Hva er Ripple (XRP)? | Cryptocurrency Review for Nybegynnere

“Hva er Ripple (XRP)?” er et av de vanligste spørsmålene entusiaster pleier å stille. Svaret er greit. Ripple, også kjent som XRP, er en av de største kryptovalutaene i verden. Denne virtuelle valutaens hovedmål er å hjelpe enkeltpersoner og finansielle selskaper til å behandle raske og billige overføringer over landegrensene.

I denne artikkelen vil vi svare på spørsmålet “Hva er Ripple?” og vil vise deg hvordan det fungerer og hvordan du kan begynne å bruke det. Ripple har absolutt mye vekstpotensial, og du må bli informert om hva den har å tilby.

Hva er krusning??

Som nevnt tidligere er Ripple en av de mest populære kryptovalutaene i markedet. Den ble utgitt i 2012, bare noen få år etter Bitcoin (BTC). Dette gjorde at Ripple raskt kunne bli en av de mest brukte og respekterte digitale eiendelene.

Etter nesten 9 år med å bli sluppet ut på markedet, er Ripple den fjerde største virtuelle valutaen.

Det er verdt å merke seg at Ripple har stor innflytelse på hele kryptomarkedet. I mange tilfeller fungerte Ripple som en sikring mot Bitcoins prisfall. Videre opplevde Ripple plutselige pigger mange ganger tidligere, og prisen er over 3900% høyere enn da den ble utgitt.

Ripple ønsker å aktivere internett av verdi gjennom den virtuelle XRP-valutaen. Sammenlignet med andre digitale valutaer er Ripple mye raskere og billigere. For eksempel koster Bitcoin-transaksjoner mye å behandle, og det kan ta lang tid å overføre dem.

For øyeblikket er det mer enn 300 selskaper fra forskjellige kontinenter som jobber med Ripple. Dette tillot dem å tilby bedre tjenester til brukerne og redusere utgiftene.

Hva er Ripples mål??

Hva er krusning?ethereumworldnews.com

Vi kan ikke svare på spørsmålet om “Hva er krusning” uten å forklare hovedmålene. Ripple tar sikte på å hjelpe selskaper og enkeltpersoner med å utføre raske og billige transaksjoner over landegrensene.

“Vi lever fortsatt i en verden der vi kan sende penger til London i dag fra New York, den raskeste måten å gjøre det på er å fly pengene der. Det er vilt. Vi lever på internettets tid, og vi kan ikke flytte penger i sanntid, og kostnadene kan være veldig høye. ”

Brad Garlinghouse, administrerende direktør i Ripple

Ripple ønsker å endre måten overføringer behandles over hele verden. Det er veldig vanskelig for banker og finansinstitusjoner å sende midler over landegrensene. Dette er grunnen til at Ripple kan bidra til å gjøre det raskere og billigere. Mens informasjon kan sendes øyeblikkelig til andre land, skjer ikke det samme med penger.

Ripple løser dette problemet. En bank kan ganske enkelt begynne å bruke denne virtuelle valutaen, og den vil allerede kunne redusere kostnadene. Dessuten vil kundene deres være fordelene. For øyeblikket må bankene ha forhåndsfinansierte kontoer i bestemmelseslandet for pengene. Dette er veldig dyrt og ikke lett å vedlikeholde.


Likevel, med Ripple, er det mulig å skaffe likviditet på forespørsel og redusere behovet for å ha forhåndsfinansierte kontoer. Disse kontantene, som sitter i disse landene og destinasjonene, kan brukes til investeringer. Imidlertid er det der for å skaffe likviditet til de som trenger det.

Med Ripple skjer dette ikke lenger. Institusjoner kan kjøpe XRP med lokal valuta, foreta en overføring og bytte XRP mot lokal valuta på destinasjonen. Dette kan utføres på bare noen få sekunder og for noen få cent. Dermed kan hovedmålet med å sende og motta penger raskere allerede gjøres med XRP.

Mr. Garlinghouse mener at Ripple kan bidra til å akselerere global handel. Det kan endre måten den globale finansielle infrastrukturen fungerer på. Noen individer i fattige land trenger å bruke store mengder penger på å flytte midler over landegrensene. Heldigvis gjør Ripple institusjoner i stand til å flytte verdi rundt i verden når informasjonen for øyeblikket flyter.

I fremtiden kan Ripple jobbe med nye kryptobørser. Dette vil hjelpe dem å få større likviditet for On-Demand-likviditetsproduktet de tilbyr. Hvis et selskap ønsker å gjøre en transaksjon, må de spise litt av likviditeten i dette markedet. Partnerskap med børser er en god strategi for å effektivisere disse markedene på lang sikt.

Et annet viktig initiativ presset av Ripple er kjent som RippleNet. Dette store banknettverket lar banker og andre finansielle selskaper bli mer sammenkoblet. I stedet for å forholde seg til tradisjonelle partnerskap, kan bedrifter ganske enkelt bruke dette nettverket. Hvis de ønsker enda mer integrasjon, kan de også utnytte den virtuelle XRP-valutaen.

Hva er Ripples rolle i kryptovalutamarkedet?

techxplore.com

Ripple spiller en viktig rolle i den digitale valutaverdenen. Det hjelper ikke bare virtuelle valutaer med å utvide seg, men det gir også virkelige brukssaker for virtuelle valutaer. Bedrifter som bruker Ripple har den første kontakten med et digitalt aktivum. Imidlertid, etter det, kan det også være mulig for dem å flytte til andre virtuelle valutaer.

Denne virtuelle valutaen muliggjør grenseoverskridende handel og overføring mellom parter. Mens Bitcoin (BTC) kan brukes som en virtuell valuta for å lagre verdi, vil Ripple spille en annen rolle. Faktisk vil Ripple ha ansvaret for å drive finansmarkedet. Enkeltpersoner og store firmaer kan enkelt kjøpe Bitcoin og lagre det på lang sikt.

Med XRP kan de samme firmaene og individene behandle raske transaksjoner til forskjellige steder og steder i verden. Dermed spiller Ripple en sentral rolle i kryptomarkedet. Hver av de virtuelle valutaene, minst de fem beste, har et spesifikt mål.

Som nevnt før, blir Bitcoin butikkens verdi av markedet. Ethereum (ETH) er den virtuelle valutaen for desentraliserte applikasjoner (dApps) og smarte kontrakter. Ripple blir kryptovalutaen som vil presse investeringer i realøkonomien fremover.

Med tanke på at firmaer ikke trenger å finansiere sine nostro- og vostro-kontoer, kan de frigjøre pengene til markedet. Dette kan være veldig positivt for økonomien. Ripple vil være ansvarlig for å presse frem finansielle investeringer i mange forskjellige land ved å frigjøre disse midlene.

Dette viser at Ripple har en ledende rolle i kryptoøkonomien. Å hjelpe ikke bare kryptokurver med å nå nye horisonter, men også øke effektiviteten i tradisjonelle markeder.

Hvor kan jeg kjøpe Ripple (XRP)?

Selv om dette er en guide om hva som er XRP, vil vi også fortelle deg hvor du skal kjøpe den. Det er mange børser som gjør at du kan gjøre det. Noen av plattformene som støtter Ripple inkluderer Coinbase, Bitstamp og Binance. Alle gir deg tilgang til et bredt spekter av XRP-handelspar. Faktisk har disse børsene en av de største likviditetene for Ripple i verden.

Du kan kjøpe Ripple med kontanter og også med mange andre virtuelle valutaer, inkludert Bitcoin og Ethereum. Dette øker sjansene dine for å få tilgang til Ripple hvis du allerede er en kryptoholder. Videre har noen plattformer kreditt- og debetkortalternativer. Dette er veldig nyttig for nykommere som enkelt vil kjøpe denne virtuelle valutaen når som helst.

Hvorfor skal jeg kjøpe XRP?

Hva er XRPmedium.com

Å kjøpe Ripple kan være en god måte å diversifisere kryptoporteføljen din. Hvis du eier Bitcoin og Ethereum, kan det være et logisk neste trinn å utvide porteføljen din ved å legge til XRP. Likevel, hvis du ikke eier Ripple, betyr det ikke at du trenger å kjøpe Bitcoin først.

Du kan faktisk bare gå inn på markedet ved å kjøpe en eiendel som har virkelige brukssaker. Som nevnt i artikkelen, hjelper Ripple ikke bare finansielle selskaper, men også mennesker fra hele verden. Dette er spesielt viktig for mer tradisjonelle investorer som føler at de trenger å se Ripple i aksjon.

Å kjøpe digitale valutaer er alltid risikabelt. Likevel var Ripples heltidshøyde nær $ 3,84 4. januar 2018. Dette tillot den virtuelle valutaen å nå den andre posisjonen i markedet i flere måneder.

Konklusjon

I denne artikkelen hadde vi som mål å forklare “Hva er XRP.” Som vi har vist, er Ripple den fjerde største kryptovalutaen og en av de mest populære. Samtidig effektiviserer denne virtuelle valutaen hele det finansielle systemet. Ved å la bankene flytte penger på bare noen få sekunder, blir markedet mye mer nyttig.

Vi har også fortalt deg hvordan du kjøper Ripple og hvilke børser som har XRP-handelspar. Dette vil hjelpe deg med å komme i gang i kryptomarkedet og i Ripple-samfunnet.

Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 18. desember 2017 og har blitt oppdatert for fullstendigheten og sannheten til innholdet 7. januar 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector