DeepBrain Chain (DBC) gjennomgang | Introduksjon for nybegynnere

DBC-mynt

I dagens artikkel skal vi se på DeepBrain Chain-prosjektet og dets krypto, DBC-mynten.

Hva er DeepBrain Chain?

dbc-logoDeepBrain Chain er en databehandlingsplattform som smelter sammen kunstig intelligens med blockchain-teknologi. Prosjektets ICO for DBC ble avholdt i desember 2017, med en NEO som tilsvarer 2200 DBC på salgstidspunktet.

ICO var vellykket, ettersom myntene ble utsolgt på under en time siden den startet, og over 600 millioner tokens ble solgt til investorer akkurat i fasen for salg.

Etter fullført token-salg ble DeepBrain Chain lansert i april 2017. Prosjektet og teamet er basert i Shanghai, dets medlemmer består av personer som har stor erfaring innen teknologi og AI..

Konsernsjef for DeepBrain Chain er Feng He, som også utviklet den første AI-høyttalerboksen i verden, og slo Amazon Echos markedslansering med bare seks måneder.

Plattformen mottok topppriser når de konkurrerte mot over tretti beste kinesiske AI-bedrifter for SMP2017, den kinesiske mannen-maskin-dialogevalueringen.

Den opprinnelige kryptoen til plattformen, DBC-mynt, er basert på NEO-smarte kontrakter. Blockchain benytter en hybrid konsensusmekanisme som består av bevis for viktighet og delegert bevis for innsats for å validere blokkene i hovedboken og generere nye mynter..

Egenskaper

Lavpris

Ved å bruke blockchain-teknologi sparer det en bedrift på rundt 705 datakraftkostnader.

Sikkerhet

Ved å benytte smarte kontrakter og krypteringsalgoritmer holdes datatransaksjonen sikker gjennom hele handelsprosessen.

Personvern


Smarte kontrakter har også til oppgave å skille eierskapet til data fra bruk av data, samt øke verdien av data.

Fleksibel databehandling

DeepBrain Chain gir også datakraft basert på krav. AI-selskaper vil motta beregningskraft fra utallige noder distribuert på et globalt nettverk og vil motta DBC som belønning.

Bevis for viktighet

Denne protokollen er avhengig av noder for å validere og legge til nye blokker i blockchain.

Delegert bevis på stav

Denne konsensusmodellen krever at interessentene stemmer på valget av gruveknutepunktet på en demokratisk og rettferdig måte.

Hvor skal du lagre DBC Coin?

Siden en DBC-mynt er basert på NEO, kan du lagre kryptoen i en hvilken som helst NEO- eller NEP-5-kompatibel lommebok, for eksempel NEO Tracker. Det er mange NEO lommebøker som er tilgjengelige på markedet, så du bør se etter den som passer best til dine spesifikke handels- og lagringsbehov.

Hvordan kjøpe DBC Coin

Trinn 1: Sett opp en lommebok der du senere vil lagre DBC-mynten.

⦁ Gå til NEO Tracker;

⦁ Klikk “Ny lommebok;”

⦁ Skriv inn et passord;

⦁ Klikk “Opprett”

⦁ Last ned Keystore-filen;

⦁ Klikk “Fortsett” når du er ferdig;

⦁ Du vil motta din private nøkkel.

neo traker

Trinn 2: Kjøp DBC

Ettersom DBC ikke handles mot noen fiat-valuta, må du kjøpe mynten ved hjelp av krypto. DBC handles for det meste mot Bitcoin og Ethereum, men du kan også finne symbolet som handles mot NEO og USDT.

Hvis du allerede eier en av disse kryptoene, kan du hoppe videre.

Gå til en børs som støtter kjøp av krypto ved hjelp av fiat-valuta;

⦁ Opprett konto;

⦁ Kjøp en av kryptoene du ønsker å handle mot DBC;

⦁ Velg en av sentralene som støtter DBC-mynten. Listen over handelsbørser som støtter DBC består for tiden av Huobi (Global og Korea), Gate.io, Kucoin, Bitbns, Lbank og Switcheo Network. Vi foreslår at du velger en av de mest populære børsene og parene, da de mest sannsynlig vil ha høyere likviditet;

⦁ Opprett en konto på en av børsene som støtter DBC;

Sett inn ETH / BTC / NEO / USDT du har kjøpt fra din fiat-børs;

⦁ Skriv inn hvor mye DBC du vil kjøpe;

⦁ Bekreft handel;

⦁ Vent til DBC blir kreditert kontoen din;

⦁ Gå til uttaksfunksjonen til sentralen;

⦁ Gå til din eksterne DBC-lommebok og kopier adressen din;

⦁ Gå tilbake for å bytte og lime inn adressen i de tilsvarende parentesene;

⦁ Velg beløpet du vil sette inn i din eksterne lommebok;

⦁ Fullfør uttak.

Fremtiden for DeepBrain Chain

Kunstig intelligens er en bransje som har vakt mye oppmerksomhet fra både investorer og forbrukere. Det samme kan sies om blockchain. Så, hva genererer mer sprøytenarkoman? Lanserer et prosjekt som bruker både AI og blockchain.

Men DeepBrain Chain er ikke det eneste prosjektet i sitt slag. Flere og flere AI-baserte hovedbøker og mynter går inn i blockchain-scenen.

Verden av krypto er allerede veldig konkurransedyktig, med svært få mynter som overlever selv et år.

Veikartet deres inneholder ikke noen detaljerte planer for 2019, bortsett fra videre forbedring og testing av systemet. Deres Medium-blogg legger ut to-månedlige oppdateringer om deres utviklingsstatus og hendelser relatert til prosjektet deres.

dbc_interview

investinblockchain.com

Bør du investere i DBC Coin?

Med tanke på sin posisjon på markedet, og hvordan mynten ikke har sett noen betydelig gevinst på flere måneder, ser det ikke ut til at DBC-mynten er en god investering. Vi la også merke til at ingen av kunngjøringene på deres offisielle blogg har påvirket prisen på DBC på noen måte.

DeepBrain Chain Review: Bedømmelse

DeepBrain Chain startet bra som et ambisiøst AI-prosjekt som også benytter seg av blockchain-teknologi. Men den store mengden ICO- og kryptoprosjekter gjør DBC til en annen mynt som ikke har fordeler fra et handelsperspektiv.

Utvalgt bilde: blockonomi.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map