også byttes mot fiats som USD, CHF, EUR eller andre kryptoer.

Staking System

Counos Platform SSO-kontobrukere som setter inn Counos Coin eller Counos X i henhold til det enkle staking forhold, vil motta en prosentandel av myntene sine basert på perioden og planen de valgte.

For å satse mynter og høste gevinster, må brukerne velge mellom 3 måneders til årlige planer og lagre mynter i spesielle lommebøker som bare de har tilgang til.

Digitalisering av eiendeler

Enkeltpersoner og bedrifter kan bruke Counos-plattformen (Counos.io) for å lage sine egne soppbare og bankbare digitale eiendeler. Kunder kan verdipapirisere og tokenisere alle eiendeler, med plattformen som tilbyr utstedelsesløsninger i følgende investeringsprodukter: aktivt forvaltede sertifikater, trackersertifikater, ikke-bankbare eiendeler, privat gjeld, private equity, eiendommer, kapitalbeskyttede sedler, kreditkoblede notater Forsikringsrelaterte verdipapirer.

Lommebøker

Counos har utviklet en rekke lommeboktjenester, der kunder kan lagre mynter for staking eller handel. Selskapet har en nettleserlommebok, kjerne-lommebok samt muligheten til å generere papirlommebøker. For brukere på farten er det Counos mobil lommebok, som er kompatibel med både Android- og iOS-enheter.

Konklusjon

Counos er en omfattende kryptoplattform som lar både individuelle brukere og bedrifter investere og kapitalisere på kryptohandel, betalingsintegrasjon og innsats. Børsen lar alle fra hele verden enkelt kjøpe stabile og sikre digitale mynter fra hvilken som helst bank.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector