Decentraland Review: Introduksjon til MANA

Decentraland Review Kilde: medium.com/decentraland

Hvis du har en vane med å holde deg oppdatert med de siste hendelsene i kryptosfæren, og du har til og med den minste lidenskap for spill generelt, har du kanskje hørt om Decentraland, en unik VR-plattform bygget på toppen av Ethereum blockchain.

I vår guide vil vi introdusere deg for Decentraland; vi vil diskutere hva det er, hvordan det fungerer, vi vil snakke om plattformens token (MANA-token), og vil til og med gi litt informasjon om hvordan du kan kjøpe, lagre og administrere MANA.

Hva er Decentraland?

Som nevnt tidligere, Desentraland er en unik, toppmoderne Ethereum-drevet virtual reality-plattform som støtter utvikling og hosting av virtual reality-eiendeler. Disse eiendelene kan kjøpes innenfor området, og blockchain brukes til å bestemme deres virtuelle eiendom. I Decentraland kan du kjøpe tomter og utvikle din egen “virksomhet”. Du kan bygge forskjellige “attraksjoner” på landet (for det meste applikasjoner) og tjene penger på dem.

Prosjektet er hjernebarnet til to blockchain-eksperter ved navn Ari Meilich og Esteban Ordano. Prosjektet kom i sin nåværende form etter at de to vellykkede utviklerne lanserte en blockchain videostreamingsplattform kalt Streamium, og senere med sluttføringen av bronsealderen.

Hvordan fungerer Decentraland?

På et praktisk nivå fungerer Decentraland ved å la deg samhandle med LAND, de ikke-fungible digitale eiendelene du kan kjøpe i spillet. Plattformen lar LAND-eiere lage spill, applikasjoner, speltjenester, kreative 3D-scener, informative nettsteder, bokstavelig talt alt man kan tenke seg.

Siden antallet LAND er avkortet, har hvert plot av LAND følgende forhåndsdefinerte forhold: 33 fot ved 33 fot. Det som er interessant er det faktum at det ikke er noen grense for et LANDs høyde. Ulike land skaper distrikter, som kan betraktes som små samfunn som dreier seg om et delt tema. Siden Decentraland har en stemmeapparat, kan alle stemme med tanke på ulike distriktsspørsmål. Mengden land man har er i direkte samsvar med vekten av hans eller hennes stemme.

Plattformen er drevet av MANA, dets offisielle kryptovaluta-token. Det er et ERC-20-token som kan brukes til å kjøpe tomter med LAND, så vel som å kjøpe andre Decentraland-baserte varer og tjenester..

Decentraland fungerer på en lignende måte som de fleste blockchain-prosjekter. Protokollen har tre lag: konsensuslaget, jordinnholdslaget og et sanntidslag. Den første bruker Ethereum smarte kontrakter for å spore og styre bevis på tomteeierskap. Det andre laget bruker et desentralisert distribusjonssystem for å gjengi innholdet i den virtuelle verdenen. Det siste og siste laget er ansvarlig for å gi peer-to-peer-tilkoblinger for brukere å samhandle med hverandre.

Hvordan kjøpe, handle og oppbevare MANA?

Tatt i betraktning det faktum at Decentraland fremdeles er et relativt nytt prosjekt, er ikke tokens like populære som noen andre kryptomynter. Det blir imidlertid stadig lettere å kjøpe MANA.

Et raskt søk på CoinMarketCap vil vise at Decentralands token for øyeblikket er rangert 82. etter markedsverdi, noe som er veldig bra med tanke på at det brukes til å kjøpe varer og tjenester i verden.

Heldigvis er det ikke lenger en vanskelig oppgave å få tak i noen MANA, siden den støttes av de mest relevante kryptobørser. Populære navn inkluderer Binance, DragonEX, OKEx, Bittrex, Huobi Global, Bibox, Bitso og Coinbase Pro. En full liste over kryptobørs som støtter MANA finner du på CoinMarketCaps Markets-seksjon. Uventet er de mest populære handelsparene MANA / BTC og MANA / ETH.


Prosessen er forskjellig fra utveksling til utveksling, men prinsippene gjelder for de fleste av dem. Opprett en konto på en bestemt børs, bekreft den kontoen via e-post, sett opp tofaktorautentisering hvis den er tilgjengelig, legg inn penger på kontoen din, og kjøp deretter MANA.

Siden MANA er et ERC-20-token, er det ikke noe problem å lagre det, da det er mange gode lommebokalternativer der ute. Selvfølgelig, hvis sikkerhet er det du er ute etter, er det sterkt anbefalt å velge en hardware wallet. Du kan velge alt fra Ledger Nano S til Trezor. Et annet populært alternativ er MyEtherWallet, en nettlommebok med en unik tilnærming til sikkerhet.

Konklusjon

Decentraland er uten tvil et unikt prosjekt i kryptosfæren for øyeblikket, et som mest sannsynlig vil bane vei gjennom en ny generasjon av AI-baserte spill, alternative apper og 3D / VR-økosystemer. Det er en plattform som tillater hvem som helst, enten det er spillere eller pengedrevne gründere, å kjøpe LAND og gjøre hva de vil med det.

Selvfølgelig har prosjektet fortsatt en vei å gå til modenhet, men potensialet er ganske klart. MANA kan brukes til å kreve LAND på Decentraland-plattformen, eller det brukes til å kjøpe poletter, varer og tjenester.

Bildekilde: medium.com/decentraland

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector