Hva er Exodus og hvordan det fungerer | Er det trygt eller ikke?

Om Exodus Wallet

Exodus Wallet er en av de nyeste kryptovaluta lommebøkene på markedet. Siden den offisielle lanseringen i juli 2016 har den stadig økt brukerbasen, ikke overraskende med tanke på den overbevisende funksjonspakken den gir brukerne..

Til å begynne med er det viktig å merke seg at Exodus Wallet har tre hovedkomponenter: selve lommeboken, porteføljeseksjonen og børsintegrasjon. Exodus er tilgjengelig for Windows, macOS, så vel som Linux og kan lastes ned fra appen offesiell nettside.

I denne artikkelen vil vi diskutere alle tre seksjonene i detalj, vi vil se på fordelene og ulempene med denne lommeboken, og til slutt vil vi avgjøre om den er trygg eller ikke.

Ny logo, nye begynnelser

Betraktet som det “mest sexy blockchain-grensesnittet i bransjen”, likte Exodus-lommeboken sine brukere med et nytt bilde, som er “enda mer sexy”..

Enda mer fantastisk er den siste 18.11.21 versjonen av lommeboken som kan skryte av noen tilleggstillegg. Hvis du er utålmodig med å laste ned den nyeste versjonen, kan du gå til selskapets Nedlastinger side.

Selskapets nye logo har de samme fire pilene som refererer til følgende funksjoner: “Sende eiendeler, motta dem og utveksle mellom digitale eiendeler”. Samtidig som Mosebok utvikler seg, lover selskapet å opprettholde sine kjerneverdier til tross for noe faktum.

Når det gjelder det nye aktivetillegget, kunngjorde Exodus i 4. kvartal 2018 at dets stabile-baserte portefølje vokser, og selskapet tilbyr nå støtte for stablecoin Paxos (PAX).

Hva gjør Exodus tiltalende?

Lommeboken

Fremfor alt er Exodus en kryptovaluta-lommebok som betyr at den må tilby brukerne en rask og effektiv måte å få tilgang til pengene sine, for å overvåke transaksjoner, samt å sende eller motta mynter. I denne forbindelse har Exodus alt dekket, og enda bedre, det lar deg også filtrere transaksjoner (ved hjelp av faktorer som “sendt”, “mottatt” og “byttet”).

Exodus kan enkelt beskrives som en lommebok med flere eiendeler siden den kommer med støtte for en mengde mynter og tokens, inkludert noen av de mest populære som Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, Bitcoin Cash, Dash og Zcash, for å nevne noen. En full liste over støttede mynter finner du på lommebokens nettsted.


www.exodus.io

Porteføljeseksjonen

Hvis tilgang til appens Wallet-seksjon ikke overbeviste deg om at dette er en vellaget app, er Portfolio-delen bundet til å overbevise deg om dette faktum. Det gir en bred oversikt over beholdningen din. Det gjør det ekstremt enkelt for deg å administrere dine digitale eiendeler, samt spore verdien av aktivaporteføljen din når markedsforholdene endres, og det gjør det på en mest mulig stilig måte via vakre sektordiagrammer.

Faktisk er appens grensesnitt et av de sterke punktene, da det kombinerer et stilig brukergrensesnitt med fleksibilitet og brukertilgjengelighetselementer som gjør at selv de nybegynnere av brukerne føler seg hjemme. Alt føles riktig, og du kan virkelig se arbeidet utviklingsgruppen har lagt ned for å sikre at alle ikoner, knapper eller brukergrensesnittelementer er perfekte for piksler.

www.exodus.io

Den innebygde sentralen

Exodus har også integrasjon med ShapeShift, slik at du kan bytte mynter direkte i lommebokens vakre grensesnitt. Dette forkorter også hele prosessen ettersom du ikke lenger trenger å sende dem til utveksling. Denne funksjonen er perfekt for handelsmenn som spesialiserer seg i handel på daglig basis.

www.exodus.io

Hva med sikkerhet?

For det første er det verdt å merke seg at dette er en stasjonær lommebok, slik at den ikke kan oppfylle sikkerhetsnivåene som leveres av maskinvarepunger. Teamet bak Exodus har imidlertid jobbet hardt med å sikre at lommeboken er så sikker som den kan være. For eksempel har Exodus et system som lar deg gjenopprette midlene dine via en 12-ords gjenopprettingsfrase. Dette betyr at selv om du tilfeldigvis mister datamaskinen eller den bærbare datamaskinen, eller noe skjer, og lommeboken ikke lenger er installert, kan du installere den på nytt og koble den tilbake til kontoen din. Videre er alle eiendelene dine kryptert, men bare ved hjelp av et passord. Dessverre har ikke Exodus tofaktorautentisering, en funksjon som til slutt og forhåpentligvis skal finne veien inn i lommebokens sett.

www.exodus.io

Et annet aspekt som er verdt å vite, er det faktum at lommeboken ikke er 100% åpen kildekode, noe som betyr at du ved å bruke Exodus i utgangspunktet setter din lit til (mer eller mindre) på utviklingsteamet. Det er imidlertid verdt å merke seg at Exodus har fått mye skryt siden utgivelsen og stadig har økt brukerbasen. Dette er en klar indikasjon på at utviklingsteamet bak er veldig seriøst og profesjonelt.

Konklusjon

Samlet sett er Exodus en av de beste stasjonære lommebøkene som for tiden er på markedet. Med sannsynligvis det beste brukergrensesnittet av alle stasjonære lommebøker, anstendige sikkerhetsfunksjoner, utvekslingsintegrasjon og god støtte for en mengde mynter, har det mange ting som skjer og bør imøtekomme behovene til både nybegynnere og mer erfarne handelsmenn. Enda bedre, den har en utrolig omfattende kunnskapsbase / FAQ-seksjon med nyttige artikler, videoer, veiledninger og guider.

Bortsett fra mangelen på tofaktorautentisering, er det noen andre mulige ulemper. For eksempel tillater ikke Exodus brukere å kontrollere separate lommebokadresser for hver støttede digitale valuta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector