Guarda Wallet Review | Funksjoner, sikkerhet, fordeler og ulemper

Guarda Wallet Review

Det er mange kryptolommebøker å velge mellom i dag. En av slike lommebøker som har skapt et godt rykte for seg selv i bransjen er Guarda lommebok.

I dagens gjennomgang vil vi se nærmere på funksjonene, sikkerheten, samt fordeler og ulemper som Guarda-lommeboken har å tilby.

Guarda lommebokbeskrivelse

Guarda er en lommebok med flere kryptovalutaer som tilbyr tjenester uten varetekt til brukere som vil lagre, sende og motta digitale eiendeler.

Den ble etablert i 2017 av Guardarian OÜ-selskapet, som er registrert i EU. Selskapet er lisensiert av den estiske FIU (Financial Intelligence Unit) til å lovlig tilby krypto-til-fiat-utvekslingstjenester.

Så langt har de lansert rundt 10 forskjellige produkter, inkludert lommebøker, men også børser, kryptobetalingsløsninger, tokengeneratorer og forhåndsbetalte debetkort.

Guarda Wallet er en av deres mest populære og velkjente produkter, siden den er veldig brukt i kryptosamfunnet på grunn av sin allsidighet og sikkerhet.

Støttede valutaer og land

Med Guarda-lommeboken kan brukere lagre, sende og motta 49 forskjellige mynter og over 10 000 tokens, inkludert:

Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Bitcoin SV (BSV), Cardano (ADA), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Dash (DASH), Decred (DCR), Digibyte (DGB), Dogecoin (DOGE), EOS (EOS), Litecoin (LTC), Monero (XMR), NEM (XEM), NEO (NEO), Qtum (QTUM), Ripple (XRP), Stellar (XLM), TRON (TRX), Tether (USDT), Zcash (ZEC), Zcoin (XZC), Vechain (VET), ERC-20 Tokens, BEP-2 Tokens, Waves (WAVES), Qtum (QTUM) og mange andre.

Brukere fra alle land kan bruke lommeboken, selv om det er bedre å sjekke landets lovgivning om kryptolagring eller handel.

Systemkompatibilitet

Guarda stasjonær lommebokGuarda lommebok er veldig allsidig, siden den er kompatibel for bruk i Web-, Desktop- eller Mobile-format.

Desktop Wallet: Guardas lette stasjonære lommebok er kompatibel med Linux-, Windows- og MacOS-systemer. Å bruke lommeboken krever ikke at du registrerer deg for en konto.


Guarda web lommebokGuarda Web Wallet: Guarda Web lommebok kan brukes på alle enheter som har internettilgang. Nettlommeboken kan også kobles til Ledgers API.

Guarda mobil lommebokMobil lommebok: Guarda Mobile Multiwallet kan brukes på både Android- og iOS-enheter. Android-lommeboken kan bare brukes i versjoner som er høyere eller i det minste Android 4.4. IOS-versjonen har et bredt spekter av enhetskompatibilitet (iPhone / iPad / iPod Touch), og den kan bare installeres på iOS 10.0 eller nyere versjoner.

Nettleserutvidelse: Guarda har også en Chrome-nettleserutvidelse som muliggjør interaksjon med noen av nettleserens apper.

Android SPV Wallet: Guarda opprettet også open source-lommebøker med en valuta for et mangfold av mynter. Android Moxi-lommeboken deres ble bygget for Zcash spesielt, da den håndterer skjermede transaksjoner.

Grensesnitt og brukeropplevelse

Grensesnittet var designet for å være minimalistisk og lett tilgjengelig, noe som gjør det til et populært valg blant nybegynnere som ønsker å kjøpe eller selge små mengder kryptovaluta..

Hvordan få Guarda Wallet

I motsetning til andre lommebøker, trenger du ikke oppgi e-postadresse, telefonnummer eller ID for å registrere deg på Guarda. Vi vil gå gjennom trinnene for å lage en stasjonær lommebok:

 1. Last ned og installer Guarda lommebok-appen på datamaskinen din;
 2. Start appen;
 3. Klikk “Opprett en ny lommebok”;
 4. Velg et sterkt passord for lommeboken din;
 5. Skriv det ned;
 6. Klikk “Jeg har skrevet det ned”;
 7. Klikk på “Last ned sikkerhetskopi” for å lagre sikkerhetskopifilen.
 8. Lommeboken din er opprettet, og du vil bli ført tilbake til kontoens dashbord;
 9. Lag en lommebok for hver krypto du vil ha.

Selvfølgelig er det også muligheten til å importere andre lommebøker du eier i stedet for å lage en ny:

 1. Åpne Guarda Desktop lommebok på datamaskinen din;
 2. Klikk “Importer eller gjenopprett”;
 3. Klikk på kryptoen du vil importere, og skriv inn den private nøkkelen til din eksisterende lommebok.
 4. Klikk “Legg til lommebok”;
 5. Etter dette, klikk “Importer”;
 6. Velg et passord for din Guarda lommebok;
 7. Klikk på “Last ned sikkerhetskopi” for å lagre sikkerhetskopifilen til nøklene.

Hvordan bruke Guarda Wallet

Hvordan sende Crypto

 1. Gå til “Send” -fanen på Guarda Wallet og klikk på den.
 2. Velg krypteringslommeboken i “Fra” -feltet, som er lommeboken du vil sende pengene fra;
 3. Sett mottakeradressen til lommeboken i “Til” -feltet, enten manuelt eller ved å skanne QR-koden;
 4. Velg beløpet du vil sende. Du kan også klikke på “Send alle” -knappen for å sende alle pengene du har i lommeboken.
 5. Klikk “Neste”;
 6. Sjekk transaksjonsdetaljene nøye hvis de er riktige, og klikk på “Bekreft”. Klikk på “Tilbake” for å redigere feil.

Hvordan kjøpe Crypto

 1. Gå til Guarda-lommeboken og klikk på “Kjøp” -fanen.
 2. Velg hjemland fra rullegardinmenyen;
 3. I “Fra” -feltet skriver du inn hvor mye du vil kjøpe og velger fiat;
 4. I feltet “Lommebok” velger du typen krypto du vil kjøpe;
 5. Velg betalingsmåte (kort / bankoverføring);
 6. Klikk “Neste”;
 7. Bekreft transaksjonsdetaljer, klikk “Bekreft”;
 8. Du vil bli omdirigert til Simplex betalingsgateway;
 9. Følg instruksjonene for å fullføre bestillingen.

Hvordan du bruker Guarda

Tilleggsfunksjoner

Direkte myntkjøp

Guarda lar deg kjøpe kryptoer direkte fra lommeboken din ved hjelp av fiat-valutaer, enten via bankoverføring eller kredittkort. Bankoverføring gis gjennom samarbeidet med Coinify, og kredittkortkjøp er aktivert gjennom Simplex-integrering.

Brukere kan kjøpe krypto i følgende fiat-valutaer: Euro (EUR), Dollar (USD), Britisk pund (GBP), Rubel (RUB) og Dansk krone (DKK).

Ledger Integration

Guarda lar deg integrere lommeboken din med den populære hardware Ledger lommeboken. Den fungerer uten problemer på Guarda Web Wallet i Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.

Token Generator

En annen tjeneste som tilbys av Guarda er ERC-20 token-generatoren. Denne funksjonen lar deg lage ditt eget kryptotoken fra bunnen av, det være seg for en ICO, en bedrift eller bare for opplevelsen.

Lommebokgebyrer

Alle versjoner av Guarda lommebok er gratis. Den eneste “avgiften” vil være nettverksavgiftene som ikke har noe med lommeboken å gjøre.

Sikkerhetsegenskaper

Guarda oppbevarer ikke noen av brukernes private / offentlige nøkler, passord eller personlige data på sine servere. Dette betyr at brukeren er den eneste som har kontroll over midlene sine, og dette reduserer sjansen for å miste data eller nøkler til et hack til Guardas servere.

Guarda krever at brukeren lagrer sikkerhetskopifilen hver gang han oppretter eller importerer en lommebok. Det er også et automatisk tidsavbrudd for økt som logger deg ut av kontoen hvis det ikke er aktivitet i en spesifisert tidsperiode.

Sikkerhetskopiering er viktig, siden det er den eneste måten å få tilbake tilgang til lommeboken din hvis du har mistet nøklene.

Dessuten er alle sikkerhetskopier sikret gjennom AES-kryptering (Advanced Encryption Standard), en algoritme som er pålitelig og brukes til å sikre sensitive data i elektronisk format..

Mobilversjonen kan konfigureres til å låse opp Touch ID / Face ID på kompatible enheter.

Kundeservice

Guardas kundesupport består av et billettsystem og en omfattende FAQ-seksjon som gir svar og forklaringer på de fleste spørsmål. De fleste brukere har rapportert at Guarda har raske svartider når de sender en billett.

Supportteamet er rapportert å være veldig aktivt på nettet, og svarer på alle anmeldelser, enten det er negativt eller positivt, samt kommentarer, spørsmål eller andre problemer. Denne oppmerksomheten og responsen har fått dem mange positive anmeldelser på nettet.

Rykte

Et stort flertall av brukeranmeldelser er positive og rapporterer å være fornøyde med lommebokproduktet og dets tjenester. Imidlertid var det noen dårlige anmeldelser som hevdet at lommeboken stjal krypto fra dem. Men ettersom lommeboken ikke inneholder noen nøkler, kan problemet ha vært fra dårlig administrasjon fra brukerens side.

Et annet rapportert problem dreide seg om dårlige valutakurser. Alt i alt er Guarda høyt ansett i samfunnet for sin dedikasjon til sikkerhet og raske tjenester.

Guarda Wallet Review: Bedømmelse

Guarda er en universal lommebok som kan brukes til å lagre mange kryptomynter og poletter i et trygt miljø der brukeren har total kontroll over eiendelene sine..

Guarda Wallet Review: Fordeler og ulemper

Fordeler:

 • Kompatibel med Desktop, Web, Browser & Mobil;
 • Lett å bruke;
 • Funksjoner innebygd utveksling;
 • Godtar kredittkortkjøp;
 • Multi-valuta støtte;
 • Godt rykte;
 • Har ikke private nøkler.

Ulemper:

 • Noen brukere rapporterte høye valutakurser.

Utvalgt bilde: guarda

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector