Kraken gjennomgang | Avgifter, sikkerhet, fordeler og ulemper

Kraken utvekslingsanmeldelse

I vår Kraken-børsanmeldelse vil vi gå gjennom noen av funksjonene og egenskapene som gjør denne børsen til en av de mest populære handelsstedene på markedet.

Vi vil gå over de beste tjenestene de tilbyr som utveksling, snakke om priser og avgifter, og se hva som skiller Kraken fra de andre kryptobørsene. Mange kan spørre seg selv: Er Kraken trygg? eller… Bør jeg investere i kryptovalutaer ved hjelp av Kraken? Så du vil definitivt finne svaret nedenfor.

Oversikt over Kraken Exchange

kraken-anmeldelse

Kraken er en krypto-til-krypto- og fiat-til-kryptobørs som fungerer som en tradisjonell børs ved å matche kjøps- og salgsordrer mot et gebyr. Børsen er en av de mest populære kryptohandelsplattformene, og den har en av de høyeste handelsvolumene i Bitcoin til euro i verden.

Offisielt grunnlagt av Jesse Powell i 2011, ble Kraken opprettet som et svar på Mt. Gox sikkerhetsbrudd. Det var blant de første kryptovaluta-børsene som ble inkludert i Bloombergs terminaler, så vel som å få tak i et verifiserbart bevis på reserver.

Plattformen er mer rettet mot profesjonelle handelsmenn, og tilbyr et omfattende sett med verktøy, for eksempel detaljert kartlegging og indikatorer, samt krypto-handelsalternativer som marginhandel, OTC, mørk bassenghandel, futureskontrakter og opsjoner. Dette gjør det mulig for handelsmenn å maksimere gevinsten basert på markedssvingninger ved hjelp av avanserte handelsstrategier.

SIDENOTE. Et kryptomørkt basseng er en privat handelsplattform som lar brukerne handle uten å gjøre transaksjonene offentlige. Dette tillater store aktører (kjent som hvaler) å kjøpe / selge store mengder krypto uten å påvirke markedet og prisen på kryptovaluta direkte..

Støttede valutaer

Kraken tilbyr et bredt utvalg av handelsalternativer, både i fiat- og kryptopar. Plattformen støtter totalt 50 kryptoer, inkludert Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH), Monero (XMR), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) , Stellar Lumens (XLM), Ethereum Classic (ETC), Zcash (ZEC), Dogecoin (DOGE), EOS (EOS), samt mange andre altcoins.

Kraken-brukere kan også gjøre innskudd og uttak med en rekke fiat-valutaer, for eksempel CAD, EUR, GBP, JPY og USD.

Når det gjelder Ripple-handel, har Kraken 4 fiat-valutapar og 1 kryptovalutapar tilgjengelig:

 • USD / krusning;
 • EUR / Ripple;
 • CAD / Ripple;
 • JPY / Ripple;
 • BTC / Ripple.
 • Washington;
 • New York.

Likviditet og handelsvolum

Børsen har høye nivåer av likviditet, noe som igjen har ført til høye handelsvolumer. God likviditet er viktig for en børs, ettersom handler finansieres mye enklere og raskere.

Kraken gjennomgang Grensesnitt

kraken grensesnitt

Krakens grensesnitt er delt inn i tre maler: Enkelt, Mellomliggende og Avansert. Dens handelsprogramvare blir sett på som en av de mest komplekse og omfattende i bransjen, ettersom alle dens seksjoner inkluderer et stadig mer mangfoldig sett med handelsparametere.

Selv om handelsgrensesnittet kan virke litt rotete med alle funksjonene, er det perfekt for avanserte handelsmenn. Dette grensesnittet kommer i 13 fargevalg, som kan endres av brukeren med bare ett klikk.

Prisdiagrammet kan settes til å gå i fullskjermmodus. Den høyre siden av diagrammet inneholder grunnleggende tegneverktøy, Fibonacci-utvidelse og retracement-verktøy.

I ordreboken kan du finne prisene for bud og forespørsel med handelshistorikk og en overvåkningsliste som er oppført nedenfor.

Brukere er også i stand til å endre parametrene som glidende gjennomsnitt og Bollinger-bånd for alle diagramoverlegg, samt handelsindikatorer.

Betalingsalternativer

Kraken støtter innskudd og uttak på flere måter: bankoverføringer, SEPA, SWIFT, bankoverføringer og kryptovalutaer.

Kraken-avgifter

Du finner nedenfor på vår Kraken-gjennomgang om overføringsgebyrer som varierer basert på transaksjonskostnader og kan justeres i henhold til gebyrstrukturene til betalingstjenesten. De nåværende avgiftene er:

 • EUR SEPA: Innskudd (gratis) / uttak (0,09 €) – Bare EØS-land;
 • USD Bankoverføring ($ 5 USD) / Uttak ($ ​​5 USD) – bare USA;
 • EUR Bankoverføring (€ 10) – bare utenfor USA;
 • USD Bankoverføring ($ 10 USD) / Uttak ($ ​​60 USD) – bare utenfor USA;
 • JPY Bankinnskudd (gratis, minimum 5.000 innskudd) / uttak (¥ 20) – Bare Japan;
 • CAD ledningsdepositum (gratis) / EFT-uttak ($ ​​10 CAD-avgift, $ 25K CAD daglig maks).

Nesten alle kryptoinnskudd er gratis, men det er gebyrer ved uttak:

 • Bitcoin (XBT): Uttak (0,001 BTC);
 • Ether (ETH): Innskudd (lite transaksjonsgebyr for å flytte ETH i Krakens lommebok) / Uttak (0,005 ETH);
 • Ripple (XRP): Tilbaketrekking (0,02 XRP);
 • Litecoin (LTC): Uttak (0,02 LTC);
 • Bitcoin Cash (BCH): Uttak (0,001 BTC);
 • Tether (USDT): Uttak (5 USDT);

Handelsgebyrer

Krakens gebyr strukturen er litt mer kompleks, med et maker-taker-system som er basert på volumer beregnet på en 30-dagers handelsperiode. Gebyrene belastes for hver handel som er gjort, og er delt inn i fire kategorier: trading, stablecoin, dark pool og margin trading.

Det er viktig å merke seg at deres mørke basseng bare er tilgjengelig for bekreftede Pro-kontoer, med minimum bestillingsstørrelser som 11,5 XBT (~ $ 100 000) og 375 ETH (~ $ 50 000).

Handelsgebyrer:

Handelsgebyrer for Kraken

Stablecoin-avgifter:

Kraken Stablecoin-avgifter

Avgifter for mørkt basseng:

Kraken Dark bassengavgifter

Marginhandelsgebyrer:

gebyrplaner

Vår Kraken gjennomgang om Bekreftelsesprosess

Som alle andre store krypto-utvekslinger, overholder Kraken både AML (Anti-Money Laundering) og KYC (Know Your Customer) forskrifter. Dette betyr at brukere som ønsker å bruke plattformen deres, må bekrefte kontoen sin ved hjelp av personlig informasjon, for eksempel fullt navn og adresse.

Det er 5 nivåer av brukere tilgjengelig på plattformen, som er differensiert basert på de forskjellige handlingene de utfører. Hvert nivå har forskjellige fordeler.

Nivå 0 er startnivået for hver konto som er bekreftet via e-post. En Tier 0-konto kan bla gjennom plattformen, men kan ikke gjøre innskudd, uttak eller handel.

Nivå 1 kontoene bekreftes ved hjelp av KYC- og AML-prosedyrene ved å oppgi personlige opplysninger som fulle navn, fødselsdato, land og telefonnummer. Disse kontoene kan handle med kryptovalutaer, men har ikke lov til å handle fiat eller gjøre uttak og innskudd.

Nivå 2 oppnås ved å oppgi din fulle fysiske adresse, og gjør det mulig for brukere å sette inn eller ta ut opptil 2.000 EUR / uke eller 10.000 EUR / måned. Moreso, de tillater brukerne å handle både fiat og crypto og ta ut opptil $ 10.000 / uke og $ 50.000 / måned.

Nivå 3 kontoer krever bevis på identitet og adressebevis. De låser opp innskudd og uttak ved bruk av canadiske dollar (CAD), med uttaksgrenser økt til $ 50 000 / uke og $ 200 000 / måned. Fiat-transaksjoner økes også til $ 25.000 / uke og $ 200.000 / måned.

Nivå 4 er det høyeste nivået tilgjengelig på Kraken og krever grundige identitetsverifiseringer, men gir tilgang til alle funksjonene på plattformen. For å bli bekreftet for en Tier 4-konto, må du signere et søknadsskjema og dine KYC-dokumenter. Grensene for både krypto- og fiat-transaksjoner økes kraftig.

Sikkerhet

Hvis du fortsatt spør deg selv: Er Kraken trygg? Da må du vite at Kraken regnes som en av de sikreste kryptobørser i bransjen. Plattformen lagrer 95% av sine kryptomidler i luftgapte fryselager, som er geografisk distribuert over hele verden.

All sensitiv og personlig brukerinformasjon krypteres og oppbevares på sikre servere. Andre databeskyttelsestiltak inkluderer GSL og Master Key-funksjoner.

Teamet benytter også en 24/7 overvåking på sentralen og domenet selv overvåker all utgående og innkommende aktivitet.

Kraken sikkerhetblog.kraken.com

For brukerkontoer krever Kraken at de aktiverer 2-faktor autentisering. Børsen har også e-postbekreftelse for uttak, global innstillingstidslås, detaljert API-nøkkeltillatelse, tilpassbar kontotid og SSL-kryptering for nettstedstrafikken.

I vår Kraken-gjennomgang vil du oppdage at den er i samsvar med alle amerikanske ”know-your-customer” -regler for å forhindre svindel og ulovlig finansiering..

I mai 2017 ble Kraken offer for et DDoS-angrep, som forhindret brukere fra å fullføre handler. Plattformen gikk online for å løse problemet og forbedre sikkerheten. Til tross for dette har børsen aldri mistet midler i et hack hittil.

Kraken Kundeservice Anmeldelse

Kraken kundesupportblog.kraken.com

Kraken gir 24/7 support via e-post, og brukere kan også kontakte supportteamet direkte via chatfunksjonen deres. Nettstedet har også en detaljert FAQ-side med svar på de vanligste spørsmålene angående konto, gebyrer og handel.

Plattformen kan også nås på sine sosiale kontoer på Facebook, Twitter og Reddit, hvor brukere kan få raske svar på sine problemer. Mange brukerklager gjelder Krakens interne billettsystem, som til tider er ganske tregt.

Vanligvis er Krakens responstid innen 24 timer, men når det er høyere volumer, vil det ta litt tid å svare på sentralen.

Kraken Exchange Review: dom

Konklusjonen i vår Kraken-kryptoutvekslingsanmeldelse er at det med en god grunn er en av de ledende plattformene i sin bransje. Den har høy likviditet, rikelig med kryptooppføringer, konkurransedyktige avgifter og mange avanserte handelsverktøy og opsjoner.

Merk: Dette innlegget ble opprinnelig publisert 20. september 2019 og har blitt oppdatert for fullstendighet og sannhet i innholdet 14. desember 2020.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me